Repere Programul

Was de schi (și snowboarding) Programul de formare Ghid este conceput pentru a permite studenților să se specializeze într-un domeniu de ghidare. Programul de pregătire a ghidului de schi permite elevilor să se concentreze și să se pregătească pentru intrarea în examen la nivelul ACMG. Studenții vor fi predați de către ghiduri calificate, de la aptitudinile de bază până la excursii multiple în terenul alpin tehnic. Studenții care aplică acest program trebuie să treacă printr-un test de aptitudini WAS și să prezinte un rezumat al abilităților, inclusiv posibilitatea de a lega rândul său pe o alergare albastră, schiul a variat în afara pistelor de zăpadă în condiții de control și știe cum să treacă între modul de coborâre și coborâre. În plus, toți elevii trebuie să aibă un nivel de bază de fitness, inclusiv capacitatea de a merge în sus pentru o oră într-un ritm moderat.

Acest program este un set secvențial de cursuri concepute pentru a dezvolta capacitatea studenților, abilități și de luare a deciziilor în timp ce lucrează spre a deveni un ghid de schi. Elevii vor trebui să practice după fiecare curs și de a construi un CV de excursii de schi și experiențe de țară din spate.

Locație: În campus și Marea spre munți Sky.

PROGRAM REZUMAT

NUME PROGRAM: Formare Ghid de schi

Orele de program: 157.5 (Full Time) Lungimea de studiu: 5 luni Credite: 8 Acreditari: Certificat CIC eligibilitate: permis de un an de studiu și de muncă co-op. Muncă și permisele de studiu expiră la absolvire.

Cerințe de intrare: în vârstă de minimum 18 ani și competență în limba engleză. Fizice și îndemânare CV-ul necesar. Datele de admisie: Decembrie

WS Ghid Abilități pre-test de politică

WS program de ghid ia elevii în vasta teren, provocator, ca parte a educației lor. Ca atare, a fost cere elevilor să îndeplinească abilitățile condiție așa cum se subliniază în programul lor ales. Studenții sunt obligați să furnizeze un CV de abilitățile lor de WS Operations Manager verificarea faptului că s-au îndeplinit condițiile prealabile ale programului, înainte de înscrierea în programe Ghidul a fost. În plus, studenții vor fi evaluați de către instructori WS înainte de începerea cursurilor programului corespunzător pentru a se asigura că acestea respectă standardele de calificare de bază prezentate de programe.

Pentru mai multe informații sau întrebări, vă rugăm să contactați WS Operations Manager.

Ghid de schi

  • Studenții ar trebui să poată schia o rula albastru confortabil.
  • Elevii vor necesita un nivel de bază rezonabil de fitness.
  • Elevii vor trebui să completeze un formular medical.
  • Elevii cu o condiții medicale preexistente sau probleme de sănătate ar trebui să contacteze a fost înainte de curs

Cursuri în cadrul Programului de Formare Ghidul de schi:

Fundamentele Ski Guide

Condiții preliminare - nu Durată curs de - 15 ore

Fundamentals curs va introduce pe elevi seturi de competențe de bază necesare pentru o experiență Backcountry alpinism de succes. Elevii vor fi expuse la avalanșe de siguranță și Backcountry pregătire de călătorie. Elevii vor învăța abilitățile de bază de alpinism de schi și de salvare, care va acorda posibilitatea de a utiliza în mod eficient aceste informații în domeniu. Acest curs se referă la siguranță de formare avalanșă 1

Ghid de schi Nivelul 2

Condiții prealabile - AST 1 Durată curs de - 67,5 ore

Cursul Level 2 va educa în continuare studenții cu privire la călătorie Backcountry în condiții de siguranță. Acest curs acoperă avalanșă de formare de siguranță 2, managementul clientilor, luarea deciziilor, selecție teren de pregătire de călătorie, constatare cale și abilitățile de servicii pentru clienți. Elevii sunt de așteptat să exerseze abilitățile învățate în între clase și să continue construirea experiența țării lor înapoi.

Ghid de schi Nivelul 3

Cerințele preliminare - Nivelul 2 Durată curs de - 30 ore A costat-

Cursul de nivel 3 va pregăti studenții pentru testarea la nivel de ghid. Curriculum-ul se va concentra exclusiv pe seturi de competențe necesare necesare pentru a aplica la asistent examen ghid de schi ACMGs. Accentul este pus pe siguranța avalanșă, managementul clienților și gestionarea unei operații de ghidare.

Co-op experiență de lucru

Cerințele preliminare - nivelul 2 & 3 Durată curs de - 45 de ore A costat-

Experiența de lucru Co-Op va oferi studenților o experiență din lumea reală cu pregătire la locul de muncă. Elevii vor lucra cel puțin 8 ore pe săptămână și să se consulte încă o oră pe săptămână, cu un instructor. Aplicarea competențelor dobândite prin intermediul cursurilor anterioare vor fi evaluate și elevii vor dobândi o înțelegere a standardelor și experiența necesare pentru o carieră ca un ghid de schi.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Whistler Adventure School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
6 luni
Price
3,500 CAD
studenții canadieni; $: 5.000 CAD studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date