2

Următoarele Art & Design Cursuri sunt pentru studenții care doresc să realizeze un program substanțial de studiu într-una din disciplinele de mai sus. Atunci când se aplică, elevii trebuie să selecteze care zona de specialitate pe care doresc să studieze.

Orice ai alege; Ceramică, sculpturale Ceramica, bijuterii, Silversmithing, Design interior, multimedia, pătată sau Kiln formate din sticla, veti gasi cursurile noastre provocatoare și abilitarea. Vă vom ajuta să începe de la nivelul, desigur, că este potrivit pentru dumneavoastră și vă permit să progreseze spre etapa următoare și în muncă sau de învățământ superior. Pe toate cursurile, proiectele sunt concepute pentru a reflecta industriei și să luați prin procesul de proiectare în timp ce se dezvolta un nivel ridicat de calificare și practică profesională. Veti beneficia de echipa noastră de prestigiu de cursuri de personal.

Expoziții, a avut loc în diferite etape ale anului, dau posibilitatea studenților de a arăta activitatea lor într-un context public.

ateliere specializate sunt complet echipate cu mașini, unelte și materiale adecvate pentru zona de subiect. De asemenea, veți fi în măsură să cumpere instrumente și materiale esențiale de la Colegiul.

Prezentare curs

Acest lucru o zi pe săptămână, desigur, Glass oferă studenților, care au atins nivelul 2 sau echivalent, cu posibilitatea de a-și dezvolta ideile de design și să extindă abilitățile de fabricare a sticlei. Proiectele vor încuraja încrederea în manipularea și înțelegerea materialelor, tehnici și procedee. cercetare vizuală și dezvoltarea ideilor originale sunt un aspect important al cursului, cu accent pe producerea de lucru cu o limbă personală puternică. Prezentare, si construirea portofoliului de abilități, va ajuta cu progresie la universitate sau activități independente. Cursul va necesita unele cercetări independente care urmează să fie efectuate în afara orelor de curs predate. Studenții plătesc pentru sticlă și alte materiale folosite și o taxă de studio este, de asemenea, taxat pentru anul.

Ce curs presupune:

Un program intensiv de studiu, structurat pentru a vă permite să dezvolte în continuare, atât design-ul și abilitățile de luare în sticlă și pentru a vă pregăti pentru aplicarea la nivel de studiu superior.

Accentul va fi pus pe explorarea creativitatea și de a obține o înțelegere mai profundă a materialelor, tehnici și procedee, ceea ce face munca de arhitectura si sticla formate de cuptor.

cercetare vizuală și dezvoltarea ideilor reprezintă un element important al cursului. Vi se va cere să păstreze cărți schiță și tehnice note. De asemenea, va fi de așteptat să efectueze o anumită dezvoltare independentă de cercetare și proiectare la domiciliu și vizita muzee și galerii din propriul timp.

Nu va fi o oportunitate pentru elevi de a expune lucrările la sfârșitul nostru de spectacole an.

Atelierul nostru este bine echipat cu instrumentele și echipamentele de specialitate necesare. Noi stoc materiale de bază pe care le puteți cumpăra la prețul de cost, după caz. Va trebui să vă oferi dumneavoastră proprii de protecție, îmbrăcăminte fișiere și sketchbooks.

Echipa de golf, constituie profesori care sunt, de asemenea, practicarea profesioniști în domeniul sticlei și discipline de artă și design conexe. In timp ce tutori individuale provin din medii particulare și să aibă competențe sau cunoștințe de specialitate; echipa este stabilită în scopul de a oferi cea mai largă și mai creative dinamice de predare și învățare. Echipa a curs este aici pentru a preda, oferă tutoriale personale și vă sprijini în studiile într-un mediu prietenos pentru adulți.

Ce calificări de fundal și nu trebuie să se alăture?

Daca nu sunteti 16-18 pe an de intrare: Trebuie sa ai un BTEC întâi Diplomă în Artă și Design, cu cel puțin gradul M (sau a prezis atins) sau o calificare nivel AS în Artă și Design, cu un grad C sau mai sus. Engleză și matematică la clasa C sau mai sus, este de preferat, dar dacă nu aveți acestea vei studia ei alături de design-ul interior, desigur. Ar trebui să aducă un interviu portofoliu de muncă și sketchbooks care arată dezvoltarea ideilor tale. Daca nu sunteti varsta de 19 ani si mai sus: Va trebui să aducă Sketchbook și exemple de lucrări din sticlă ați produs la cursurile anterioare sau independent dumneavoastră. Trebuie sa completeze, de asemenea o declarație personală pentru a sprijini motivele pentru care se aplică. Entuziasmul și angajamentul față de acest subiect sunt esențiale.

Veți avea nevoie să se aplice curs online si poti trimite un email pentru acest lucru la m.zulueta@kcc.ac.uk~~V pentru un interviu.

Vă rugăm să rețineți că acest curs este predat atât folosind tehnici tradiționale și contemporane de sticlă.

Ce înseamnă cursul duce la?

Pe elevii finalizarea cu succes se va realiza un Certificat BTEC în Artă și Design Level 3. Studenții care doresc să-și continue studiile lor se pot alătura atelierului de sticlă avansat.

Veți dobândi o BTEC Cetificate în artă și design (30 credite)

În cazul în care voi studia?

Kensington Centre, 302g cameră Al treilea etaj

Care sunt facilitățile și echipamentele cum ar fi?

Scop clasă construit

Cât de mult am nevoie pentru a studia clasa afară?

Veți avea nevoie să se angajeze să studieze în afara orelor de învățare ghidate pentru a finaliza cu succes cursul.

Cum este evaluat timpul?

Cursul este evaluată pe baza finalizarea lucrărilor de proiect, care acoperă unitățile menționate de BTEC. Vi se va da o notă pentru munca ta ca tu progres si un grad final la sfârșitul cursului.

Sunt oricare dintre materialele de curs on-line?

Nu în prezent.

Ce cărți și echipamente am nevoie?

Veți avea nevoie de un set de bază de echipament de arta: creioane, stilouri, sketchbooks, cerneluri, vopsele, portofoliu etc.

Ce altceva am nevoie să cumpăr? Ce costuri suplimentare sunt acolo?

Nu va fi o taxă de studio de £ 25 pe an și, în plus, va trebui să plătească pentru materialele utilizate. Acestea sunt disponibile din studio și costurile vor varia în funcție de tipul și numărul de piese realizate.

De ce am nevoie în prima mea zi?

Sketchbook, notebook-uri, creioane, stilouri desen Acordul Learner:

  • Toți elevii sunt admiși la colegiu pe baza în care acestea:
  • Sunt de acord să respecte codul de conduită student la KCC
  • Să prezinte documentația originală care confirmă realizarea lor calificările de intrare specificate de exemplu, examinarea rezultatelor sau a certificatelor de bord alunecare
  • Să îndeplinească cerințele actuale curs de intrare ca detaliate cu privire la KCC curs de fapt foile și site-urile web ale organismelor de examinare

Să furnizeze informații, astfel încât o referință școală sau colegiu poate fi obținută dacă aveți vârsta între 16-19 de ani.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Diverse
Program predat în:
Engleză

Vezi 130 mai multe cursuri de la Kensington and Chelsea College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
34 săptămâni
Part time
Price
3,306 GBP
19 Plus £ 1645; Non-UE £ Taxa 3306
După locații
După dată
Termen limită de aplicare