• Codul cursului: AUR30612
  • Departamentul: Automotive Group DEPARTAMENTELOR
  • Zona (e) Studiu: Automotive
  • Campus: DOCKLANDS
  • Durata cursului: zi Part-time (3 ani)

Acest curs de ucenicie auto își propune să ofere cunoștințe și competențe în domeniul mecanicii de vehicule ușoare.

Certificatul III în lumina Vehicul Tehnologie mecanică se deschide curs de uși pentru ocuparea forței de muncă în cadrul industriei automobilelor, în special pentru vehiculele ușoare și dreptul de proprietate de afaceri.

Cum voi fi evaluate?

Veți fi evaluat pentru a arăta că ați atins abilitățile și cunoștințele necesare de curs. Evaluarea poate să includă în scris, metode de evaluare orale sau practice. Veți ști că în avans cu privire la tipul de evaluare și modul în care va funcționa. Există posibilitatea de reevaluare și de apel și vi se va da aceste informații.

Comentarii suplimentare

Cursul are evaluări bazate atât pracital și teorie și necesită un student cu dedicație pentru a atinge excelența academică.

Ceea ce voi studia?

Vi se cere să studieze un număr de unități de bază de competență și o gamă de unități elective care vor fi negociate cu angajatorul. Pentru a vizualiza competențele de bază, vă rugăm să faceți clic pe lista de link-ul de modul de curs în secțiunea Prezentare generală a cursului.

Ce oportunități de angajare vor avea?

Acest curs vă poate duce la muncă cu un angajator în industria de automobile, în special cu vehicule ușoare, sau în cele din urmă rulează propria afacere.

Ce abilități voi avea când voi termina acest curs?

Veți dobândi abilități în industria de automobile, în special în domeniul mecanicii și vehicule ușoare.

Ce calificări voi primi?

La finalizarea cu succes a cursului va fi atribuit Certificat III în Automotive Tehnologie mecanica. Ca parte a cadrului de calificări australian acest program este recunoscut la nivel național.

Cum pot aplica?

Ucenici noi / Stagiarii vor trebui mai întâi să fie angajat și semnat până la un contract de formare de către un Centru de Ucenicie australian (AAC). Aceste AACS sunt situate în centrele metropolitane și regionale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Kangan Institute »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
3 anii
Part time
Price
4,375 AUD
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date