8 SAPTAMANI SUSHI ȘI WASHOKU (CUISINE JAPONEZĂ) CURS

8 săptămâni curs, combinând 4 săptămâni sushi curs și 4 săptămâni Washoku curs, este cel mai popular și selectate de 70% din studenții străini. Noi oferim discount de 50,000JPY din prețul total.

4 SĂPTĂMÂNI SUSHI CURSULUI

Vei învăța de la manipulare cuțit japonez la pregătirea peștelui crud pentru sushi, de la bază la cunoaștere mai profundă! Totul despre a face sushi!

3 AVANTAJELE ACESTUI CURS

Noțiuni de bază la tehnici avansate Puteți dobândi o gamă largă de abilități și cunoștințe despre sushi, inclusiv cum să folosească un cuțit de bucătărie japoneză, cum să se pregătească de orez pentru sushi (Shari), cum se curata si cura de pește, cum să facă stil Edomae sushi, rulouri sau sashimi, și de gestionare a igienei produselor alimentare.

O mare varietate de fructe de mare Vei învăța cum să facă sushi cu mai mult de 20 de tipuri de fructe de mare: alb, rosu, mici, medii sau mari de pește, crustacee, calmar sau caracatiță. Ton, somon, yellowtail și creveți sunt populare de peste mări, dar se va ocupa, de asemenea, cu pește de bază pentru Edomae stil sushi, cum ar fi Kohada (pipotă scrumbie) sau Conger anghilă.

Tehnici adaptate fiecărui ingredient Stilul Edomae sushi păstrează înțelepciunea vechi de bucătari din Tokyo (Edo), cum ar fi Kobu-jime și Su-jime (cu intarire varec sau oțet) și Zuke (Marinarea cu sos de soia). Învățarea tehnicilor de bază care scot cel mai bun gust de ingrediente se va extinde posibilitatea de gătit.

Ce veți învăța?

Săptămâna 1

Cum să ascuți cuțite Cum de a găti orez sushi, explicația de orez sushi, cum să taie legumele, Cum sa faci nigari Sushi Cum se taie file în felii, ou omleta Nigiri sushi, Mână practică rola, practica HOSOMAKI, AJI (Stavrid), Cum se taie în felii, file IKA (Squid), NIGIR / sashimi IKA (Sepie), sashimi

Săptămâna a 2-

EBI (creveți), Fierte și creveți dulci, hokkigai (Surf scoică), AKAGAI (Ark shell), INADA (Young yellowtail), tăiere bambus, Saba (Macrou), Nigiri / Sashimi SABA (Macrou), tijă în formă / cutie sushi Cum de a găti Shiitake ciuperci GARI (murat ghimbir felii) / PONZU, Cum de a găti KAMPYO (tărtăcuță uscate), Inari (tofu prăjit), FUTOMAKI Salmon practica nigiri file

Săptămâna a 3-

Anago (Conger anghilă), broiled anago roll (/ Dragon / vulcan California) anago Tempura de tip rolă de 2/2 (tempura / Spider), KOHADA (pipota scrumbie) Bloc pentru tonul MIRUGAI (alb geoduck), HOTATE (Scallop), practica nigiri pesti de sezon (2 feluri), MORIKOMI (SUSHI / sashimi)

Săptămâna a 4-

practică somon nigiri întreg, Nigiri de testare, HOSOMAKI de testare, legume sushi, octopus live, HIRAME (Flounder) filet și Nigiri HIRAME (Flounder) KOBU-Jime (vindecat cu kelp), HIRAME (Flounder) USUZUKURI (felii subțiri), Pregătirea pentru sushi practica Counter, Sushi Counter practica * continutul cursului poate varia în funcție de condițiile.

4 SĂPTĂMÂNI WASHOKU (CUISINE JAPONEZĂ) CURS

Vei învăța cum să facă dashi (supă japoneză stoc) pentru a celebra Tempura, Sashimi, Yakitori, tonkatsu, alimente Izakaya, okonomiyaki și mai mult!

3 AVANTAJELE ACESTUI CURS

Noțiuni de bază și aplicații ale dashi și Umami Dashi este un stoc fabricat din ingrediente japoneze, cum ar fi Katsuobushi (fulgi Bonito), Niboshi (uscate sardine mici), algă și ciuperci shiitake uscate. De asemenea, cunoscut sub numele de Umami, dashi atrage atenția din întreaga lume. Dashi este fundamentală pentru Washoku, astfel încât veți învăța elementele de bază și aplicațiile sale: ingredientele sale, cum să-l facă și cum să-l folosească pentru feluri de mâncare.

O mare varietate de feluri de mâncare japoneze Bucătăria japoneză a fost în curs de dezvoltare în mod unic sub influența culturilor străine din cele mai vechi timpuri. Puteți afla o gamă largă de mâncăruri, inclusiv produse alimentare locale servite la izakaya precum și Tempura, Sashimi, Yakitori și tonkatsu care sunt populare de peste mări.

