Program de Certificat Universitar în Studii de Inginerie

Studii de Curs de Top în Studii de Inginerie

Studii de Inginerie

Un certificat de absolvent este o modalitate pentru elevii de a avansa în domeniul educației în domeniul lor de alegere, după o diplomă de licență. Mai scurtă decât o diplomă universitară convențională, aceste programe continuă să ofere cursuri la nivel de absolvent și activități practice.

Ce este un certificat de absolvent în studiile de inginerie? Acest program are în general scopul de a institui studenții cu o diplomă de licență și oferă o cale către o muncă profesională și o educație ulterioară. Cursurile alese pot acoperi orice domeniu de studiu inginerie, de obicei selectate pentru a permite studenților să se angajeze cu un domeniu în afara lor majore pentru a promova un set mai larg de competențe și pentru a lărgi opțiunile academice și de carieră.

Elevii care iau un certificat de absolvent în studii de inginerie pot construi o bază mai puternică pentru expertiza lor inginerie și fundal profesional. Împreună cu explorarea unui nou domeniu de inginerie, în afară de majoritatea lor anterioară, aceștia pot, de asemenea, elimina abilități esențiale în aptitudinile de cercetare și analiză, precum și strategiile de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor.

Procesul de obținere a unui certificat de absolvent în studii de inginerie poate varia între școli, iar costurile și durata programului diferă în mod corespunzător. Solicitanții potențiali beneficiază de cercetări în ceea ce privește programele posibile.

Un certificat de absolvent în studiile de inginerie poate pregăti potențial studenții pentru o carieră în orice domeniu de inginerie. Un accent deosebit pe fabricație și design poate împinge inginerii cu acest certificat spre roluri în industrie și fabricare, inclusiv în posturile manageriale. În schimb, mulți studenți se mută din acest program pentru a-și urma o diplomă de masterat - și, eventual, un doctorat - cu scopul de a fi o carieră ca profesor sau cercetător în mediul academic. Posibilele puncte finale variază foarte mult, în funcție de studiile alese de studenți.

Lățimea și aplicabilitatea domeniilor tehnice asigură că studenții pot urma un certificat de licență în studii de inginerie la diferite școli din întreaga lume, inclusiv opțiuni online. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Certificat de licență în procesele industriale de fabricație

Confederation College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Thunder Bay

Procesele industriale de producție este un program postuniversitar, unic în Canada. Este conceput special pentru studenții internaționali cu diplomă de inginerie mecanică sau industrială. [+]

Procesele industriale de producție

Procesele industriale de producție este un program postuniversitar, unic în Canada. Este conceput special pentru studenții internaționali cu diplomă de inginerie mecanică sau industrială. Elevii vor beneficia de o expunere solidă la învățarea aplicată, aplicațiile practice și munca de laborator, care vor completa teoria învățată în programele de studii.

Bazându-se pe portofoliul curent de fabricație și programare avansată a Confederation College , programul de procese industriale de producție combină teoria cu cursurile aplicate. Acesta acoperă o serie de subiecte de inginerie industrială, cu accent pe procesele avansate de fabricație aplicabile unei mari varietăți de industrii. Cunoștințele și abilitățile studenților se vor îmbunătăți pentru toate etapele procesului de producție - de la selecție și proiectare până la construirea, controlul calității și etapele finale de testare a unui produs. Elevii vor fi, de asemenea, expuși la domenii legate de o carieră în management, inclusiv cursuri privind managementul de proiect și sănătatea și securitatea ocupațională.... [-]


Certificat de licență în studii de inginerie

University of Technology Sydney
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 0.5 - 1 an January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs califică persoanele care aplică un corp de cunoștințe într-o serie de contexte pentru a întreprinde o activitate profesională și oferă o Pathway de învățare ulterioară în inginerie. Elevii cu diplomă de licență într-un domeniu de inginerie necomunicat se pot aplica acestui curs. Toate aplicațiile sunt evaluate individual și structura cursului este adaptată pe baza calificărilor de bază pe care elevii le posedă. Candidații fără diplomă, dar care au o diplomă TAFE sau un echivalent în inginerie și o experiență semnificativă de muncă asociată, pot aplica, de asemenea, pentru acest curs. [+]

Acest curs creează o Pathway pentru elevii dintr-un mediu inginer diferit pentru a-și explora potențialul de a efectua studii postuniversitare în inginerie. Odată ce studenții finalizează acest curs cu succes, se efectuează o evaluare individuală pentru a formula fie 12, 18 sau 24 de puncte de credit pentru un curs de masterat.

