Certificat: Design inovare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Suntem un furnizor de educație online din Marea Britanie, accesibil în întreaga lume în 3 limbi diferite.

Privire de ansamblu asupra curs

Pe parcursul acestui program, ne propunem să vă dezvoltăm și să valorificați abilitățile dvs. în gestionarea proiectării și privirea dvs., ca pionieri ai proiectării pentru inovație strategică și schimbare. Veți explora subiecte teoretice în domenii precum inovația și creativitatea și vă vom susține cu un discurs analitic adecvat. Veți observa studii de caz, metodologii de cercetare, prezentări și audituri de proiectare.

Scopul este de a vă permite să diseminați practica în etapele de observare, analiză, interpretare și activități de cercetare și să vă permiteți să faceți referințe informate la lumea dincolo de design, analizând referințe culturale și contextuale, inclusiv tehnologie nouă, economie, politică, legea și mediul global.

Detalii despre program

 • Ciclul DDI (proiectare, dezvoltare, implementare).
 • Domenii de competență (tehnică, reprezentare, discurs, proiect).
 • Domenii de cunoaștere (culturale, științifice, experimentale, logistice).
 • Legea biogenetică (filogenia și ontogenia).
 • Selecția naturală (recombinare și mutație).
 • Ciclul FER (focalizare, extindere și redefinire).
 • Prezentarea și discuția studiilor de caz.

Lider de curs

Armando Vilas-Boas, șef de curs: doctorat, profesor universitar și cercetător în cultura vizuală, design vizual și fotografie, precum și designer profesionist.

113811_3_Easy-Resize.com.jpg

Obiectivele cursului

Obiectivele acestui curs sunt:

 1. Pentru a vă permite să înțelegeți domeniile cheie de expertiză legate de inovarea proiectării (tehnică, reprezentare, discurs și activități și proceduri ale proiectului).
 2. Pentru a vă oferi un context critic pentru cunoștințele culturale, științifice, experimentale și logistice implicate într-un proiect de proiectare.
 3. Oferiți un cadru de susținere sistematic și sistematic pentru dezvoltarea abilităților de cercetare și analitice adecvate existente și noi.

Metoda de evaluare

100% portofoliu compus din:

 • Proiect de inovare, inclusiv cercetare, analiză critică și propunere scrisă.

Rezultatele învățării

La finalizarea satisfăcătoare a cursului, veți putea:

 1. Demonstrați cunoștințe avansate de aspecte tehnice și practice de specialitate în ideea de proiectare și preocupări profesionale relevante pentru practica dvs. de proiectare.
 2. Reflectați critic asupra cunoștințelor tehnice și practice și evaluați rigoarea și validitatea în elaborarea propunerii dvs. de proiectare.
 3. Demonstrați cum se raportează practica profesională sau cercetarea dvs. la proiectare și identificați modul în care aceasta informează abordări noi sau revizuite ale practicii dvs. de proiectare creativă.

Cursul este destinat studenților, profesioniștilor, managerilor, artiștilor sau freelancerilor cu ambiție sau cu o carieră consacrată în publicitate (directori de artă, producători sau designeri), design vizual, design de comunicare, design grafic și design interactiv (designeri, producători, lideri de echipă, regizori de artă sau regizori de creație).

113837_4_Easy-Resize.com.jpg

Certificare

Certificat de London School Of Design And Marketing

Date și taxe

 • Iulie 2020 / octombrie 2020
 • Taxele sunt de 1.250,00 lire sterline (o tranșă)

Cerințe de intrare

Nivel de licență în cadrul unui proiect / obiect de afaceri aferent sau recunoașterea experienței prealabile / a experienței profesionale.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Citeste mai mult

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Citește mai puţin
Londra , Madrid , Porto + 2 Mai mult Mai Puțin