• Codul cursului: AUR40212
  • Departamentul: Automotive Group DEPARTAMENTELOR
  • Zona (e) Studiu: Automotive
  • Campus: DOCKLANDS
  • Durata cursului: zi Part-time (2 ani)

Certificatul IV in curs de Automotive Diagnostic Mecanice oferă instruire avansată pentru tehnicieni auto care doresc să dezvolte în continuare abilitățile lor de diagnosticare și tehnice.

Acest curs de diagnosticare auto permite participanților să intre ocuparea forței de muncă într-un rol de conducere, de supraveghere sau de conducere în industria de automobile și reparații.

Cum voi fi evaluate?

Veți fi evaluat pentru a arăta că ați atins abilitățile și cunoștințele necesare de curs. Evaluarea poate să includă în scris, metode de evaluare orale sau practice. Veți ști că în avans cu privire la tipul de evaluare și modul în care va funcționa. Există posibilitatea de reevaluare și de apel și vi se vor furniza aceste informații.

Ceea ce voi studia?

Pentru a finaliza cu succes acest curs, va trebui să efectueze un total de 10 de unități de competență. Dacă sunteți angajat, acestea pot fi negociate cu angajatorul și ar putea include: Se efectuează diagnosticarea defectelor de sistem complexe, să gestioneze respectarea cerințelor de mediu într-un loc de muncă pentru automobile, Diagnostica și repararea sistemelor de management al motorului cu aprindere prin scânteie electronice, vehicule electrice Depower baterie, diagnostichează defecțiunile complexe în sistemele de frânare pentru vehicule utilitare grele sau diagnostichează defecțiunile complexe de direcție pentru motociclete și sisteme de suspensie.

Pot să aplic?

Se recomandă să aveți un minim de certificat III într-un curs auto sau o experiență substanțială în cadrul industriei. De asemenea, este recomandat să aveți satisfăcătoare numerație și de alfabetizare competențe pentru a întreprinde acest curs sau sunt vârsta matură și au o experiență de lucru suficient pentru a îndeplini cu succes cursul. Este posibil să se aplice în cazul în care ați încheiat în mod satisfăcător VCE sau un curs echivalent aprobat și finalizarea satisfăcătoare a cerințelor de lucru (de eligibilitate pentru a transfera); sau sunt vârsta matură și au o experiență de lucru suficient pentru a îndeplini cu succes cursul. (Mature vârstă este orice persoană cu vârsta de 18 ani, care a fost în afara educației cu normă întreagă pentru mai mult de 12 luni de peste.)

Ce oportunități de angajare vor avea?

Acest curs poate duce la ocuparea forței de muncă într-un rol de conducere, de supraveghere sau de conducere în industria de automobile și reparații.

Ce abilități voi avea când voi termina acest curs?

Veți dobândi abilități într-o varietate de competențe, care includ o combinație de formare la locul de muncă și de formare la Centrul de Excelență Automotive (ACE).

Ce calificări voi primi?

La finalizarea cu succes a cursului va fi atribuit Certificat IV în Automotive Diagnostic mecanic. Ca parte a cadrului de calificări australian acest program este recunoscut la nivel național.

Cum pot aplica?

Pentru a aplica pentru acest curs trebuie să completați un formular de cerere directă care pot fi obținute de la institutul prin apelarea la Centrul de contact pe 13 TAFE (13 8233) sau enquiries@kangan.edu.au de e-mail. Acest curs poate avea, de asemenea, un aport la mijlocul anului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Kangan Institute »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
2 anii
Part time
Price
5,000 AUD
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date