Filter
Certificat de Absolvire
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Studii de Curs de Top în Studii de inginerie

Un certificat de absolvent este o modalitate pentru elevii de a avansa în domeniul educației în domeniul lor de alegere, după o diplomă de licență. Mai scurtă decât o diplomă universitară convențională, aceste programe continuă să ofere cursuri la nivel de absolvent și activități practice.

Ce este un certificat de absolvent în studiile de inginerie? Acest program are în general scopul de a institui studenții cu o diplomă de licență și oferă o cale către o muncă profesională și o educație ulterioară. Cursurile alese pot acoperi orice domeniu de studiu inginerie, de obicei selectate pentru a permite studenților să se angajeze cu un domeniu în afara lor majore pentru a promova un set mai larg de competențe și pentru a lărgi opțiunile academice și de carieră.

Elevii care iau un certificat de absolvent în studii de inginerie pot construi o bază mai puternică pentru expertiza lor inginerie și fundal profesional. Împreună cu explorarea unui nou domeniu de inginerie, în afară de majoritatea lor anterioară, aceștia pot, de asemenea, elimina abilități esențiale în aptitudinile de cercetare și analiză, precum și strategiile de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor.

Procesul de obținere a unui certificat de absolvent în studii de inginerie poate varia între școli, iar costurile și durata programului diferă în mod corespunzător. Solicitanții potențiali beneficiază de cercetări în ceea ce privește programele posibile.

Un certificat de absolvent în studiile de inginerie poate pregăti potențial studenții pentru o carieră în orice domeniu de inginerie. Un accent deosebit pe fabricație și design poate împinge inginerii cu acest certificat spre roluri în industrie și fabricare, inclusiv în posturile manageriale. În schimb, mulți studenți se mută din acest program pentru a-și urma o diplomă de masterat - și, eventual, un doctorat - cu scopul de a fi o carieră ca profesor sau cercetător în mediul academic. Posibilele puncte finale variază foarte mult, în funcție de studiile alese de studenți.

Lățimea și aplicabilitatea domeniilor tehnice asigură că studenții pot urma un certificat de licență în studii de inginerie la diferite școli din întreaga lume, inclusiv opțiuni online. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Studii de inginerie

Kennesaw State University

Departamentul de Sisteme și Inginerie Industrială oferă un certificat de absolvent la nivel de Inginerie Sisteme. Ingineria sistemelor îmbină ingineria, gândirea sistemel ... [+]

DESPRE PROGRAM

Departamentul de Sisteme și Inginerie Industrială oferă un certificat de absolvent la nivel de Inginerie Sisteme. Ingineria sistemelor îmbină ingineria, gândirea sistemelor și subiectele de management. Acest certificat este un program de 12 ore de credit.

Clasele de inginerie a sistemelor sunt oferite complet online. Instructorii folosesc o varietate de instrumente instructive de ultimă oră care permit studenților să urmeze certificatul de Inginerie Sisteme de la orice loc de unde pot accesa Internetul.

Curriculum

cerinţe

SYE 6005 - Introducere în ingineria sistemelorSYE 6010 - Procese de management al proiectelorSYE 6020 - Arhitectura sistemuluiSYE 6025 - Analiza economică inginerie... [-]
Statele Unite ale Americii Kennesaw
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Doriți să adăugați abilități de conducere și conducere la baza dvs. de cunoștințe tehnice? Certificatul de absolvire a Ingineriei Avansate (Engineering Management) vă ofe ... [+]

Combinați-vă expertiza tehnică cu abilități esențiale de afaceri și management

Doriți să adăugați abilități de conducere și conducere la baza dvs. de cunoștințe tehnice? Certificatul de absolvire a Ingineriei Avansate (Engineering Management) vă oferă posibilitatea de a gestiona proiecte complexe de inginerie, produse și servicii și deschide o varietate mai mare de oportunități de carieră în forța de muncă.

De-a lungul gradului, care poate fi studiat cu jumătate de normă și on-line, veți întreprinde cursuri în managementul riscului tehnologic și al gestionării activelor. De asemenea, veți dezvolta abilitățile analitice pentru a evalua inovațiile în tehnologie, impactul tehnologic și modul de gestionare a schimbărilor tehnologice.... [-]

Australia Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Fanshawe College

Dacă studiile dvs. formale sunt în spatele dvs. și ați câștigat deja o experiență valoroasă care lucrează în domeniul ingineriei, programul Elemente practice de inginerie ... [+]

Dacă studiile dvs. formale sunt în spatele dvs. și ați câștigat deja o experiență valoroasă care lucrează în domeniul ingineriei, programul Elemente practice de inginerie mecanică vă va permite să vă perfecționați competențele deja specializate, sporind valoarea și respectul la locul de muncă .

Într-un an scurt, veți instrui în elementele practice asociate cu profesia dvs., cum ar fi CAD, Blueprint Reading și Machining and Welding. Veți explora profund fundamentele CADD și SPC și metrologia, împreună cu proiectarea uneltelor, pneumatice industriale și PLC-uri. Veți lucra în laboratoare de ultimă generație cu echipament de ultimă oră, alături de colegii deja stabili și colegii potențiali. De asemenea, veți afla mai multe despre gestionarea proiectelor, pentru a vă îmbunătăți conducerea și abilitățile administrative. Toate acestea vor spori deja setul de abilități de inginerie la nivel mondial.... [-]

Canada London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză