Această calificare reflectă rolul bucătari comerciale care au un rol de lider de supraveghere sau de echipa in bucatarie. Ele funcționează independent sau cu orientare limitată la alții și de a folosi libertatea de a rezolva problemele neuzuale. Aceasta calificare este potrivit pentru o cale Ucenicia australian.
CERTIFICAT IV ÎN DETALII Culinărie COMERCIALE
- Codul național: SIT40413
- Unități: 27 de bază și 6 unități elective
- Taxele de: De la 10 $ *
- Locul de amplasare: multiple
- Mod de livrare: Clasă, Traineeship, la locul de muncă, auto-ritm propriu
- Durata: 2 zile pe săptămână, timp de 52 de săptămâni
- Evaluarea: Metode de evaluare includ scrise, practice / observație și demonstrație
- Experiența anterioară: RPL & Transfer Credit este disponibil
OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ
Ai putea deveni:
- bucătar-șef
- Chef de Partie
Unități de bază
- Utilizați practici de igienă pentru siguranța alimentară
- Menținerea calității de articole perisabile
- Se va folosi echipament de preparare a alimentelor
- Producem preparate folosind metode de bază de gastronomie
- Producem stocurile, sosuri și supe
- Producem aperitive și salate
- Lucrați eficient ca un bucătar
- Producem de legume, fructe, ouă și preparate făinoase
- Produce feluri de mâncare de păsări de curte
- Produce preparate din fructe de mare
- Pregătiți alimente pentru a îndeplini cerințele nutriționale speciale
- Dezvoltarea meniuri pentru un regim alimentar special
- Producem prăjituri, produse de patiserie și pâine
- Produce deserturi
- Planului și a costului meniuri de bază
- Alții Antrenor în competențe de locuri de muncă
- Coordonarea operațiunilor de gătit *
- Acordarea primului ajutor
- Punerea în aplicare și monitorizarea practicilor de lucru durabile ecologic
- Implementa și monitoriza practici de securitate a muncii și de sănătate
- Plumb și de a gestiona oameni
- Gestionarea diversității la locul de muncă
- Monitor operațiuni de lucru
- Gestionarea finanțelor în cadrul unui buget
UNITĂȚI OPȚIONALE
- Participa la practici de lucru durabile ecologic
- Interpretarea informații financiare
- Furnizarea de servicii de către clienți
- Informații sursă și utilizarea în industria ospitalității
- Participa la practicile de lucru în condiții de siguranță
- Lucrul eficient cu ceilalți
- Participa la practici de lucru durabile ecologic
- Spații de bucătărie curate si echipamente
- Producem mâncăruri asiatice gătite
Program taught in:
See 5 more programs offered by Melbourne City Institute of Education »
Acest curs este
Campus based