Această calificare reflectă rolul bucătari comerciale care au un rol de lider de supraveghere sau de echipa in bucatarie. Ele funcționează independent sau cu orientare limitată la alții și de a folosi libertatea de a rezolva problemele neuzuale. Aceasta calificare este potrivit pentru o cale Ucenicia australian.

CERTIFICAT IV ÎN DETALII Culinărie COMERCIALE

  • Codul național: SIT40413
  • Unități: 27 de bază și 6 unități elective
  • Taxele de: De la 10 $ *
  • Locul de amplasare: multiple
  • Mod de livrare: Clasă, Traineeship, la locul de muncă, auto-ritm propriu
  • Durata: 2 zile pe săptămână, timp de 52 de săptămâni
  • Evaluarea: Metode de evaluare includ scrise, practice / observație și demonstrație
  • Experiența anterioară: RPL & Transfer Credit este disponibil

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Ai putea deveni:

  • bucătar-șef
  • Chef de Partie

Unități de bază

  • Utilizați practici de igienă pentru siguranța alimentară
  • Menținerea calității de articole perisabile
  • Se va folosi echipament de preparare a alimentelor
  • Producem preparate folosind metode de bază de gastronomie
  • Producem stocurile, sosuri și supe
  • Producem aperitive și salate
  • Lucrați eficient ca un bucătar
  • Producem de legume, fructe, ouă și preparate făinoase
  • Produce feluri de mâncare de păsări de curte
  • Produce preparate din fructe de mare
  • Pregătiți alimente pentru a îndeplini cerințele nutriționale speciale
  • Dezvoltarea meniuri pentru un regim alimentar special
  • Producem prăjituri, produse de patiserie și pâine
  • Produce deserturi
  • Planului și a costului meniuri de bază
  • Alții Antrenor în competențe de locuri de muncă
  • Coordonarea operațiunilor de gătit *
  • Acordarea primului ajutor
  • Punerea în aplicare și monitorizarea practicilor de lucru durabile ecologic
  • Implementa și monitoriza practici de securitate a muncii și de sănătate
  • Plumb și de a gestiona oameni
  • Gestionarea diversității la locul de muncă
  • Monitor operațiuni de lucru
  • Gestionarea finanțelor în cadrul unui buget

UNITĂȚI OPȚIONALE

  • Participa la practici de lucru durabile ecologic
  • Interpretarea informații financiare
  • Furnizarea de servicii de către clienți
  • Informații sursă și utilizarea în industria ospitalității
  • Participa la practicile de lucru în condiții de siguranță
  • Lucrul eficient cu ceilalți
  • Participa la practici de lucru durabile ecologic
  • Spații de bucătărie curate si echipamente
  • Producem mâncăruri asiatice gătite
Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Melbourne City Institute of Education »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
52 săptămâni
Part time
Price
4,000 AUD
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date