Read the Official Description

Solicitantul va primi 120 de ore de zbor de antrenament, după cum urmează; (Dual 26 ore. non-complexe, duble 10 ore. complexe, duble 19 ore. multi-motor, Solo 65 de ore. non-complexe și 65 de ore de instruire clasă (Directed Studiu de 35 - 30 la sol).

instruire școlară la sol include pregătirea și procedurile de verificare; proceduri complexe de aeronave; sisteme complexe de aeronave; aerodinamica motor cu mai mulți avansate; limitări de performanță al avionului; Reglementări Federal Aviation; stand de sensibilizare; diagrame și publicații aeronautice; ajutoare de radio pentru navigație; VFR pe timp Servicii de meteorologie si date despre vreme; Sistemul național de spațiu aerian; comunicațiile radio; controlul traficului aerian; factori de medicină aeronautică; operațiuni comerciale; de încărcare de pasageri și de mărfuri; manevre nocturne; și operațiunile la sol.

formare zbor Programa include proceduri aflate la verificare; operațiunile aeroportuare; maxim de performanță decolări și aterizări; manevre de zbor maxime de performanță; manevre de referință de la sol; navigație și cruce țară de zbor; zbor și tarabe lente; operarea aeronavelor complexe; manevre de zbor comerciale; proceduri de urgență; operațiuni de noapte; și informarea postflight.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 an
Part-time
Full-time
Price
51,000 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date