Program de Certificat Universitar în Studii Profesionale

Studii de Curs de Top în Studii Profesionale

Studii Profesionale

Un certificat universitar este obținut de studenții care doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul lor de studiu. Cu un program mai scurt, studenții pot să țină pasul cu industria lor pentru a-și îmbunătăți perspectivele profesionale.

Un program de studii profesionale este o alegere excelentă de învățământ pentru oricine care este interesat în a urma o cariera plina de recompense după terminarea studiilor superioare. Acest tip de program este menit să predea studenților, indiferent de care au nevoie să știe despre intrarea și reușita la locul de muncă.

Solicită Informații despre Studii de Curs în Studii Profesionale 2019

Citește Mai Mult

Educational Specialist (Ed.S.) Degree in Social Studies

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Statele Unite ale Americii Montgomery

Colegiul de Educație (COE) urmărește pregătirea cadrelor didactice, a personalului de instruire și a altor profesioniști pentru a fi factori de decizie care sunt echipați cu cunoștințele, abilitățile și dispozițiile necesare integrării etice și eficiente a teoriei și practicării profesiilor. [+]

O copie a certificatului de învățământ valabil al solicitantului (B pentru maestru, A pentru AA) cu avizul corespunzător; 2. O evaluare a eficacității didactice; Și 3. Verificarea experienței (utilizând formularul SDE EXP).

NOTĂ: Departamentul de Stat al Educației solicită ca persoanele înscrise în programele de educație postuniversitară să aibă un număr minim de ani de predare sau experiență profesională de succes:

EDU 655 Probleme în fundațiile educaționale ............. 3

EDU 602 Tehnici statistice intermediare și evaluare ......................... 3

* Cel puțin două dintre cursuri trebuie să fie la nivel de 600 sau mai sus.... [-]


Absolvent Certificat de Sănătate (Comunitatea Sănătății)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 luni February 2019 Australia Australia Online + 1 mai mult

Doriți să deveniți un expert în sănătatea comunității? USQ's Graduate Certificat de Sănătate (Community Health) este conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să învețe teoria și componentele practice ale sănătății comunității. Cu cunoștințele și abilitățile dobândite în urma acestui grad, profesioniștii în domeniul sănătății vor putea analiza și aborda problemele de sănătate umană și de bunăstare socială într-un cadru comunitar de sănătate. [+]

Deveniți un specialist în sănătatea comunității

Doriți să deveniți un expert în sănătatea comunității? USQ's Graduate Certificat de Sănătate (Community Health) este conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să învețe teoria și componentele practice ale sănătății comunității. Cu cunoștințele și abilitățile dobândite în urma acestui grad, profesioniștii în domeniul sănătății vor putea analiza și aborda problemele de sănătate umană și de bunăstare socială într-un cadru comunitar de sănătate.

Continuarea studiilor

După încheierea certificatului de absolvire a sănătății, aveți opțiunea de a lua creditul din studiile dumneavoastră și continuați să finalizați Diploma de Absolventă a Sănătății sau Maestrul de Sănătate.... [-]