Program de Certificat Postuniversitar

Vezi 119 Studii de Curs 2019

Masterat

Absolvenții care doresc mai multă pregătire după facultate au o varietate de opțiuni. Un programe postuniversitar de certificat este una din ele.

Ce sunt programele postuniversitare de certificat?

Un program postuniversitar de certificat este conceput pentru studenții care au terminat o facultate și care doresc să își continue educația în domeniu, fără să urmeze un masterat. Fiind mai scurte și mai ieftine decât studiile postuniversitare, acestea pot fi răspunsul pentru o varietate de nevoi educaționale.

Care sunt beneficiile unui certificat postuniversitar?

Studiile postuniversitare de certificat oferă studenților șansa de a-și aprofunda cunoștințele în domeniul pe care deja l-au studiat, fără a trebui sp facp un masterat. Asta oferă mai multp înțelegere și cunoaștere a subiectului.

Care sunt costurile pentru un certificat postuniversitar?

Costurile pentru un certificat postuniversitar sunt de obicei mai mici decât cele pentru alte programe postuniversitare, dar costurile totale în sine pot varia în funcție de școala și locația alese.

La ce fel de îmbunătățiri în carieră te poți aștepta cu un certificat postuniversitar?

După obținerea unui certificat postuniversitar, studenții se pot aștepta la oportunități mai mari pentru avansarea în carieră prin promovări, măriri de salarii și poziții mai bune în cadrul companiei datorită cunoștințelor mai mari din domeniu. Cu cât are mai multă pregătire angajatul, cu atât este mai bine echipat pentru a a față locurilor de muncă mai grele din companie.

De ce să faci un certificat postuniversitar online?

Studiul online pentru un certificat postuniversitar îți permite să petreci mai puțin timp la școală și să primești educația de care ai nevoie.

Unde poți urma un certificat postuniversitar?

Poți găsi programe de certificat postuniversitare la majoritatea universităților și la multe colegii. Caută școala care oferă programe postuniversitare pentru cele mai bune oportunități.

Cum poți aplica pentru un certificat postuniversitar?

Caută programul tău mai jos și contactează în mod direct biroul de admitere al școlii alese, completând formularul nostru online.

Citește Mai Mult

Certificat de studii postuniversitare în învățământ: Intermediar Phase Teaching

Cornerstone Institute
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii January 2019 Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

Scopul acestui program este de a răspunde nevoii crescute de educatori profesioniști din Africa de Sud. Certificarea postuniversitară în învățământ (PGCE) este destinată studenților care doresc să se califice ca educatori profesioniști în faza intermediară, după ce au absolvit o diplomă corespunzătoare de trei ani sau o diplomă națională recunoscută. [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; ID SAQA: 99724. (135 CREDITE)

Scopul acestui program este de a răspunde nevoii crescute de educatori profesioniști din Africa de Sud. Certificarea postuniversitară în învățământ (PGCE) este destinată studenților care doresc să se califice ca educatori profesioniști în faza intermediară, după ce au absolvit o diplomă corespunzătoare de trei ani sau o diplomă națională recunoscută.

Cerințe de admitereUn candidat trebuie să fi respectat toate cerințele unei diplome de licență (sau o diplomă aprobată de minimum 360 de credite la nivelul NQF 6) de la o instituție de învățământ superior public sau privat acreditată de un organism de acreditare recunoscut local sau străin înainte de începerea programului academic an.Diploma de licență anterioară (sau diploma aprobată) trebuie să ofere o bază largă de cunoștințe adecvată pentru predarea în faza intermediară (IP), respectiv engleză, afrikaans și două discipline de predare IP, la nivelul 5 al NQF (studii universitare de nivel 1) sau nivelul NQF 6 (nivelul de gradul doi). Subiectele de predare IP sunt matematică, știință și tehnologie, științe sociale și abilități de viață;Deținătorii de diplome multidisciplinare (sau diplome aprobate), fără a se concentra în principal într-un singur domeniu legat de predare, ar putea fi permise în program, cu condiția ca disciplinele care stau la baza cerințelor de învățare pentru perioada de anchetă și disciplinele care urmează să fie predate sunt luate la NQF 5 sau NQF 6;Deținătorii de diplome concentrate (sau diplome aprobate) care nu dispun de o bază de cunoștințe suficient de... [-]

Certificat postuniversitar în management

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Campus Cu normă întreagă 12 săptămâni February 2019 Regatul Unit London

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de management și să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare, Certificatul nostru postuniversitar de management este perfect pentru dvs. Programul de 12 săptămâni include, de asemenea, oportunități pentru stagii de practică cu organizații din Regatul Unit pentru solicitanții care au dreptul de a lucra în Regatul Unit. [+]