Instrumente și tehnici de gătit pentru Washoku Vei invata cinci tehnici de servire prime (de tăiere), tinute sub capac, grill-ul, aburinde si prajirii-unelte cu Japonia, inclusiv un cuțit de bucătărie. Tehnici de gătit care fac apel la cinci simțuri și să prezinte cel mai bun gust de ingrediente sunt foarte evaluate în lume, astfel încât acestea vă vor ajuta să dezvolte cariera ta viitoare.

Ce veți învăța?

Săptămâna 1

Introducerea desigur bucătăria japoneză, Cum de a face dashi (stoc de pește), tăiere legume, file de somon, somon avocado castron de orez, Miso-marinata somon preparationm, feluri de mâncare de somon somon tocană cu praz, somon orez pasă supă crocant, la gratar de somon-miso marinată , INADA (Young yellowtail) practică, IKA (Squid), practica Sashimi, calamari umplute, TAI (lutianidelor Red) preparate TAI (Red snapper) diverse felierea mod aburit orez cu TAI, orez TAI în bulion, Puffer preparare pește, preparate din pește Puffer

Săptămâna a 2-

teriyaki Yellowtail, yellowtail simmered cu ridichea alba, orez pește aburit sezonier simmered cu legume, tofu prăjit în sos, Tofu învelit cu carne de porc, Efectuarea Tofu & YUBA (piele Tofu), Grilled Onigiri (orez minge), Porc & supa miso de legume, bloc ton, SAZAE (Turban coajă) HOTATE la grătar (Scallop), soia-marinata ton castron de orez, practica de tăiere legume, INADA (Young yellowtail) practică, Young coadă galben castron de orez, sos de susan, Yakitori

Săptămâna a 3-

Noodle japoneză, pesti de sezon (2 tipuri) de sezon pești la grătar și la foc mic (2 tipuri), masa de golf (crema de ou aburit, Mixt tempura de legume, etc), gătită Daikon cu sos de amidon, nap umplute, okonomiyaki (clătite japoneză), japoneză bucătărie curs (tonkatsu, KATSUDON, OYAKODON, GYU-DON)

Săptămâna a 4-

curs Tempura, Midsize test de pește practică Sashimi, testare Sashimi, legume de testare de tăiere, somon configurare meniu masă, somon meniu masa prep, concurs masă somon, pesti de sezon

  • Continutul cursului poate varia în funcție de condițiile.

  • Nici o experiență profesională necesară, dar nivelul de curs este intermediar.

  • (Pentru cei care se înscriu numai pentru acest curs) sunt necesare pentru non-profesioniști pentru a lua trei zile de clasă de pre pentru JPS utilizare cuțit și manipulare. întreba Bunavointa pentru 3 zile de pre clasa cuțit JPS.

CONTUR

Nivel Începător-Professional Ore De luni până vineri 9:00 - 03:00 Orele se pot schimba. Program pentru 2017 Aprilie 3-doi Iun / 6.cinci-07.douăzeci și opt / 7/treizeci și unu-9/douăzeci și doi / douăzeci și cinci septembrie - șaptesprezece noiembrie Perioadă 8 săptămâni VENUE Tsukiji / Tokyo Aproximativ 5 minute pe jos de piața de pește Tsukiji de renume mondial Eligibilitate

  • Solicitanții trebuie să fie de cel puțin 18 ani. (Ar fi mai bine dacă ai experiență, dar cei fără experiență se poate aplica la fel de bine) - Solicitanții trebuie să fie în măsură să rămână în Japonia, în mod legal în cursul perioadei de curs.

Conținut Vă rugăm să consultați „Ce veți învăța?“

Certificat da Taxa scolara

  • 950,000JPY - Taxa de înregistrare: 80,000JPY - 4 săptămâni sushi scolarizare: 452,500JPY - 4 săptămâni Washoku de scolarizare: 452,500JPY - Uniform: 15,000JPY - Reducere: -50,000JPY - 8% va fi adăugat impozit pe consum - S-ar putea fi necesare pentru a cumpăra cuțit japonez, dacă nu aveți.

Un motiv DE CE RECOMANDAM 8WEEKS CURS

Ca o școală de Sushi / Washoku pentru studenții străini, suntem autorizați de către Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Pescuitului din Japonia. Pe baza orientărilor ministerului pentru certificarea competențelor de gătit pentru bucătăria japoneză propuse până în aprilie 2016, va oferim un certificat cu logo-ul proiectat de (marca de bronz), Ministerul pentru cei care au urmat opt ​​săptămâni curs și să treacă examenul. Cu certificatul, abilitățile dumneavoastră va avea un apel puternic pentru restaurante și alte bucătari. Despre liniile directoare pentru certificarea aptitudinilor de gătit pentru bucătăria japoneză

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Tokyo Sushi Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
8 săptămâni
La zi
Price
855,000 JPY
plus 80.000 de înregistrare JPY și 15.000 JPY pentru uniformă
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date