Repere Programul Was Ghidul Rock Programul de formare este conceput pentru a permite studenților să se specializeze într-un domeniu de ghidare. Programul Rock Training Training permite elevilor să se concentreze și să se pregătească pentru intrarea în examen la nivelul ACMG. Elevii care se aplică la acest program trebuie să treacă testul abilități și să prezinte un WAS fizic și abilități de a relua.

Acest program este un set secvențial de cursuri concepute pentru a dezvolta capacitatea studenților, abilități și de luare a deciziilor în timp ce lucrează spre a deveni un ghid de rock. Elevii vor trebui să practice după fiecare curs și de a construi un CV al catarari rock și experiențe multiple cu pas.

Defalcarea Curs: Orele de curs variază de la 15 ore la 67,5 ore pe curs plus o co-op de lucru pe oră de 45 de ore. Locație: Pe munții Campus & Sea către Sky.

Locație: În campus și Marea spre munți Sky.

PROGRAM REZUMAT

NUME PROGRAM: Formare Rock Ghid

Orele de program: 157.5 (Full Time) Lungimea de studiu: 6 luni Credite: 8 Acreditărilor: Certificat CIC eligibilitate: permis de un an de studiu și de muncă co-op. Muncă și permisele de studiu expiră la absolvire.

Cerințe de intrare: în vârstă de minimum 18 ani și competență în limba engleză. Fizice și îndemânare CV-ul necesar. Datele de admisie: Iulie

WS Ghid Abilități pre-test de politică

WS program de ghid ia elevii în vasta teren, provocator, ca parte a educației lor. Ca atare, a fost cere elevilor să îndeplinească abilitățile condiție așa cum se subliniază în programul lor ales. Studenții sunt obligați să furnizeze un CV de abilitățile lor de WS Operations Manager verificarea faptului că s-au îndeplinit condițiile prealabile ale programului, înainte de înscrierea în programe Ghidul a fost. În plus, studenții vor fi evaluați de către instructori WS înainte de începerea cursurilor programului corespunzător pentru a se asigura că acestea respectă standardele de calificare de bază prezentate de programe.

Pentru mai multe informații sau întrebări, vă rugăm să contactați WS Operations Manager.

Ghid de cățărare

  • Elevii vor necesita un nivel de bază rezonabil de fitness.
  • Elevii cu o condiții medicale preexistente sau probleme de sănătate ar trebui să contacteze a fost înainte de curs

Cursuri în cadrul Programului de Formare Rock Ghid:

Fundamentele Ghid Rock

Cerințele preliminare - Nici unul Durată curs de - 15 ore

Cursul se va introduce elementele fundamentale ale studenților la seturi de competențe de bază necesare pentru a naviga confortabil ascensiuni de rock începători. Aceasta include elementele de bază ale belaying, top roping, coborâre / coborâre și mișcarea alpinism. Elevii vor fi introduse echipamente moderne standard necesare pentru o zi de un singur pas de întinderi de top.

Rock Ghidul Level 2

Condiții prealabile - Abilități de încercare Durată curs de - 67,5 ore

Cursul Level 2 va educa elevii în continuare la standarde Ghid Rope Top. Elevii vor învăța pentru a naviga rute cu pas multiple, clmb de plumb și de protecție loc. de management al siguranței, tehnici de salvare de bază și de îngrijire a clientului sunt introduse în această etapă.

Rock Ghid Level 3

Cerințele preliminare - Nivelul 2 Durată curs de - 30 ore

Cursul de nivel 3 va pregăti studenții pentru testarea de intrare la nivel de ghidare. Curriculum-ul se va concentra exclusiv pe seturi de competențe necesare necesare pentru a aplica la ACMG asistent ghid de rock examen. Accentul este pus pe sisteme de salvare, ancore avansate, tehnici multi-pas, management multiplu client, capacitatea de conducere și alpinism.

Co-op experiență de lucru

Cerințele preliminare - nivelul 2 & 3 Durată curs de - 45 de ore

Experiența de lucru Co-Op va oferi studenților o experiență din lumea reală cu pregătire la locul de muncă. Elevii vor lucra cel puțin 8 ore pe săptămână și să se consulte încă o oră pe săptămână, cu un instructor. Aplicarea competențelor dobândite prin intermediul cursurilor anterioare vor fi evaluate și elevii vor dobândi o înțelegere a standardelor și experiența necesare pentru o cariera ca un ghid de rock.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Whistler Adventure School »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
6 luni
Price
3,500 CAD
studenții canadieni; $: 5.000 CAD studenți internaționali
După locații
După dată