Read the Official Description

ECHRBS

În lumea de astăzi de afaceri turbulente, cele mai multe companii se găsesc într-un mediu complex, competitiv în care formularea și executarea strategiei sunt mai critice decât oricând înainte. Atunci când companiile nu reușesc să livreze pe promisiunile lor, cea mai mare vina strategie prost concepute.

Nici o strategie utilă poate fi planificat fără a lua în considerare capacitatea organizației de a executa - strategii eșuează cele mai multe ori, deoarece acestea nu au fost executate bine. Lucruri pe care ar trebui să se întâmple nu se întâmplă. Fie organizației dumneavoastră nu sunt capabile de a le face să se întâmple, liderii de afaceri provocările cu care se judeca gresit se confruntă, sau ambele.

liderii de resurse umane au nevoie pentru a oferi perspective strategice cu privire la modul în care capitalul uman al firmei poate oferi cele mai bune cu privire la obiectivele sale "de afaceri strategice. Participanții vor învăța și de a folosi o varietate de instrumente strategice, cadre și mentalitățile pentru a înțelege mai bine strategia de afaceri și modelul de afaceri al companiei, poziția competitivă a industriei lor, și este o propunere de valoare umană de capital pentru un avantaj competitiv. Liderii de resurse umane va avea o înțelegere fermă a conceptelor cheie, modele și limba de strategie și strategia are implicații asupra proiectării, capacitățile și desfășurarea forței de muncă. Un accent deosebit este pus pe conectarea problemelor strategice și tactice de design organizațional, buget și analize, dezvoltarea unei culturi de înaltă performanță, și modul în care se poate crea noi posibilități de organizare.

5 aways KEY take

1 Înțelegeți relația dintre strategia competitivă a firmei și structura organizatorică și resursele pe care le permit să pună în aplicare această strategie.

2 Aplicare Analiza scenariu în modelarea medii incerte, comerciale competitive pentru a echilibra de risc și de inovare să fie mai bine pregătiți pentru a aborda cerințele externe și interne de capital uman.

3 dezvolte sisteme și planuri pentru strategii de afaceri și resurse umane orizontale care coordonează punerea în comun a resurselor și transferul de cunoștințe între / între unitățile de afaceri și funcții.

4 Aflați mai eficiente principii de organizare de proiectare și tactici în ambele organizații tradiționale și inovatoare, cu un accent deosebit pe forme de organizare care pot oferi un avantaj strategic.

5 Cum să identifice, să definească, să se adapteze, să pună în aplicare, și să mențină o cultură multi-naționale companie robuste

Cui se adreseaza?

Orientul superior - la liderii de nivel înalt, care sunt profund implicați în dezvoltarea afacerilor și a strategiei de resurse umane la corporate, de afaceri sau nivelul funcțional în cadrul organizațiilor lor.

 • »CHRO / Vicepreședinte
 • " Manager general
 • »Director sau Senior Director
 • »Corporate sau Planificator de afaceri strategic
 • »Consultant
 • »Directorii functionale in marketing, finanțe, operațiuni sau IT
 • Tip livrare: Grup live
 • Pre-rechizite: Nici unul
 • Nivel: Formare avansată
 • Acest program este în valoare de 35 de credite NASBA CPE și 20 HR credite de afaceri

PROGRAM Temporizări

 • Inregistrarea va incepe la ora 08.00 in prima zi.
 • Programul va începe la 08.30 în fiecare zi și se continuă până la ora 16.30.
 • Vor fi două pauze de băuturi răcoritoare și masa de prânz la intervale corespunzătoare.
Program taught in:
Engleză

See 16 more programs offered by Leoron Professional Development Institute »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 zilele
La zi
Price
3,990 EUR
3990EUR reduceri / rate disponibile
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019