Certificat de aptitudini în domeniul tehnologiei de incendiu

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Aceste cursuri oferă educație profesională și formare pentru bărbați și femei care doresc să urmeze cursuri în domeniul tehnologiei de incendiu.

Certificate de competențe

Certificatele de competențe sunt o recunoaștere a faptului că studentul a atins un anumit set de competențe în cadrul unui program de muncă. Certificatele de competențe pot face parte dintr-o "scară" de competențe, începând cu abilități de intrare de locuri de muncă și care să conducă la un certificat complet al programului de realizare sau poate constitui un set de aptitudini, care permite un student pentru a face upgrade sau să avanseze într-o carieră existentă.

Certificatele de competențe necesită mai puțin de 18 unități și sunt mai scurte în durată decât certificatul de realizare.

Emergency Medical Tehnician de Formare Curs Certificat Talent

Certificatul medical de urgenta Tehnician curs de formare îndeplinește cerințele de sănătate din California și Codul de securitate pentru formare de bază EMT-1. Autoritatea de autorizare este Județean de Urgență Agenția Serviciul Medical Marin. Acest lucru este valabil curs de finalizare timp de doi ani de la data finalizării și sunt recunoscute Statewide. Notă: Acesta nu este un certificat EMT-1.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1926, the College of Marin is one of 113 public community colleges in California. There are two campuses to serve you in beautiful Marin County. The Kentfield Campus is located approxim ... Citeste mai mult

Established in 1926, the College of Marin is one of 113 public community colleges in California. There are two campuses to serve you in beautiful Marin County. The Kentfield Campus is located approximately 11 minutes north of the Golden Gate Bridge at 835 College Avenue in Kentfield. The Indian Valley Campus is located minutes away on a spectacular 333 acre site on Ignacio Boulevard in Novato, CA. Citește mai puţin
Kentfield , Novato + 1 Mai mult Mai Puțin