Dinamica fluidelor (CFD) prevede, în numeroase aplicații, abordări pentru inovare de produs de succes: creșterea eficienței pompelor și a turbinelor, răcirea mașinilor electrice sau a microcipuri, reducerea consumului de combustibil al vehiculelor. efectua simulări CFD, nu mai este o provocare pentru a trage concluzii din rezultatele concluziilor corecte, cu toate acestea, mai mult ca oricând pentru inginer. Acesta este locul unde Curs postuniversitar de Computational Fluid Dynamics și oferă expertiză cuprinzătoare pentru aplicarea cu succes - științific și practic.

Studia dintr-o ochire

La HSR Hochschule für Technik Rapperswil în Elveția, certificatul de învățământ Computational Fluid Dynamics a fost oferit de când 2016th Ca urmare pot fi achiziționate prin adăugarea de module ale gamei de Master TH Ingolstadt si Landshut HAW o diplomă de master.

DTK
  • declaraţii posibile
    • certificat de formare CAS
  • Studiile care încep în toamna
<li>Amestec de mare Interscholastic de module &icirc;n func&#539;ie de necesit&#259;&#539;i</li> 
<li>lectori cu experien&#539;&#259; din diferite universit&#259;&#539;i &#537;i practic&#259;</li> 
<li>Instruire este &icirc;n limba englez&#259;</li>
<li>&Icirc;nv&#259;&#539;area pe tot parcursul vie&#539;ii: Chiar &#537;i dup&#259; finalizarea modulelor pot fi ocupate.</li>

participanți

Absolvenții care au dobândit o primă experiență profesională după absolvire în inginerie sau știință și sunt interesați de o carieră profesională sau de conducere în domeniul dezvoltării produselor, cu accent pe dinamica fluidelor. Având în vedere că studiul este supravegheat în mod individual, este, de asemenea, să ia în considerare interesele noilor participanți la simulare precum migratorilor experimentați din alte aplicații. Astfel, oferta este, de asemenea, pentru profesioniștii care au fost contemplam o diplomă, o licență, master sau chiar de studii de doctorat.

Certificat de Studii Avansate (CAS)

CAS "Computational Fluid Dynamics" este un design modular durează șase luni și implică un total de 15 puncte ECTS. Fiecare modul se încheie cu un examen.

Design de studiu

Studiul este împărțit în faze și nervi de auto-studiu. Sala de clasă include prelegeri, cursuri de seminar similar și exerciții practice. Cele 20 de zile de prezență sunt împărțite de așteptat în mai multe blocuri de două până la trei zile consecutive de clase (de exemplu, Joi, Vineri, Sat). In plus, ar trebui să permită aproximativ 10 ore de la sine în fiecare săptămână.

Curriculum

CAS "Computational Fluid Dynamics" este format din trei module. Veți dobândi cunoștințe aprofundate pentru simularea sarcinilor de curgere în practică și pentru a obține o înțelegere mai profundă a principiilor fizice ale mecanicii fluidelor și metode matematice și numerice.

Taxe de școlarizare

Costul CAS este 9500 CHF excl. De călătorie, subzistență și orice costuri de cazare.

studiu de modul

Fiecare modul al ofertei de studiu include 5 credite ECTS și pot fi luate în mod individual. Modulul se încheie cu un examen, ale cărui rezultate vor fi confirmate după finalizarea cu un certificat.

expirare

Studiul este împărțit în faze și nervi de auto-studiu. Sala de clasă include prelegeri, cursuri de seminar similar și exerciții practice. Acesta va avea loc în mai multe blocuri (de exemplu, de joi, vineri și sâmbătă) la universitate.

În scopul de a realiza învățarea optimă, ar trebui să ia act de cunoștințele anterioare recomandate. În anumite circumstanțe, combinația poate fi utilă cu un modul suplimentar. Noi vă vom trimite informații despre o descriere modul și datele și vă sfătui cu privire la alegerea dumneavoastră personale.

Taxe de școlarizare

Taxele de: diferențiate în funcție de numărul de depozit rate de module: NO / proiect de lege de companii: da

oferta modul

flux

  • Dinamica fluidelor și de transfer de căldură
  • CFD în practică

subiecte interdisciplinare

  • Matematică și metode de calcul

alte subiecte

Modulele din alte domenii ale științei inginerie bazate pe simulare, cum ar fi medicina sau structură oferită de alte universități partenere. Aveți dreptul să completeze obtinerea CAS. Un rezumat complet modul poate fi găsit în secțiunea materiale informative.

HSR Hochschule für Technik Rapperswil

dyuklHSR Hochschule für Technik Rapperswil este o școală de membru al FHO Fachhochschule Ostschweiz și St. Gallen de cele trei cantoane, Schwyz și Glarus purtate. Se formeaza in tehnologie / IT și arhitectură / construcție / planificare de aproximativ 1500 de licență și masterat studenți. În cercetare și dezvoltare (aR & D) aplicată, HSR funcționează tehnologia de ploaie și transferul de cunoștințe. O infrastructură optimizată asigură o accesibilitate excelentă a campusului, care are acces direct la stație. De aici, Zurich, St. Gallen și Aeroportul Winterthur în maxim o oră cu trenul sunt Zurich, la mică distanță. Pentru a învăța o îmbunătățire petrecere a timpului liber va sparge natura frumoasă, pe care vă puteți bucura situată în campusul Lakefront oferă. De asemenea, merită o plimbare prin orașul vechi istoric cu faimosul castel Rapperswil sau de o excursie în munții din jur.
Program predat în:
Engleză
Germană
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Oct 2019
Duration
6 luni
Part time
Price
9,500 CHF
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date