Filter
Certificat de Absolvire
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Studii de Curs de Top în Aviație

După o diplomă de licență, puteți învăța ceva mai mult despre un subiect cu un certificat de absolvent. Câștigul unu ia mai puțin timp decât un grad absolvent, dar este încă căutat de angajatori care doresc angajați actualizați.

Mai exact, ce este un certificat absolvent în domeniul aviației? Acest tip de certificat are, în general, condiții prealabile modeste în care puteți începe să obțineți o diplomă de liceu și o experiență tehnică. Majoritatea programelor se uită la teoria și practica în ceea ce privește proiectarea și operarea avioanelor. Cursurile pot fi potrivite pentru transferul la alte școli pentru a obține un burlac. Aceste cursuri pot include siguranța aviației, instruirea în zbor, aviația civilă și ingineria aeronautică.

Aviația necesită abilități tehnice și fizice, iar altele pe care le puteți învăța includ coordonarea mâini-ochi, atenția la detalii și depanarea mecanică. Fiecare dintre acestea poate fi aplicată în setarea zilnică pentru a rezolva probleme minore, cum ar fi un aparat de cafea rupt sau chei de mașină lipsă.

Alegerea dvs. de școală poate influența costul certificatului de absolvent. Dimensiunea școlii și locația sunt câțiva factori implicați în această diferență de cost, precum și disponibilitatea cursurilor online. De asemenea, trebuie să luați în considerare costul cărților atunci când creați un buget pentru un certificat.

Indiferent dacă v-ați concentrat mai mult pe partea teoretică sau aplicată a aviației, puteți avea un impact asupra locurilor de muncă pe care le puteți califica. Pozițiile teoretice includ coordonatorul de reparații, analistul de date și operatorul de logistică. Pentru mai multe lucrări practice în domeniul aviației, încercați să căutați locuri de muncă în calitate de pilot, copilot sau inspector de siguranță. Lucrările de aviație pot implica avioane, elicoptere sau purtători de aeronave. Aceste locuri de muncă se regăsesc în afaceri, industrie și guvern.

Căutați diplome de absolvent în aviație la școli din întreaga lume. Unele oferă cursuri online care pot fi mai convenabile dacă lucrați. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

4 Rezultate din Aviație

Hillsboro Aero Academy

... [+]

Cei mai mulți piloți se vor finaliza programul cu 200 de ore, în jurnalul de bord, care este esențială pentru cei care doresc să instruiască în R22 și trebuie să îndeplinească minimul FAA necesar de 200 de ore de zbor.

Atunci când înveți să zboare aici, puteți zbura oriunde.

[-]
Statele Unite ale Americii Prineville Troutdale Hillsboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brookfield Aviation

De-a lungul cursului, studenții vor fi predate cunoștințe teoretice și dat șansa să-l pună în practică cu privire la formarea de locuri de muncă. ... [+]

Ingineria aeronavelor

TRENURILOR SA FII LICENȚIAT INGINER JET AERONAVĂ

Brookfield Aviație internațională lucrează împreună cu una dintre liniile aeriene naționale cele mai renumite din Europa și organizațiile de întreținere pentru a prezenta o oportunitate interesanta de a învăța și de tren pentru a deveni un inginer licențiat; B1 (mecanică). Croatia Airlines Centrul de pregătire tehnică este o organizație de formare cu partea 147 de întreținere aprobat de către Agenția croată a Aviației Civile, autoritatea competentă statelor membre ale UE ", situat la aeroportul Zagreb . Experiența practică este dobândită în aceeași locație în organizația de întreținere autorizată cu partea 145.... [-]

Regatul Unit Epsom
August 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fanshawe College

Certificatul de absolvire a Operațiunilor Comerciale de Operare Comercială de la distanță pilotat va oferi studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru proiect ... [+]

Certificatul de absolvire a Operațiunilor Comerciale de Operare Comercială de la distanță pilotat va oferi studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru proiectarea, sprijinirea, operarea, comercializarea și întreținerea operațiunilor comerciale RPAS sau UAV și a sistemelor și software-urilor RPAS aferente în contexte antreprenoriale și de cercetare.

Acest program va acoperi toate aspectele sistemelor RPAS / UAV, inclusiv sistemele electrice și electronice, cum ar fi sistemele de comunicații, navigație și date și se va concentra pe proiectarea și întreținerea acestor sisteme.

În plus, acest program va oferi absolvenților cu abilități antreprenoriale, de cercetare și de analiză a pieței pentru a reduce diferența dintre aspectele tehnice și de afaceri ale industriei în creștere și inovatoare RPAS / UAV.... [-]

Canada London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Dacă sunteți în căutarea de a avansa în lumea provocatoare, specializate în domeniul aviației, certificatul de licență Purdue în Managementul siguranței aviației vă va aj ... [+]

Rolling Admissions - Acceptarea aplicațiilor acum

Dacă sunteți în căutarea de a avansa în lumea provocatoare, specializate în domeniul aviației, certificatul de licență Purdue în Managementul siguranței aviației vă va ajuta să obțineți cunoștințe pentru a dezvolta, a conduce și a executa programe eficiente de siguranță a aviației. Învățați de profesori cu medii educaționale deosebite și cu experiență în domeniul aviației civile, al aviației militare și al rolurilor guvernamentale, cursurile noastre specifice industriei vă vor pregăti pentru numeroase roluri în aviație.

Previziunile economice sugerează că o creștere constantă a cerințelor de transport de călători în transportul de pasageri și de aer va provoca o expansiune dramatică a industriei aviatice și va necesita o restructurare completă a arhitecturii sistemului de transport aerian existent. Această creștere a industriei generează o gamă largă de oportunități în industria aviatică pentru persoanele care posedă abilități de management aviatic și aerospațial, cum ar fi gestionarea riscurilor, dezvoltarea sistemelor de siguranță și abilitățile interdisciplinare aferente.... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză