Read the Official Description

CE-Consiliului - Disaster Recovery Professional

Cursul EDRP te învață metodele de vulnerabilitati de identificare și ia contramăsuri adecvate pentru a preveni și diminua riscurile de eșec pentru o organizație. Acesta oferă, de asemenea profesionale de rețea, cu o fundație în principiile de recuperare în caz de dezastru, inclusiv pregătirea unui plan de recuperare în caz de dezastru, evaluarea riscurilor în întreprindere, elaborarea politicilor și procedurilor, precum și înțelegere a rolurilor și relațiilor de diferiți membri ai unei organizații, punerea în aplicare a planului, precum și recuperarea de la un dezastru.

Acest curs EDRP are o abordare la nivel de întreprindere pentru a dezvolta un plan de redresare în caz de dezastru. Elevii vor învăța cum să creeze o rețea securizată prin punerea politici și proceduri în loc, și cum de a restabili o rețea în caz de dezastru.

Cui se adreseaza

Administratorii de servere de retea, administratori Firewall, Testeri de securitate, administratorilor de sistem și profesioniști de evaluare a riscurilor.

CE-Consiliului - Specialist criptare Certificat

Desigur ECES introduce pe elevi la criptografia cu cheie simetrică moderne, inclusiv detaliile de algoritmi, cum ar fi Feistel Networks, DES, AES și, precum și o prezentare generală a multor altor algoritmi cum ar fi Blowfish, Twofish, dungat, și altele.

Elevii vor învăța elementele de bază ale teoriei informații se aplică în criptografie. Elevii vor fi introduse la algoritmi hashing, inclusiv MD5, MD6, SHA, Gost, RIPMD 256 și altele. Cursul acoperă, de asemenea, criptografie asimetrică, inclusiv descrieri amănunțite ale RSA, ElGamal, eliptice Curve, și DSA. Elevii vor stăpâni concepte importante, cum ar fi difuzie, confuzie, și principiul Kerkchoff lui.

Audiența țintă

Penetrare Testeri, Calculator forensics Specialiștii, oricine este implicat în selectarea, punerea în aplicare a certificatelor digitale de VPN sau, oricine este implicat în operațiuni de securitate a informațiilor

CE-Consiliului - Specialist Certified Security

Specialist securitate Certified CE-Consiliului (statelor ECS) permite elevilor pentru a îmbunătăți abilitățile lor în trei zone diferite și anume de securitate a informațiilor, securitate a rețelei, și de calculator criminalistica.

Audiența țintă

Specialist CE a Consiliului de Securitate al Certified (ECS) Programul este destinat în primul rând pentru studenții instituțiilor academice. Acesta acoperă elementele de bază fundamentale de securitate a informațiilor, criminalistica calculator, și de securitate a rețelei.

Programul va oferi o imagine de ansamblu holistică a componentelor cheie ale securității informațiilor. Elevii, care termina programul statelor ECS, va fi echipat cu cunoștințe adecvate de fundație și ar trebui să poată progresa pe nivelul următor.

CE-Consiliului - Certificat Secure Computer utilizator

Scopul programului de instruire CSCU este de a oferi studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a proteja activele lor de informare. Această clasă va scufunda elevii într-un mediu interactiv, unde vor dobândi înțelegere fundamentală a diferitelor calculator și de securitate a rețelei amenințări, cum ar fi furtul de identitate, frauda card de credit, escrocherii bancare online phishing, virus și backdoors, e-mailuri farse, delincvenților sexuali spectatori on-line, pierderea informații confidențiale, atacuri de hacking și inginerie socială.

Audiența țintă

Acest curs este conceput special pentru utilizatorii de computere zilele noastre ", care folosesc internetul și www extensiv de a lucra, de studiu și să se joace.

CE-Consiliului - Administrator Network Security

Programul ENSA este conceput pentru a oferi competențe fundamentale necesare pentru a analiza amenințările la adresa securității interne și externe împotriva unei rețele, precum și să elaboreze politici de securitate care să protejeze informațiile unei organizații. Elevii vor învăța cum să evalueze problemele și de design de securitate Internet de rețea și, precum și cum să pună în aplicare cu succes a politicilor de securitate și strategii de firewall. În plus, ei vor învăța cum să expună sistem și de rețea vulnerabilități și apăra împotriva lor. ENSA Cursul este pentru maini cu experiență în industrie și este susținută de un curriculum proiectat de cei mai buni in domeniu.

Cui se adreseaza

Acest curs va beneficia în mod semnificativ administratorii de sistem, ingineri de sistem, administratorii de rețea Firewall, manageri, manageri IT, profesioniști IT și oricine este interesat de tehnologii de securitate de rețea.

CE-Consiliului - Analist Certified Security

Securitate Analyst CE a Consiliului (ECSA) Programul este o bază de standarde, metodologii program complex de instruire, intensiv care învață profesioniștii de securitate a informațiilor pentru a efectua teste de penetrare reale prin utilizarea publicata metodologia de testare de penetrare CE-Consiliului.

Audiența țintă

Administratorii de rețea de servere, administratorii firewall, analiști de securitate a informațiilor, administratorii de sistem, si profesionisti de evaluare a riscurilor toate beneficia de programul ECSA

Hacker etice certificate

Un Hacking și Securitatea Sistemelor Informatice etic program cuprinzător de audit concentrându-se pe cele mai noi amenințări de securitate, vectori de atac avansate și practice demonstrație în timp real a celor mai recente tehnici Hacking, metodologiile, instrumentele, trucuri, și măsurile de securitate. Spre deosebire de alte pregătire strict teoretică, va fi cufundat în sesiuni interactive cu hands-on laboratoare după fiecare subiect

Public Țintă

Acest curs este conceput pentru ofițeri de securitate, auditori, profesioniști de securitate, administratorii site-ului, și oricine este preocupat de integritatea infrastructura de rețea.

Program taught in:
Engleză
Arabic

See 5 more programs offered by Zeus Consulting »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
5 zilele
La zi
Price
Free
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019