Read the Official Description

CGRC

In mediul de afaceri la nivel mondial complex de astăzi, având în vedere transparent de informații și o abordare coordonată a guvernării, managementul și asigurarea performanței, riscurilor și conformitatea este esențială pentru succesul. Organizațiile care înțeleg și aplică principiile guvernanței integrate, de gestionare a riscurilor și conformitatea (GRC), În ambele procese și tehnologii, au un real avantaj competitiv. Acestea îmbunătățesc capacitatea acestora de a lua decizii strategice bine informate și sunt mai în măsură să răspundă cu agilitate și viteză la amenințările și oportunitățile care apar. Aceste organizații sunt mai profitabile și să susțină provocările de afaceri urmând practica de a fi un performer principială, o organizație care realizează în mod fiabil obiectivele sale, în timp ce managementul incertitudinii și acționând cu integritate.

Obiectivul acestui seminar este de a oferi participanților cunoștințele necesare pentru a proiecta în mod eficient și de a spori activitățile integrate GRC în întreaga organizație, pe baza standardelor stabilite de GRC OECG, organizația care a definit GRC și este singurul model-cadru internațional privind GRC. În centrul seminarului este cel OCEG GRC Capacitate model.

Cu toate că diferite standarde și cadre există pentru a aborda porțiuni discrete de aspecte legate de guvernare, de gestionare a riscurilor și de conformitate, OCEG GRC Capability Modelul este singurul standard deschis care oferă practici cuprinzătoare și detaliate pentru construirea și punerea în aplicare a unei capacități integrate GRC. Aceasta capabilitate GRC include diferite departamente într-o organizație însărcinată cu activitățile majore într-o capabilitate integrată GRC (de exemplu, audit, juridic, resurse umane, IT, conformitatea, managementul riscului, etica, scândurile, etc ...).

Acest curs de cinci zile, care oferă 35 de ore de CPE, permite participanților să proiecteze în mod eficient și de a spori activitățile GRC în cadrul oricărei organizații bazate pe standarde, GRC recunoscute la nivel internațional stabilite și în mod eficient capacitatea de audit GRC. Acest program se pregătește, de asemenea, participanții pentru a spori acreditările lor profesionale de a lua examenul de certificare profesionala GRC, ca parte a cursului, oferit de OCEG, iar certificatul de audit GRC. Participanții vor avea posibilitatea de a merge departe de curs, nu numai cu cunoștințele și instrumentele necesare pentru a dezvolta o capacitate de GRC, dar, de asemenea, certificari individuale, ca un audit GRC profesional și GRC.

Prin prelegeri și interacțiunea practică de grup, discuții și exerciții, participanții vor afla mai multe despre definirea unei strategii GRC; integrarea și îmbunătățirea, programe de organizare a riscurilor și respectarea de performanță; consolidarea proceselor de afaceri de bază; și îmbunătățirea utilizării tehnologiei pentru a sprijini integrate de guvernare, managementul și asigurarea performanței, risc și conformitate. Acest program de instruire oferă participanților abilitățile și resursele necesare pentru a ajuta organizațiile să îmbunătățească capacitatea sa de GRC prin implementarea standardelor open source verificate în mod public stabilite în OCEG lui GRC Capacitate model. Bazat pe exerciții practice, participantul va dezvolta abilitățile necesare pentru a proiecta și să opereze o capacitate de GRC integrată în organizația lor în mod eficient.

5 aways KEY take

1 Identificarea și evaluarea recompense de impact, riscuri și cerințe ridicate de conformare 2 Cum de a integra diversele activități GRC în organizația dumneavoastră într-o singură capabilitate integrată GRC (de exemplu, audit, juridic, resurse umane, IT, conformitatea, managementul riscului, etica, scândurile, etc ...).

