1

Următoarele Art & Design Cursuri sunt pentru studenții care doresc să realizeze un program substanțial de studiu într-una din disciplinele de mai sus. Atunci când se aplică, elevii trebuie să selecteze care zona de specialitate pe care doresc să studieze.

Orice ai alege; Ceramică, sculpturale Ceramica, bijuterii, Silversmithing, Design interior, multimedia, pătată sau Kiln formate din sticla, veti gasi cursurile noastre provocatoare și abilitarea. Vă vom ajuta să începe de la nivelul, desigur, că este potrivit pentru dumneavoastră și vă permit să progreseze spre etapa următoare și în muncă sau de învățământ superior. Pe toate cursurile, proiectele sunt concepute pentru a reflecta industriei și să luați prin procesul de proiectare în timp ce se dezvolta un nivel ridicat de calificare și practică profesională. Veti beneficia de echipa noastră de prestigiu de cursuri de personal.

Expoziții, a avut loc în diferite etape ale anului, dau posibilitatea studenților de a arăta activitatea lor într-un context public.

ateliere specializate sunt complet echipate cu mașini, unelte și materiale adecvate pentru zona de subiect. De asemenea, veți fi în măsură să cumpere instrumente și materiale esențiale de la Colegiul.

Prezentare curs

Aceasta zi, un curs de bijuterii săptămâni oferă studenților, care au atins nivelul 2 sau echivalent, cu posibilitatea de a-și dezvolta ideile de design și să extindă abilitățile de luare a Jewellery. Proiectele vor încuraja încrederea în manipularea și înțelegerea materialelor, tehnici și procedee. cercetare vizuală și dezvoltarea ideilor originale sunt un aspect important al cursului, cu accent pe producerea de lucru cu o limbă personală puternică. Cursul va necesita unele cercetări independente care urmează să fie efectuate în afara orelor de curs predate. Prezentare, si construirea portofoliului de abilități, va ajuta cu progresie la universitate sau activități independente. Studenții plătesc o taxă anuală de studio și va plăti pentru unele materiale.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Joi 10:00 - 16:00
Program predat în:
Engleză

Vezi 130 mai multe cursuri de la Kensington and Chelsea College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
34 săptămâni
Part time
Price
3,306 GBP
19 Plus £ 1645; Non-UE £ Taxa 3306
După locații
După dată
Termen limită de aplicare