Privire de ansamblu asupra curs

Certificatul IV în programul de tehnologie a rețelelor informatice este destinat oricui încearcă să înceapă sau să avanseze o carieră în administrarea sistemelor IT și a rețelelor. Programul predă abilități esențiale de sprijinire a rețelelor și serverului, precum și abilitățile de management de proiect necesare pentru punerea în aplicare a acestor tehnologii. Elevii ar trebui să învețe cum să construiască și să mențină servere de calculatoare și rețele. Acest curs este disponibil pentru studenții din Brisbane, Gold Coast și online.

Programul permite absolvenților să obțină acreditări recunoscute pe plan internațional prin furnizarea de formare pentru acestea în cadrul curriculum-ului. Certificările din industrie sunt Microsoft Associate Solutions Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 Client și Server 2012 și Cisco Certified Networking Associate (CCNA). Instruirea pregătește elevii să ia examenele respective de certificare.

Instruirea este asigurată prin instruirea instructorilor și prin eLearning online. Elevii vor avea acces la o serie de medii de învățare online de înaltă calitate, inclusiv medii video și interactiv audio-vizuale. Elevii vor primi calificarea după finalizarea cu succes a tuturor activităților de evaluare din curs.

O serie de discipline incluse în acest curs acoperă cerințele de formare pentru anumite programe de certificare a industriei. Completarea cu succes a unui astfel de subiect nu conferă însuși unui student o certificare aferentă. Examinările de certificare externe trebuie să fie transmise pentru a obține certificarea respectivă. Taxele vor fi percepute de autoritățile de certificare. Informații despre modul de obținere a acestor certificări vor fi furnizate de instructorii cursului. În timp ce elevii sunt încurajați să obțină certificările aferente, aceștia nu sunt obligați să finalizeze cu succes cursul și să li se acorde premiul academic asociat.

Curriculum

Secțiunea 1: Fundamentele IT

  • Practici IT practice sigure și durabile 6 săptămâni
  • Fundamentele rețelelor 3 săptămâni

Secțiunea 2: Bazele de rețea

  • Exercițiul de certificare CCNA 6 săptămâni
  • instalarea
  • instalarea
  • Management de proiect 3 săptămâni
  • Proiect 6 săptămâni

Cerințe de intrare

Studenti internationali:

Competență lingvistică: Engleză nativă sau IELTS 5.5

Pregătire academică:

  • Anul 12 australian sau echivalent
  • Diplomele și cursurile de diplomă avansată necesită condiția prealabilă a cursului Certificat IV.
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
36 săptămâni
Part time
La zi
Price
7,500 AUD
Taxe interne $ 7500; Taxele internaționale sunt 8700 USD
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date