4 SĂPTĂMÂNI WASHOKU (CUISINE JAPONEZĂ) CURS

Vei învăța cum să facă dashi (supă japoneză stoc) pentru a celebra Tempura, Sashimi, Yakitori, tonkatsu, alimente Izakaya, okonomiyaki și mai mult!

3 AVANTAJELE ACESTUI CURS

Noțiuni de bază și aplicații ale dashi și Umami Dashi este un stoc fabricat din ingrediente japoneze, cum ar fi Katsuobushi (fulgi Bonito), Niboshi (uscate sardine mici), algă și ciuperci shiitake uscate. De asemenea, cunoscut sub numele de Umami, dashi atrage atenția din întreaga lume. Dashi este fundamentală pentru Washoku, astfel încât veți învăța elementele de bază și aplicațiile sale: ingredientele sale, cum să-l facă și cum să-l folosească pentru feluri de mâncare.

O mare varietate de feluri de mâncare japoneze Bucătăria japoneză a fost în curs de dezvoltare în mod unic sub influența culturilor străine din cele mai vechi timpuri. Puteți afla o gamă largă de mâncăruri, inclusiv produse alimentare locale servite la izakaya precum și Tempura, Sashimi, Yakitori și tonkatsu care sunt populare de peste mări.

Instrumente și tehnici de gătit pentru Washoku Vei invata cinci tehnici de servire prime (de tăiere), tinute sub capac, grill-ul, aburinde si prajirii-unelte cu Japonia, inclusiv un cuțit de bucătărie. Tehnici de gătit care fac apel la cinci simțuri și să prezinte cel mai bun gust de ingrediente sunt foarte evaluate în lume, astfel încât acestea vă vor ajuta să dezvolte cariera ta viitoare.

Ce veți învăța?

Săptămâna 1

Introducerea desigur bucătăria japoneză, Cum de a face dashi (stoc de pește), tăiere legume, file de somon, somon avocado castron de orez, Miso-marinata somon preparationm, feluri de mâncare de somon somon tocană cu praz, somon orez pasă supă crocant, la gratar de somon-miso marinată , INADA (Young yellowtail) practică, IKA (Squid), practica Sashimi, calamari umplute, TAI (lutianidelor Red) preparate TAI (Red snapper) diverse felierea mod aburit orez cu TAI, orez TAI în bulion, Puffer preparare pește, preparate din pește Puffer

Săptămâna a 2-

teriyaki Yellowtail, yellowtail simmered cu ridichea alba, orez pește aburit sezonier simmered cu legume, tofu prăjit în sos, Tofu învelit cu carne de porc, Efectuarea Tofu & YUBA (piele Tofu), Grilled Onigiri (orez minge), Porc & supa miso de legume, bloc ton, SAZAE (Turban coajă) HOTATE la grătar (Scallop), soia-marinata ton castron de orez, practica de tăiere legume, INADA (Young yellowtail) practică, Young coadă galben castron de orez, sos de susan, Yakitori

Săptămâna a 3-

Noodle japoneză, pesti de sezon (2 tipuri) de sezon pești la grătar și la foc mic (2 tipuri), masa de golf (crema de ou aburit, Mixt tempura de legume, etc), gătită Daikon cu sos de amidon, nap umplute, okonomiyaki (clătite japoneză), japoneză bucătărie curs (tonkatsu, KATSUDON, OYAKODON, GYU-DON)

Săptămâna a 4-

curs Tempura, Midsize test de pește practică Sashimi, testare Sashimi, legume de testare de tăiere, somon configurare meniu masă, somon meniu masa prep, concurs masă somon, pesti de sezon

  • Continutul cursului poate varia în funcție de condițiile.

  • Nici o experiență profesională necesară, dar nivelul de curs este intermediar.

  • (Pentru cei care se înscriu numai pentru acest curs) sunt necesare pentru non-profesioniști pentru a lua trei zile de clasă de pre pentru JPS utilizare cuțit și manipulare. întreba Bunavointa pentru 3 zile de pre clasa cuțit JPS.

CONTUR

Nivel Începător-Professional Ore De luni până vineri 9:00 - 03:00 Orele se pot schimba. Program pentru 2017 3/șase-3/treizeci și unu / cinci.8-6.02 3rd / iulie 28 iulie / 8/douăzeci și opt-09/douăzeci și doi / douăzeci și trei octombrie - 17 noiembrie Perioadă 4 săptămâni VENUE Tsukiji / Tokyo Aproximativ 5 minute pe jos de piața de pește Tsukiji de renume mondial Eligibilitate

  • Solicitanții trebuie să fie de cel puțin 18 ani. (Ar fi mai bine dacă ai experiență, dar cei fără experiență se poate aplica la fel de bine) - Solicitanții trebuie să fie în măsură să rămână în Japonia, în mod legal în cursul perioadei de curs.

Conținut Vă rugăm să consultați „Ce veți învăța?“

Certificat da Taxa scolara

  • 547,500JPY - Taxa de înregistrare: 80,000JPY - scolarizare: 452,500JPY - Uniform: 15,000JPY - impozit pe consum 8% va fi adăugată - S-ar putea fi necesare pentru a achiziționa cuțit japonez, dacă nu aveți.
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Tokyo Sushi Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 săptămâni
La zi
Price
452,500 JPY
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date