Prezentare generală

Coaching for Change este mândru să ofere calificarea de Coaching și mentor al Institutului de Leadership și Management (ILM) de nivel 5. Această calificare este concepută pentru a sprijini liderii în dezvoltarea competențelor de coaching și de mentorat în management, precum și pentru a le ajuta să identifice legăturile dintre coaching, mentoring și atingerea obiectivelor de afaceri.

Ce implică calificarea de formare ILM de nivel 5?

Această calificare poate fi obținută prin două abordări:

  1. 7 zile de învățare în clasă;
  2. Un amestec de trei zile de învățare în clasă și apoi un timp suplimentar de învățare prin intermediul unui portal intern la dispoziția dumneavoastră.

Indiferent de aceste abordări pe care le luați, vi se va cere să petreceți 12 ore de coaching în cadrul organizației dvs., construind experiența practică de coaching și logare a muncii dvs.

Ai primit 121 tutoriale de coaching și "sesiuni supravegheate" de la un tutore dedicat. Aflați mai multe despre calificare descărcând Prezentarea generală a calificărilor ILM.

Cui i se cere calificarea?

Această calificare este destinată celor din gestiunea mijlocie și dincolo de aceasta. Calificarea este comparabilă cu Diplomele de Învățământ Superior, de Gradațiile Fundației și de Diplomele Naționale înalte (HND).

Cum pot aplica?

Ești pregătit să câștigi un certificat ILM Level 5 Coaching? Apoi, apelați Coaching for Change la 44 1246 808 040 sau completați formularul de contact pentru mai multe informații.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Coaching for Change »

Ultima actualizare September 24, 2018
Acest curs este Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
12 ore
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date