4 SĂPTĂMÂNI SUSHI CURSULUI

Vei învăța de la manipulare cuțit japonez la pregătirea peștelui crud pentru sushi, de la bază la cunoaștere mai profundă! Totul despre a face sushi!

3 AVANTAJELE ACESTUI CURS

Noțiuni de bază la tehnici avansate Puteți dobândi o gamă largă de abilități și cunoștințe despre sushi, inclusiv cum să folosească un cuțit de bucătărie japoneză, cum să se pregătească de orez pentru sushi (Shari), cum se curata si cura de pește, cum să facă stil Edomae sushi, rulouri sau sashimi, și de gestionare a igienei produselor alimentare.

O mare varietate de fructe de mare Vei învăța cum să facă sushi cu mai mult de 20 de tipuri de fructe de mare: alb, rosu, mici, medii sau mari de pește, crustacee, calmar sau caracatiță. Ton, somon, yellowtail și creveți sunt populare de peste mări, dar se va ocupa, de asemenea, cu pește de bază pentru Edomae stil sushi, cum ar fi Kohada (pipotă scrumbie) sau Conger anghilă.

Tehnici adaptate fiecărui ingredient Stilul Edomae sushi păstrează înțelepciunea vechi de bucătari din Tokyo (Edo), cum ar fi Kobu-jime și Su-jime (cu intarire varec sau oțet) și Zuke (Marinarea cu sos de soia). Învățarea tehnicilor de bază care scot cel mai bun gust de ingrediente se va extinde posibilitatea de gătit.

Ce veți învăța?

Săptămâna 1

Cum să ascuți cuțite Cum de a găti orez sushi, explicația de orez sushi, cum să taie legumele, Cum sa faci nigari Sushi Cum se taie file în felii, ou omleta Nigiri sushi, Mână practică rola, practica HOSOMAKI, AJI (Stavrid), Cum se taie în felii, file IKA (Squid), NIGIR / sashimi IKA (Sepie), sashimi

Săptămâna a 2-

EBI (creveți), Fierte și creveți dulci, hokkigai (Surf scoică), AKAGAI (Ark shell), INADA (Young yellowtail), tăiere bambus, Saba (Macrou), Nigiri / Sashimi SABA (Macrou), tijă în formă / cutie sushi Cum de a găti Shiitake ciuperci GARI (murat ghimbir felii) / PONZU, Cum de a găti KAMPYO (tărtăcuță uscate), Inari (tofu prăjit), FUTOMAKI Salmon practica nigiri file

Săptămâna a 3-

Anago (Conger anghilă), broiled anago roll (/ Dragon / vulcan California) anago Tempura de tip rolă de 2/2 (tempura / Spider), KOHADA (pipota scrumbie) Bloc pentru tonul MIRUGAI (alb geoduck), HOTATE (Scallop), practica nigiri pesti de sezon (2 feluri), MORIKOMI (SUSHI / sashimi)

Săptămâna a 4-

practică somon nigiri întreg, Nigiri de testare, HOSOMAKI de testare, legume sushi, octopus live, HIRAME (Flounder) filet și Nigiri HIRAME (Flounder) KOBU-Jime (vindecat cu kelp), HIRAME (Flounder) USUZUKURI (felii subțiri), Pregătirea pentru sushi practica Counter, Sushi Counter practica * continutul cursului poate varia în funcție de condițiile.

CONTUR

Nivel Începător-Professional Ore De luni până vineri 9:00 - 03:00 Orele se pot schimba. Program pentru 2017 4.trei-04.douăzeci și opt / 05 iunie -Jun30th / July31st la 25 august / douăzeci și cinci septembrie - 20 octombrie / douăzecilea noiembrie - 15 decembrie Perioadă 4 săptămâni VENUE Tsukiji / Tokyo Aproximativ 5 minute pe jos de piața de pește Tsukiji de renume mondial Eligibilitate

  • Solicitanții trebuie să fie de cel puțin 18 ani. (Ar fi mai bine dacă ai experiență, dar cei fără experiență se poate aplica la fel de bine) - Solicitanții trebuie să fie în măsură să rămână în Japonia, în mod legal în cursul perioadei de curs.

Conținut Vă rugăm să consultați „Ce veți învăța?“

Certificat da Taxa scolara

  • 547,500JPY - Taxa de înregistrare: 80,000JPY - scolarizare: 452,500JPY - Uniform: 15,000JPY - impozit pe consum 8% va fi adăugată - S-ar putea fi necesare pentru a achiziționa cuțit japonez, dacă nu aveți.
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Tokyo Sushi Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 săptămâni
La zi
Price
452,500 JPY
plus 80.000 de înregistrare JPY și 15.000 JPY pentru uniformă
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date