Certificat postuniversitar în management

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de management și să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare, Certificatul nostru postuniversitar de management este perfect pentru dvs. Programul de 12 săptămâni include, de asemenea, oportunități pentru stagii de practică cu organizații din Regatul Unit pentru solicitanții care au dreptul de a lucra în Regatul Unit. Programul vă va permite să combinați patru cursuri bazate pe obiectivele carierei dvs., alegând dintre:

• Antreprenoriatul

• Management de proiect

• Afaceri internationale

• Gestiunea strategică a afacerilor

• Tehnici de dezvoltare a afacerii... [-]


Post Graduate Programul de Cercetare de Piață (PGPMR)

Northpoint Centre of Learning
Campus Cu normă întreagă 11 luni July 2019 India India Online

Sarcina de cercetare a pieței (MR) este de a oferi managementului informații relevante, corecte, fiabile, valabile și actuale. Mediul de marketing competitiv și costurile mereu crescătoare atribuite procesului de luare a deciziilor proaste necesită ca cercetarea de piață să furnizeze informații solide. [+]

Northpoint Centre of Learning

Acest program este conceput și realizat în colaborare cu Nielsen, lider mondial în domeniul informațiilor și măsurătorilor globale, al cercetării de piață, al informațiilor și al datelor privind ceea ce privește, ascultă și cumpără oamenii. Sarcina de cercetare a pieței (MR) este de a oferi managementului informații relevante, corecte, fiabile, valabile și actuale. Mediul de marketing competitiv și costurile mereu crescătoare atribuite procesului de luare a deciziilor proaste necesită ca cercetarea de piață să furnizeze informații solide. Deciziile solide nu se bazează doar pe sentimentul intestinului, intuiția sau chiar judecata curată. Managerii de marketing fac numeroase decizii strategice și tactice în procesul de identificare și satisfacere a nevoilor clienților. Ei iau decizii cu privire la posibilele oportunități, selecționarea pieței, segmentarea pieței, planificarea și implementarea programelor de marketing, performanța și controlul marketingului. Aceste decizii sunt complicate de interacțiunile dintre variabilele de marketing controlate ale produsului, prețul, promovarea și distribuția. Alte complicații sunt adăugate de factorii de mediu necontrolați, cum ar fi condițiile economice generale, tehnologia, politicile și legile publice, mediul politic, concurența și schimbările sociale și culturale. Un alt factor în acest mix este complexitatea consumatorilor. Cercetarea pieței ajută managerul de marketing să coreleze variabilele de marketing cu mediul și cu consumatorii. Ea ajută la eliminarea o parte din incertitudine oferind informații relevante despre variabilele de marketing, mediul și consumatorii. În absența informațiilor relevante, răspunsul consumatorilor la programele de marketing nu poate fi anticipat în mod fiabil sau precis. Programul Northpoint Post Graduate în Cercetare de piață, împreună... [-]


Curs postuniversitar în managementul restaurantelor

Culinary Institute of Barcelona
Campus Cu jumătate de normă 15 săptămâni January 2019 Spania Barcelona

Primul modul de masterat în Management Business Management - MRBM. [+]

Primul modul de masterat în Management Business Management - MRBM

Gestionarea unui restaurant cu succes este o provocare datorită complexității sale. Gestionarea cu succes a unui restaurant implică mai mult decât oferirea unui meniu echilibrat menit să genereze venituri. O serie de factori joacă un rol în gestionarea unui restaurant: abilitatea de a forma o relație cu clienții, de a căuta afaceri în medii digitale, de a răspunde în mod eficient la cerere, de a crea relații bazate pe încredere și de a putea trata cu furnizorii sunt factori care joacă un rol în gestionarea unui restaurant.

Controlul asupra acestor factori este crucial pentru a putea implementa într-o manieră sigură și coerentă tot ceea ce am discutat și planificat pentru afacerea noastră. Acesta este un sector aflat într-o stare de schimbare constantă, în care concurența este feroce și în care trebuie să răspundă așteptărilor clienților. Ca urmare, noutatea și tendințele trebuie să fie instrumente care ne ajută să ne îmbunătățim și să ne gestionăm afacerea pe calea spre succes.... [-]


Certificat postuniversitare în neuroștiințe de învățare

Ponce Health Sciences University
Campus Cu jumătate de normă 1 an February 2019 Puerto Rico Ponce

Acest program de certificare îi antrenează pe profesori, pe studenți și pe profesori să înțeleagă și să folosească principiile neuroștiinței și neuropsihologiei în munca lor cu studenții și în implementarea mediilor de învățare bazate pe aceste principii. Aceasta include instrucțiuni specifice pentru a preda copiilor cu dizabilități de învățare și tulburări de neurodezvoltare, cum ar fi autismul, sindromul Asperger, tulburarea de deficit de atentie, si retard mental.

