O Programul de Opțiunea marină (MOP) este conceput pentru a asista universitare și alți studenți interesați de sistemele marine și de apă dulce. Prin intermediul MOP puteți obține o orientare marină pentru propria majore în timp ce câștigul salarial o universitate oficială Hawai'i certificat, care este înregistrată pe foaia matricolă.

MOP pune accentul pe educație prin experiență, interdisciplinare și oferă oportunități de a aplica cursuri dvs. tradiționale în lumea reală în timp ce obține abilități practice marine printr-un "hands-on" stagiu, proiect de cercetare sau ocuparea forței de muncă. campusul MOP coodinator vă puteți conecta cu o gamă largă de oportunități de calificare marine existente, care pot fi adaptate la obiectivele de învățare și de carieră personale. Sau vă puteți dezvolta propriul proiect de la zero.

MOP nu este un program de formare agenție de ocupare sau a unui tehnician. Tu nu se va spune ce să facă fiecare pas - o parte din învățare se va realiza prin propria încercare și eroare. MOP este flexibil și la cele mai bune de capacitatea noastră, vom furniza îndrumare, resurse și ajutor atunci când le solicitați.

Notă: acesta este un certificat la nivel de sistem de finalizare, care este disponibil la orice colegiu și universitate în sistemul universitar din Hawaii.

Proiectul final (2 credite)

Filozofia MOP este că numai la clasă și de învățare de laborator, vă lăsați Colegiul incomplet educați cu privire la ocean. Prin urmare, experiență de primă mână este esențială pentru cerințele de certificare. Seminarul MOP (OCN 101, Introducere în Programul Opțiunea Marine) este conceput pentru a vă ajuta să alegeți un subiect și să elaboreze un plan scris sau o propunere pentru proiectul dumneavoastră. Prin inscrierea pentru credite în derularea proiectului, acesta devine parte din dosarul dumneavoastră academice.

Personalul de MOP va ajuta să vă sondaj potențiale subiecte, de a identifica un mentor adecvat, să pregătească propunerea și să efectueze proiectul în timp util. Poți veni în biroul MOP cu o idee, sau puteți găsi o oportunitate de-a gata prin citirea Seawords, newsletter-ul MOP, sau prin scanarea buletinul de bord în biroul dumneavoastră MOP campus. Nu toate proiectele se potrivesc calendarul academic - acest lucru poate fi cazat. Aveți dreptul să întreprindă un proiect singur sau cu unul sau mai mulți studenți MOP. Proiectele pot fi bazate pe sau în afara campusului. De multe ori MOP poate furniza consumabile, echipamente sau fonduri pentru a ajuta cu proiectul dumneavoastra. Subiectele pot varia de la pescuit, biologie marină, artă marină, și jurnalism, arheologie maritimă, educație marină, pentru studii de marketing pentru o firmă de ecoturism. Păstra legătura cu coordonatorul MOP pe parcursul proiectului, prin prezentarea de rapoarte periodice de progres.

Proiectele sunt încheiate printr-un raport final, care poate fi scrisă, o prezentare orala la MOP anual Student Simpozion, un spectacol, un spectacol de artă etc. Coordonatorii MOP asistă elevii în selectarea unui format adecvat pentru raportul final și ghida elevii în evaluarea învățării lor.

restricţii

 • Nu mai mult de șase credite pot fi "numărate de două ori", între certificat MOP și un alt certificat sau UH
 • grad. Nu mai mult de șase credite poate fi de la o institutie non-uh. Identic Raportul proiectului și de proiect poate
 • nu satisface atât cerința de certificat MOP și cerința pentru un alt certificat sau grad. MOP
 • Proiectul poate fi o secțiune sau fază a unui proiect mai amplu, de exemplu, ceea ce constituie o teză senior, sau vice-versa.
 • Această relație trebuie să fie indicat în mod clar în propunerea de proiect.

Sunteți eligibil pentru a aplica dacă:

 • Sunt 18 ani sau mai în vârstă, sau
 • Au câștigat un liceu din SUA diplomă, GED sau echivalare

Cerințe Student internaționale și informații

Depune o cerere în cazul în care sunteți:

 • Nu în prezent înscriși la oricare dintre campusuri sistem UH
 • Un student de colegiu pentru prima dată
 • Un student se întoarce (o persoană care a participat anterior, dar nu este în prezent înscriși în orice alt campus UH)
 • Un student de transfer (o persoană care este în prezent sau a fost anterior înscris la o instituție non-UH)
 • Transfer de căutare Credit - Sistem UH Curs de transfer Baza de date
 • Un student la Early Start Recunoaste sau Running (un elev de liceu sau superior admiși sub regimul de admitere timpurie sau Rularea programului Start)
Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Windward Community College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
- Rezident 126 $ pe credit, non-rezident 340 $ pe credit
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019