O Certificat CIM în marketingul profesional Este un excelent punct de plecare pentru dvs. dacă ați început recent sau aveți experiență într-un rol de marketing (cum ar fi un director de marketing / comunicare) și doriți să progresați în carieră. Acest curs este, de asemenea, un bun punct de plecare pentru cei care au experiență în domenii legate de marketing, care ar fi practicat marketingul, dar acum ar dori o formare mai formală și mai multe abilități.

Până la sfârșitul cursului, va fi capabil să:

  • Gestionați elementele mixului de marketing pentru a se potrivi diferitelor grupuri de clienți
  • Selectați cele mai potrivite instrumente promoționale și digitale pentru diferite segmente de public
  • Îmbunătățiți în permanență experiența clienților dvs.

Cerințe de intrare

Aveți un nivel A, o diplomă sau o calificare de nivel 3 (sau un echivalent). Este posibil să aveți o experiență de marketing. Doriți ca abilitățile de marketing de bază să fie mai accesibile și să vă accelerați cariera de marketing.

Ce veti invata

Gestionați elementele mixului de marketing pentru a se potrivi diferitelor grupuri de clienți. Selectați instrumentele de comunicare și instrumente digitale potrivite pentru diferite segmente de public. Îmbunătățiți în permanență experiența clienților dvs.

De ce iazul de decantare?

Rezultatele TMF nu depășesc doar media din Marea Britanie. Delegații noștri ocupă în mod regulat primul loc în cursurile CIM la nivel global. Fii mai mult decât un alt ID de student într-o "fabrica de examene". Fii un profesionist marketer - studiați certificatul CIM la The Marketers 'Forum.

Vrei să afli mai multe? Sunați-ne la 0800 024 8095, adresa de e-mail info@themarketersforum.co.uk sau găsiți-vă Învățământ la distanță Online și rezervați-l astăzi.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la The Marketers' Forum »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
2,250 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date