[+]

Autorizat de Consiliul Educației din Puerto Rico (CE) Acest program de certificare îi antrenează pe profesori, studenți și profesori să înțeleagă și să folosească principiile neuroștiinței și neuropsihologiei în lucrul cu studenții și pentru implementarea mediilor de învățare bazate pe aceste principii. Aceasta include instrucțiuni specifice pentru a preda copiilor cu dizabilități de învățare și tulburări de neurodezvoltare, cum ar fi autismul, sindromul Asperger, tulburarea de deficit de atentie, si retard mental. Programul se adresează, de asemenea, nevoile de psiholog și alți membri ai personalului școlilor interesate în dezvoltarea de cunoștințe avansate și extinse cu privire la aplicarea of ​​Neuroscience a principiilor de învățare la munca lor clinice cu copii. Psiholog acceptat la program cu un fundal solid pe bazele biologice ale comportamentului pot înregistra direct într-un elective NSL 0503 pediatrie neuropsihologică evaluare oferind curs de evaluare competențe avansate în școală și setările clinice.... [-]


Post-bacalaureat în informatică

Tufts University - School of Engineering
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Statele Unite ale Americii Medford

Programul post-bacalaureat în domeniul informaticii oferă studenților adulți cu o diplomă de licență, talentat academic, cu o diplomă de cel puțin o diplomă de licență, pregătiți pentru o nouă carieră sau studii postuniversitare în domeniul informaticii. [+]

Programul post-bacalaureat în domeniul informaticii oferă studenților adulți cu o diplomă de licență, talentat academic, cu o diplomă de cel puțin o diplomă de licență, pregătiți pentru o nouă carieră sau studii postuniversitare în domeniul informaticii. Un program concentrat, riguros de studiu, echivalent cu un program minor în informatică, pregătește indivizii să înceapă o nouă carieră în domeniul tehnologiilor avansate sau să continue studiile universitare.

Cerințe de aplicare:

- Taxă de aplicare

- Rezuma CV

- Declarație personală

- oficial TOEFL sau IELTS, dacă este cazul;

- Transcrieri

- 1 scrisoare de recomandare... [-]


Certificat postuniversitar în procesul de elaborare a politicilor UE

Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel
Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni July 2019 Belgia Brussels + 1 mai mult

Bucurați-vă de flexibilitatea învățării online pentru a vă lărgi cunoștințele despre instituțiile europene, legislația europeană și procesul decizional european în general! Acest certificat postuniversitar este perfect pentru profesioniști cu normă întreagă sau pentru studenți cu program zilnic. [+]

Program de 1 sau 2 ani: 5 module UE online

Programul pe scurt:

5 module online EU back-to-back (începând din septembrie), urmate (sau precedate) de o școală de vară de două săptămâni la Bruxelles și Viena (iulie)

Alegeți data de începere (iulie sau septembrie), precum și opțiunea de sincronizare (cu normă întreagă = 1 an, cu jumătate de normă = 2 ani)

Perfect pentru profesioniști cu normă întreagă sau pentru studenți cu program pe timp de ziOrganizat de un Centru de Excelență Jean Monnet în pragul principalelor instituții ale UE Are un site dedicat:

Descriere mai elaborată:

Începând cu 2014, IES oferă un certificat postuniversitar de formare a politicilor europene , dezvoltat și conceput de către experții UE și de e-learning. Acest certificat este echivalent cu 25 de ECTS și combină atât Școala de vară IES, cât și modulele UE, îmbogățind astfel abordarea Blended Learning. Acest pachet implică două săptămâni de predare intensă față în față, împreună cu flexibilitatea modulelor online.... [-]


Post-baccalaureate in Studio Art

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Statele Unite ale Americii Medford

[+]

STUDII VIZUALE ȘI CRITICALE (ISTORIA ARTEI)

Toți studenții post-bacalaureat iau un curs de credit unic în istoria artei, fie în primăvară, fie în semestrul de toamnă.

SEMINAR POST-BACCALAURAT

Seminarul este o componentă principală obligatorie a curriculum-ului în timpul semestrelor de toamnă și de primăvară.

[-]

Postuniversitare europene în domeniul artelor în sunet (APE)

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
Campus 1 an September 2019 Belgia Ghent

EPAS este o educație intensivă de un an în potențialul creativ al sunetului atât de sine și, ca parte a unei practici multi-media. [+]

EPAS este o educație intensivă de un an în potențialul creativ al sunetului atât de sine și, ca parte a unei practici multi-media.

