Program de Certificat Universitar în Studii Profesionale

Studii de Curs de Top în Studii Profesionale

Studii Profesionale

Un certificat universitar este la același nivel academic precum o diplomă de licență, dar este adesea bazat pe un domeniu de studiu mai specializat. Asta înseamnă că obținerea certificatului durează mai puțin, asta fiind o opțiune mai convenabilă pentru unii oameni.  

Un program de studii profesionale este o alegere excelentă de învățământ pentru oricine care este interesat în a urma o cariera plina de recompense după terminarea studiilor superioare. Acest tip de program este menit să predea studenților, indiferent de care au nevoie să știe despre intrarea și reușita la locul de muncă.

Solicită Informații despre Studii de Curs în Studii Profesionale 2018

Citește Mai Mult

Educational Specialist (Ed.S.) Degree in Social Studies

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Statele Unite ale Americii Montgomery

Colegiul de Educație (COE) urmărește pregătirea cadrelor didactice, a personalului de instruire și a altor profesioniști pentru a fi factori de decizie care sunt echipați cu cunoștințele, abilitățile și dispozițiile necesare integrării etice și eficiente a teoriei și practicării profesiilor. [+]

O copie a certificatului de învățământ valabil al solicitantului (B pentru maestru, A pentru AA) cu avizul corespunzător; 2. O evaluare a eficacității didactice; Și 3. Verificarea experienței (utilizând formularul SDE EXP).

NOTĂ: Departamentul de Stat al Educației solicită ca persoanele înscrise în programele de educație postuniversitară să aibă un număr minim de ani de predare sau experiență profesională de succes:

EDU 655 Probleme în fundațiile educaționale ............. 3

EDU 602 Tehnici statistice intermediare și evaluare ......................... 3

* Cel puțin două dintre cursuri trebuie să fie la nivel de 600 sau mai sus.... [-]