Program de Certificat Universitar în Studii de Film

Studii de Curs de Top în Studii de Film

Studii de Film

Cei care doresc să își extindă domeniul profesional pot beneficia mult din obținerea unui certificat universitar. Nivelul de educație prezintă o alegere de a urma studii suplimentare într-un anumit domeniu fără a trebui să urmezi un program universitar tradițional.  

Studiul filmului implică o varietate mare de subiecte diferite, inclusiv regie, producție, istorie și critică. Studenții analizează adesea totul, de la structura filmului și a povestirii, la simbolismul vizual și contextul social.

Solicită Informații despre Studii de Curs în Studii de Film 2018

Citește Mai Mult

Certificat Licenţiat în Arte şi Mass-media De Producţie

University of Technology Sydney
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 0.5 - 1 an January 2019 Australia Sydney + 1 mai mult

Certificat Licenţiat în Arte mass-media şi de producţie este parte a unui program articulat în arte mass-media şi de producţie, care include în mişcare imagine, sunet, media digitale şi de interacţiune, precum şi interacţiunea dintre aceste mass-media. Acesta oferă o introducere entry-level la arte mass-media. [+]

Elevii completarea acestui curs a dezvolta competenţe de bază şi a cunoştinţelor în mişcare imagine, mass-media digitale şi de producţie de sunet. Subiecţii permite elevilor să dezvolte abilităţi cheie mass-media de producţie şi de cunoştinţe care poate fi continuat în diploma de absolvent sau de diplomă de master.

Cursul pregăteşte pe studenţi pentru studii avansate şi orientează-le la industriile mass-media, în special cele care implică imagini în mişcare, suporturi pentru sunet, digitale şi interacţiune.

[-]