Acest curs permite profesioniștilor care sunt în prezent angajați sau care doresc să urmeze un loc de muncă în cadrul organizațiilor de inginerie, pentru a înțelege și a obține avantaje în asigurarea și menținerea locurilor de muncă.

[-]

Certificat Licențiat în Managementul Ingineriei

University of Technology Sydney
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 0.5 - 1 an January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a oferi cunoștințe de management care pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor studenților. Acesta este conceput pentru a oferi inginerilor practicieni cu cunoștințe extinse dincolo de primul lor grad și pentru a actualiza cunoștințele și abilitățile în progresele recente în inginerie, tehnologie și practici de afaceri. Subiectele oferite urmează o abordare integrată a practicii profesionale printr-o selecție de subiecte de inginerie profesională și o opțiune electivă. [+]

Mulți ingineri și tehnologi de lucru nu au timp să se angajeze la un curs de masterat. Cu toate acestea, cererea de cunoștințe de management în rândul inginerilor este în creștere.

Cunoștințele și abilitățile în managementul tehnic obținute în urma finalizării acestui curs pot ajuta profesioniștii în practică să înțeleagă jargonul și practicile de management și să obțină avantaje în aplicarea pentru poziții de management inginerie.

[-]

Certificat de absolvent în inginerie

University of Technology Sydney
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 0.5 - 1 an January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a oferi o oportunitate pentru practicarea ingineri tehnologi sau profesionale să extindă cunoștințele lor de inginerie și de a actualiza cunoștințele și competențele în conformitate cu recentele progrese. [+]

Acest curs permite inginerilor profesioniști ocupat pentru înscrierea la studii postuniversitare în timp ce lucrează la crearea unui echilibru între viața profesională înainte de a face un angajament de a începe o diplomă de master. Subiectele urmeze o abordare integrată a practica profesională prin obligatorii discipline de inginerie profesionale și discipline obligatorii relevante pentru un anumit majore. Odată finalizat, toate materiile din acest curs poate fi creditat către un master pentru un anumit mare.

Elevii care au o diplomă de licență Inginerie de bază sunt în măsură pentru a spori capacitatea și cunoștințele lor prin acest curs postuniversitar în specializări lor, care să le permită să câștige și țineți ocuparea forței de muncă în domeniile lor de inginerie respective. ... [-]


Absolvent Certificat de Inginerie Avansată (Inginerie Management)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2019 Australia Australia Online

Doriți să adăugați abilități de conducere și conducere la baza dvs. de cunoștințe tehnice? Certificatul de absolvire a Ingineriei Avansate (Engineering Management) vă oferă posibilitatea de a gestiona proiecte complexe de inginerie, produse și servicii și deschide o varietate mai mare de oportunități de carieră în forța de muncă. [+]

Combinați-vă expertiza tehnică cu abilități esențiale de afaceri și management

Doriți să adăugați abilități de conducere și conducere la baza dvs. de cunoștințe tehnice? Certificatul de absolvire a Ingineriei Avansate (Engineering Management) vă oferă posibilitatea de a gestiona proiecte complexe de inginerie, produse și servicii și deschide o varietate mai mare de oportunități de carieră în forța de muncă.

De-a lungul gradului, care poate fi studiat cu jumătate de normă și on-line, veți întreprinde cursuri în managementul riscului tehnologic și al gestionării activelor. De asemenea, veți dezvolta abilitățile analitice pentru a evalua inovațiile în tehnologie, impactul tehnologic și modul de gestionare a schimbărilor tehnologice.... [-]


Certificat Licențiat în Ingineria Sistemelor - Online

Kennesaw State University
Online Cu normă întreagă June 2019 Statele Unite ale Americii Kennesaw

Departamentul de Sisteme și Inginerie Industrială oferă un certificat de absolvent la nivel de Inginerie Sisteme. Ingineria sistemelor îmbină ingineria, gândirea sistemelor și subiectele de management. Acest certificat este un program de 12 ore de credit. [+]

DESPRE PROGRAM

Departamentul de Sisteme și Inginerie Industrială oferă un certificat de absolvent la nivel de Inginerie Sisteme. Ingineria sistemelor îmbină ingineria, gândirea sistemelor și subiectele de management. Acest certificat este un program de 12 ore de credit.

Clasele de inginerie a sistemelor sunt oferite complet online. Instructorii folosesc o varietate de instrumente instructive de ultimă oră care permit studenților să urmeze certificatul de Inginerie Sisteme de la orice loc de unde pot accesa Internetul.

Curriculum

cerinţe

SYE 6005 - Introducere în ingineria sistemelorSYE 6010 - Procese de management al proiectelorSYE 6020 - Arhitectura sistemuluiSYE 6025 - Analiza economică inginerie... [-]