Repere Programul WS Ghidul Alpine Programul de formare este conceput pentru a permite studenților să se specializeze într-un domeniu de ghidare. Programul Ghid de Formare Alpine permite elevilor să se concentreze și să se pregătească pentru intrarea în examinare la nivelul ACMG. Elevii care se aplică la acest program trebuie să treacă testul abilități și să prezinte un WAS fizic și abilități de a relua.

Acest program este un set secvențial de cursuri concepute pentru a dezvolta capacitatea studenților, abilități și de luare a deciziilor în timp ce lucrează spre a deveni un ghid alpin. Elevii vor trebui să practice după fiecare curs și de a construi un CV de excursii alpine și experiențe de țară din spate.

Defalcarea cursului: ore curs variază de la 15 de ore până la 67,5 ore per curs, plus un stagiu de muncă de co-op 45 oră.

Locație: În campus și Marea spre munți Sky.

A fost ghidul de politică Competențe de pre-test Toate WS Programele de formare Ghid ia elevii în teren vast și provocator, ca parte a educației lor. Ca atare, a fost cere elevilor să îndeplinească abilitățile condiție așa cum se subliniază în programul lor ales. Studenții sunt obligați să furnizeze un CV de abilitățile lor cu aplicarea lor verificarea faptului că s-au îndeplinit condițiile prealabile ale programului. În plus, studenții vor fi evaluați de către instructori a fost la începutul programului lor pentru a se asigura că acestea respectă standardele de calificare de bază prezentate de programe. Studenții care nu îndeplinesc condițiile necesare, nu va fi permis să continue în program. Pentru mai multe informații sau întrebări, vă rugăm să contactați WS Operations Manager.

Ghidul alpin Elevii vor necesita un nivel de bază rezonabil de fitness. Elevii vor trebui să completeze un formular medical. Elevii cu afecțiuni medicale sau probleme de sănătate preexistente trebuie să contacteze a fost înainte de curs. Experiența anterioară Alpine alpinism este un avantaj.

Fundamentele Alpine Ghidare

A se vedea Cerințe de intrare Curs Durata - 15 ore Cursul se va introduce elementele fundamentale ale studenților la seturi de competențe de bază necesare pentru succes o experiență de alpinism alpin. Accentul se pune pe selecție teren, de călătorie în condiții de siguranță, pregătire și a uneltelor.

Ghid alpin Nivel 2

Condiții prealabile - Principii fundamentale Curs Durata - 67,5 ore Cursul Level 2 urmează ACMGs curriculum-ului, educarea elevilor cu privire la fundamentele de alpinism. Elevii vor perfecționa abilitățile de alpinism, tehnici de deplasare, selectarea treptei de viteză și de luare a deciziilor. Studenții vor trebui să utilizeze în mod eficient aceste competențe în domeniu.

Ghid alpin Nivelul 3

Cerințele preliminare - Nivelul 2 Curs Durata - 30 ore Cost- Cursul de nivel 3 va pregăti studenții pentru intrarea în ghid ACMGs nivel de testare. Curriculum-ul se va concentra exclusiv pe seturi de competențe necesare necesare pentru a aplica pentru examenul de asistent ghid alpin ACMGs. Elevii trec prin sesiuni de riguroase pentru a consolida abilitățile lor sau de a se pregăti pentru o carieră.

Experiența Ghid Alpine Co-Op de lucru

Cerințele preliminare - nivelul 2 & 3 Curs Durata - 45 ore Experiența de lucru Co-Op va oferi studenților o experiență din lumea reală cu pregătire la locul de muncă. Elevii vor lucra cel puțin 8 ore pe săptămână și să se consulte încă o oră pe săptămână, cu un instructor. Aplicarea competențelor dobândite prin intermediul cursurilor anterioare vor fi evaluate și elevii vor dobândi o înțelegere a standardelor și experiența necesare pentru o cariera ca un ghid alpin.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Whistler Adventure School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
6 luni
Price
3,500 CAD
studenții canadieni; $: 5.000 CAD studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date