3 Cum să explice beneficiile unei capacități GRC integrate pentru managementul și consiliul de administrație 4 Cum să elaboreze și să pună în aplicare un plan strategic GRC și de a începe configurarea capacității GRC 5 Cunoștințe și informațiile necesare pentru a trece examenul de certificare profesionala GRC si de a obtine Certificarea individuală în GRC, ca parte a cursului

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

 • »Înțelegerea conceptelor de bază legate de guvernare, de gestionare a riscurilor și conformitatea (GRC)
 • »Să înțeleagă rolurile-cheie necesare pentru a crea o capacitate integrată GRC la organizația dumneavoastră (de exemplu, audit, juridic, resurse umane, IT, conformitatea, managementul riscului, etica, scândurile, etc ...).
 • »Invata componentele necesare pentru a ajuta organizația dumneavoastră să devină un performer principială - în mod fiabil și atinge obiectivele, în timp ce abordarea incertitudinii și acționând cu integritate
 • »Motiveze și să inspire comportamentul dorit prin conceptul de Performance principială
 • »Înțelegerea Capability Modelul OCEG GRC, standardul cadru internațional pentru activitățile GRC, de la organizația care a definit GRC
 • »Cum să elaboreze și să pună în aplicare un plan strategic GRC
 • »Pregătiți participanții să treacă cu succes examenul de certificare sională GRC Pro ca parte a cursului, și se lasă cursul cu un GRC profesional și
 • Certificarea de audit GRC.
 • »Alinierea riscurilor și respectarea în contextul organizației
 • »Înțelegeți, să definească, și de a spori cultura organizațională în care se referă la performanță, risc și conformitate; Punerea în aplicare a proceselor GRC, care sunt eficiente, eficiente, și agil
 • »Înțelege informare, comunicare, și rolul tehnologiei într-o capabilitate GRC
 • »Aflați cum să elaboreze un plan strategic GRC pentru a începe punerea în aplicare a GRC la organizația dvs.
 • »Cum se utilizează o monitorizare continuă și îmbunătățirea continuă a activităților GRC prin valori și măsurători
 • »Aflați cum să ofere o asigurare cu privire la activitățile GRC prin utilizarea unei abordări de audit bazată pe riscuri
 • »Obține treia raportare de asigurare parte cu privire la activitățile dumneavoastră GRC organizațiilor

AVANTAJELE PARTICIPĂ

 • »Obțineți recunoaștere și respect prin obținerea unei certificări GRC Professional și GRC Auditor, susținută de liderul organizației internaționale GRC.
 • »Familiarizarea cu modul în care să pună în aplicare singurul cadru internațional pentru dezvoltarea și punerea în aplicare a unei capacități de GRC integrate într-o organizație.
 • »Știu cum să explice beneficiile GRC conducerii și bord de directori.
 • »Rețea cu un expert GRC internațional, care este, de asemenea, un autor al cadrului Capability OCEG GRC.

Cui se adreseaza?

 • Auditorii »interni
 • profesioniști »Respectarea
 • »Profesioniști de guvernare
 • »Profesioniști de gestionare a riscurilor
 • profesioniști »GRC
 • »Profesioniștii dreptului
 • profesioniști »IT care se ocupă cu GRC
 • »Managerii responsabili pentru activitățile GRC» Directori și membri ai consiliului de administrație
 • Tip livrare: Grup live
 • Cerințe: Nici unul
 • Nivel: Formare avansată

Institutul de Dezvoltare Profesionala LEORON este inregistrata la Asociatia Nationala a camerelor de stat de Contabilitate (NASBA), în calitate de sponsor educație profesională continuă pe Registrul Național al Sponsori CPE.

placi de stat de contabilitate au autoritate finală cu privire la acceptarea cursurilor individuale de credit CPE. Plangerile cu privire la sponsori înregistrate pot fi depuse la Registrul Național al CPE Sponsori prin intermediul site-ul său: www.learningmarket.org

OCEG este un non-profit think-tank la nivel mondial, care ajută organizațiile să conducă principială Performance® și de a spori cultura prin furnizarea de standarde, instrumente și resurse pentru a integra guvernare, risc, control intern și a proceselor de conformitate.

Program taught in:
Engleză

See 16 more programs offered by Leoron Professional Development Institute »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Sept. 2019
Duration
5 zilele
La zi
Price
3,990 EUR
3990EUR reduceri / rate disponibile
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Iunie 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019