1

Învăța cum să devină un profesor privind calificările de predare part-time. Cariera ta de predare este în mâini sigure atunci când studiați cu noi.

Rezultatele noastre vorbesc de la sine. Ratele de succes pentru cele mai multe dintre cursurile noastre sunt mai mari decât pragul național. Cursurile sunt oferite cu City și Guilds, Cambridge ESOL și Canterbury Christ Church University (CCCU), Acestea au fost gradate remarcabil la inspecția Ofsted recenta a lui CCCU.

Există mai multe motive pentru care predarea este o alegere din ce în ce mai populare de carieră pentru o gamă largă de oameni pricepuți și talentați. Predarea este una dintre profesiile cele mai pline de satisfacții și vă oferă posibilitatea de a interacționa cu oameni de toate vârstele și fundaluri, oferă perspective de carieră fantastice și oportunități de dezvoltare, în plus față de beneficiile financiare competitive.

Kensington and Chelsea College oferă cursuri care vă va ajuta să progreseze în procesul de predare și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră pentru clasă.

Noi oferim cursuri de predare pentru cei care doresc să învețe limba engleză pentru vorbitori de alte limbi sau pentru cei care ar dori să-i învețe în sectorul învățării pe tot parcursul vieții. Toate programele vor permite studenților să progreseze în direcția Profesor de învățare și Competențe calificate (QTLS) și deschide poarta spre ocuparea forței de muncă în predarea adulților.

Prezentare curs

Pe de curs, veți primi instrucțiuni cu privire la metodele de limbi de predare și analiza limbii engleze în scopuri didactice. Practică pedagogică este o parte integrantă a cursului și va preda 6 ore la două niveluri diferite. învățătura voastră va fi respectată de către tutorele dumneavoastră și colegii stagiari.

Dupa ce a predat vi se va administra verbal și feedback-ul scris și tutorele dumneavoastră vă va sprijini în planificarea următoarea lecție. Evaluarea pe cursul se bazează pe practica predării și 4 misiuni CELTA scrise.

Aceste sarcini vor fi pe aspectele practice ale predării și toate împreună nu necesită mai mult de 4.000 de cuvinte. Pentru a avea succes pe cursul pe care trebuie să participe la cel puțin 88% din curs, să completeze toate sarcinile și să ajungă la standardul cerut în practica dumneavoastră de predare.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Vineri 09:30 - 17:00 SAU
  • Times: Marti 09:30 - 17:00
Program predat în:
Engleză

Vezi 130 mai multe cursuri de la Kensington and Chelsea College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
20 săptămâni
Part time
Price
2,739 GBP
Taxa integrală £ 1300; Non-UE £ Taxa 2739
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date