Certificat de brand mai mare în practică de construcție

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Certificat superior in Brand Building Practice

Certificatul Superior în Brand Building este o calificare de nivel de intrare pentru a obține cunoștințe, aptitudini și sprijin academice necesare pentru a-și continua studiile universitare în comunicare de brand și construirea de brand și de management. Accentul este pus pe gândirea critică, competențe strategice și contabile fundamentale și dezvoltarea încrederii creatoare a studenților. Acest program certificat contribuie la pregătire a competențelor și asigură articularea într-un grad relevant.

Module

 • Principii de afaceri de brand și elementele fundamentale
 • Economie 1A
 • Știința comunicării
 • Comunicare de afaceri și Digital Media 1A **
 • Gândire critică și Studii Media 1A **
 • Calcule de afaceri
 • Introducere în dezvoltarea creativă
 • Contabilitate A **
 • De lucru de învățare integrată

** Module pentru care studenții se pot realiza credite academice interne, în funcție de gradul ales

Oportunități de carieră

Junior membru al unei echipe de proiect de comunicare sau a continua studiile în Brand Management sau Planificare Comunicare și Management.

Certificatul Superior în Brand Building Practica oferă o gamă de module care se vor dezvolta alfabetizare academică, alfabetizare digitală, precum și abilități de gândire critică și creativă necesare într-un mediu academic și industrie. Modulele sunt combină aplicare teoretice și practice, cu o introducere în lumea reală experiență la fel de creativ, de afaceri și abilități de gândire critică.

cerinţe de intrare

 • Un CNVM cu admitere Certificat Superior - un minim de 30% pentru limba engleză este necesară; SAU
 • O NC (V) cu admitere Certificat Superior - un minim de 40% în limba engleză pe oricare prima limbă suplimentară sau nivel Acasă Limba, cu un minim de 30%, fie în matematică sau matematică de alfabetizare, un minim de 40% în orientarea viață și minimum 50% în patru discipline profesionale; SAU
 • Candidații care au obținut un rating de 3 (40-49%) sau mai jos pentru matematică sau a obținut un rating de 6 (70-79%) sau mai jos pentru matematică alfabetizare în CNVM; tutoriale suplimentare pentru modulele numerate va fi obligatorie.
 • Candidații care au obținut 40-49% sau mai jos pentru matematică SG în SC, va trebui să participe la tutoriale suplimentare obligatorii numerație.
 • Toți candidații sunt obligați să participe la un interviu.

Ştiaţi că?

Un candidat care nu au atins intrarea grade în CNVM / NC (V) și care a obținut un înregistrat și acreditat Certificat superior într-un domeniu adecvat poate fi permis, de asemenea, accesul la o diplomă de licență corespunzătoare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Vega School, an educational brand of the Independent Institute of Education, believes that brands are the world’s greatest assets for meaningful change. Vega therefore aims to graduate a new breed of ... Citeste mai mult

Vega School, an educational brand of the Independent Institute of Education, believes that brands are the world’s greatest assets for meaningful change. Vega therefore aims to graduate a new breed of thinker by delivering fully accredited Certificates, Baccalaureates, Honours and Masters programmes in brand building and creative communication. Vega’s mantra - wisdomwithmagic - communicates its belief in creative strategic thinking. An IIE Vega graduate is an explorer who is smart, colourful and passionate, but generally dissatisfied with the status quo because he/she knows that brands, businesses, economies and societies can be healthier and do better for people. Citește mai puţin
Johannesburg , Durban , Cape Town , Pretoria + 3 Mai mult Mai Puțin