Repere Programul

Programul Aventura WS Turism este format din șapte cursuri care urmează curriculum-ul de principalele agenții de certificare în fiecare disciplină. Cursurile vor educa elevii cu privire la călătorie Backcountry în condiții de siguranță și să ia elevii în toate tipurile de teren din râuri la munti din pereți de stâncă până la vârfuri alpine. Elevii vor fi cufundat în toate aspectele legate de lumea turismului de aventură. Fiecare curs poate fi completat în mod individual sau se combină toate cele șapte cursuri, inclusiv un stagiu de muncă de co-op, pentru un program de absolvire completă.

Defalcarea cursului: 67,5 ore per curs, plus un stagiu de muncă de co-op 200 oră. Locație: În campus, Marea la râuri Sky și munți.

PROGRAM REZUMAT

NUME PROGRAM: Turismul de Aventură

Orele de program: 605 (Full Time) Lungimea de studiu: 12 luni Credite: 22.5 Acreditari: Certificat CIC eligibilitate: permis de un an de studiu și de muncă co-op. Muncă și permisele de studiu expiră la absolvire.

Cerințe de intrare: în vârstă de minimum 18 ani și competență în limba engleză. Fizice și îndemânare CV-ul necesar.

Datele de admisie: În aprilie și octombrie

Cursuri în cadrul Programului de Turism Adventure:

Snowmobilul / Ghid de ATV

Mecanizată Industria Backcountry de turism a fost în curs de dezvoltare exponențial în ultimii 5 ani. Având în vedere gama largă de publicul interesat să participe la această activitate, necesitatea unor ghiduri de capabili, bine pregătiți a continuat să crească. Potențialul de expunere ridicat și risc sunt un pericol inerent pentru consumatori și operațiuni deopotrivă. Această clasă utilizează standardele stabilite pe care fiecare ghid licențiat trebuie să dețină. Cursul va inclus hands-on de operare a mașinii și a abilităților de manevrare. Notă: Snowmobilul și ATV cursuri de ghidare va fi înlocuit în funcție de sezon de iarnă sau de vară.

Schi backcountry / snowboard

Industria de zăpadă sportul se confruntă cu un boom de recreere Backcountry. Ca și amatorii de zăpadă de sport doresc să se aventureze mai adânc în Backcountry, necesitatea unor ghiduri de instruiți, dedicați a crescut. Cursul Ghid de schi și snowboard urmează ACMGs curriculum-ului și educă studenții pe călătorii Backcountry în condiții de siguranță pentru clientela lor. Elevii vor fi scufundate în formare avalanșă, selecție teren, managementul de grup, înapoi echipamente de țară și excursii Backcountry multiple explorarea Marea la munti Sky.

Alpinism

Elevii vor învăța de la instructorii noștri în cunoștință de a deveni alpiniști competente posibilitatea de a naviga teren pe verticală, folosind abilitățile generate de acest curs. Elevii de completare acest curs vor înțelege elementele de bază de alpinism, inclusiv de construcție ancora, belaying, mișcare, de conducere și de protecție rock. Standardele ACMGs care folosesc elevii vor fi învățați să se deplaseze în condiții de siguranță prin teren pe verticală în timp ce gestionarea riscurilor și a pericolelor. În plus față de sesiunile de clasă cea mai mare a acestui curs se desfășoară în aer liber în Squamish. Fiecare elev va trece prin sesiuni de riguroase pentru a consolida abilitățile lor, sala de fitness și oferă cunoștințele necesare pentru a se bucura de alpinism.

Apă plat Canoe

Acesta este un curs conceput ca o introducere la activitatea de caiac-canoe și de a dezvolta îndemânare și cunoștințe elevului la nivelul unui instructor-apă plat. Subiectele includ istoria de canotaj în Canada, canoe și o paletă de construcție și proiectare, elemente esențiale de echipamente (utilizare și întreținere), în tandem și tehnicile de vâslit solo, siguranță de apă, de salvare, pregătire călătorie și tehnici de instruire.

Caiac pe mare

Acesta este un curs introductiv conceput pentru a expune elevilor la elementele de bază de caiac pe mare și de ghidare pentru a îmbunătăți tehnica vaslire. Accentul este pus pe navigare, tehnici de salvare, abilități din zona de surf, competențe de coastă deschise, operarea radio și istorie naturală. Elemente esențiale de management și de siguranță a riscurilor sunt, de asemenea, acoperite.

Alpine Drumeții & First Aid

Cursul pentru drumeții alpin oferă competențe legate de pustie călătorie și aventură în aer liber. Pune accentul pe cunoașterea aptitudinilor backpacking, tehnici de supraviețuire, condiționare fizică adecvată, găsirea traseului, selectarea echipamentelor, precum și o înțelegere și respect pentru mediul înconjurător. Cursul cuprinde sesiuni de curs și de discuții, urmate de o excursie de week-end în munți. Cursul de prim ajutor ne învață recunoașterea și grija pentru respirație și urgențe cardiace pentru victimele de 8 ani și în sus; să identifice și să aibă grijă de viața în pericol sângerare, boala bruscă și leziuni. Certificarea în CPR pentru adulți și Standard de prim ajutor este disponibil.

Co-op Work Experience

Studenții înscriși la programe cu normă întreagă să completeze un minim de 200 de ore de experiență de lucru Co-op cu un angajator legat de domeniul lor de studiu. A FOST are legături comerciale cu întreprinderi din Whistler care oferă studenților șansa de a exersa abilitățile lor într-un cadru din lumea reala. Aceste întreprinderi sunt adesea în căutarea viitorilor angajați și co-op curs de experiență de lucru permite studenților posibilitatea de a impresiona. A fost și elevii lucrează împreună pentru a găsi o destinație de plasare adecvată și acest curs face parte din elevii de clasa de ansamblu se va realiza.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Whistler Adventure School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
8,750 CAD
Studenți canadieni; $ 12.250 CAD studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date