În timp ce există nenumărate cursuri de predare cum să interpreteze informațiile vizuale, de la pictura medievală la publicitate modernă, sunet este un domeniu relativ neexplorat de studiu. Si, cu toate că studiile universitare de a face explora laturile teoretice și conceptuale ale producției audio, sunetul este considerat, în general, o tehnică, mai degrabă decât estetic, subiect. EPAS își propune să abordeze acest dezechilibru printr-o integrare a teoriei și practicii alimentate continuu prin gândire teoretică, critică și conceptual. Astfel, participanții vor fi capabili să exploreze un sunet ca disciplină în sine, cât și în ceea ce privește producția de ecran, dans, teatru, radio, arhitectură și alte arte și mass-media.... [-]


Diplomă postuniversitară în predarea limbii engleze ca limbă străină

International University of Catalonia
Online Campus Cu normă întreagă 6 luni January 2019 Spania Barcelona + 1 mai mult

Engleză este una dintre limbile majore ale lumii. Prin urmare, studenții importanți o învață cât mai tineri. Gradul postuniversitar de la UIC Barcelona, ​​care este predat în limba engleză, te va antrena să încorporezi engleza în predarea ta și să îți îmbunătățești nivelul de competență în limba engleză la nivel personal și profesional. [+]

Engleză este una dintre limbile majore ale lumii. Prin urmare, studenții importanți o învață cât mai tineri. Gradul postuniversitar de la UIC Barcelona, ​​care este predat în limba engleză, te va antrena să încorporezi engleza în predarea ta și să îți îmbunătățești nivelul de competență în limba engleză la nivel personal și profesional.

Obiective

Diploma postuniversitară în predarea limbii engleze ca limbă străină implică:

Înțelegerea principalelor abordări metodologice privind multilingvismul și achiziționarea de limbi suplimentare.Învățarea despre procesele cognitive și metacognitive care afectează achiziția limbii FL suplimentare.Cunoașterea și explorarea metodelor metodologice de integrare a limbilor străine și a conținutului (CLIL).Pentru a spori cunoștințele în fonetică acordând atenție în diferite accente și cum să lucreze pronunția în clasă.Dezvoltarea competențelor interculturale cerute de profesorii de limbă engleză ca limbi străine.Învățarea și integrarea culturii în predarea limbilor străine.Proiectarea materialelor didactice care promovează achiziția de limbi străine dintr-un punct de vedere comunicativ, interdisciplinar.Înțelegerea proceselor implicate în dezvoltarea abilităților de înțelegere a cititului în setările multilingve.Îmbunătățirea strategiilor de dezvoltare și de îmbunătățire a calificării în limba engleză a profesorilor.Viitorii studenti... [-]

Universitatea din Nottingham Certificat postuniversitar în educație (internațional)

Stafford Global
Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite United Arab Emirates Online Arabia Saudită Saudi Arabia Online Bahrain Bahrain Online Egipt Egypt Online Irak Iraq Online Iordania Jordan Online Kuweit Kuwait Online Oman Oman Online Liban Lebanon Online Sudanul de Sud Juba Sudan Khartoum Yemen Sana'a Libia Tripoli + 25 mai mult

Certificatul de studii postuniversitare în învățământ (PGCEi) este un program de învățământ la distanță, cu frecvență redusă, destinat formatorilor profesioniști care lucrează în alte țări decât Marea Britanie. [+]

Despre program

Certificatul de studii postuniversitare în învățământ (internațional) este un program de învățământ la distanță, de învățământ la distanță, de îmbogățire profesională pentru cadrele didactice care lucrează în alte țări decât Marea Britanie.

PGCEi este relevant pentru toate curriculele. Se axează pe îmbunătățirea practicii individuale de predare prin reflecție critică și prin cercetarea practică. De asemenea, vă permite să comparați abordările de predare în diferite țări și să dezvoltați o abordare globală a educației.

Cursul cuprinde un eveniment introductiv față în față, unde vă veți întâlni cu tutorele pe bază de Nottingham și cu colegii. Acest lucru este urmat de învățarea la distanță online, cu ajutorul unui tutore individual.... [-]


Postuniversitare de energie si clima

University of Antwerp
Campus Cu jumătate de normă September 2019 Belgia Antwerp

Schimbările climatice globale este cauzată în principal de emisiile provenite din utilizarea de zi cu zi de energie. "Gândește global, acționează local" este necesar pentru a declanșa schimbări urgente și drastice. Consumul de energie și soluții sunt locale, dar piețelor și tehnologiilor sunt globale. [+]

schimbările climatice globale este cauzată în principal de emisiile provenite din utilizarea de zi cu zi de energie. "Gândește global, acționează local"Este necesar pentru a declanșa schimbări urgente și drastice.

Pe de o parte, necesită schimbare drastică idei proaspete, Noi modalități de probleme se apropie și descoperirea de căi neexplorate. - Pe de altă parte, Legile solide fizicii și eforturile eterne ale ființelor umane constrânge libertatea de acțiune.

Postuniversitare de energie și climă este . Prelegeri se concentreze pe Energie pentru viitor: Eficiența energetică și energia regenerabilă sunt studiate din energetică la utilizatorii finali și serviciile perspectiva. Cu exceptia viitorul este, de asemenea incert: Subiecte de politică dezbătute sunt acoperite de două lectori, divergente în analiza si solutii propuse. Programul se concentrează pe plus nostru viitor comun: Invită un public larg, de la oameni de știință non-tehnice pentru a ingineri certificați, care sunt toate dornici de a afla mai multe despre noi perspective și abordări pentru rezolvarea problemelor de energie și climă.... [-]


PgCert Pathology Informatics and Business Application - Distance Learning

Queen's University Belfast
Online Cu jumătate de normă 5 luni September 2019 Regatul Unit Belfast

[+]

ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PREDARE

La Queen, ne propunem pentru a oferi un mediu de învățare de înaltă calitate, care inglobeaza curiozitate intelectuală, inovare și cele mai bune practici în procesul de învățare, de predare și de sprijin studenților pentru a permite studenților să atingă potențialul universitar complet.

Acest curs este livrat ca un program de învățământ la distanță. Predarea este oferită online folosind un mediu de învățare virtualizat.

Acest program este livrat de învățarea la distanță în timpul semestrului al doilea, între februarie și iunie.

CERINȚE DE INTRARE

Este necesară o diplomă de diplomă minimă sau o diplomă echivalentă acceptabilă pentru Universitatea într-un domeniu biologic relevant. Titlurile de calificare echivalente profesionale (MBBS, BDS sau BVSC) sau experiență vor fi luate în considerare pe o bază individuală. ... [-]


Curs postuniversitar în finanțe internaționale

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University
Campus Cu normă întreagă 4 luni March 2019 Spania Barcelona

În cursul postuniversitar de finanțe internaționale, veți dobândi cunoștințele necesare pentru a alinia evoluția mediului economic și financiar cu managementul companiilor cu o prezență puternică în domeniul internațional. [+]

În cursul postuniversitar de finanțe internaționale, veți dobândi cunoștințele necesare pentru a alinia evoluția mediului economic și financiar cu managementul companiilor cu o prezență puternică în domeniul internațional. De-a lungul cursului, vor fi tratate în detaliu standardele internaționale de raportare financiară, aspectele legate de finanțarea operațiunilor internaționale, precum și cele mai comune sisteme de management al managementului în companiile multinaționale.

Complet predată în limba engleză, Cursul postuniversitar de Finanțe Internaționale al UPF Barcelona School of Management vă va pregăti ca expert în finanțe și contabilitate, în special în companii cu o prezență internațională puternică. Vor fi acoperite aspecte de bază cum ar fi cunoașterea detaliată a reglementărilor contabile internaționale, gestionarea financiară multinațională sau impozitarea internațională.... [-]


BSC (Hons) psihologie

University of Essex Online
Online Cu jumătate de normă 48 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Colchester + 1 mai mult

Dezvoltat și condus de psihologi autorizați, diploma de bacalaureat BSc (Hons) permite studenților să descopere lumea fascinantă a psihologiei. 100% on-line și part-time, această calificare recunoscută vă va pregăti pentru o gamă largă de locuri de muncă și oportunități. [+]

BSC (Hons) psihologie

Programul include multe subiecte provocatoare de gândire, inclusiv psihologia criminalistică și de investigație, psihologia educației, psihologia sportului și a exercițiilor fizice și psihologia socială critică. Elevii, de asemenea, pentru a-și dezvolta propriile cunoștințe într-un anumit domeniu de interes psihologic, scriind un proiect final de 30 de credite.

Absolvenții acestui curs de BSC (Hons) Psihologie vor avea o înțelegere a fundamentelor științifice și teoretice ale disciplinei. De asemenea, vor dezvolta cunoștințe detaliate despre mai multe domenii / aplicații de psihologie specializate, inclusiv capacitatea de a recunoaște variabilitatea și diversitatea funcționării psihologice (și semnificația acesteia).... [-]