Read the Official Description

Obiectivul acestui program este de a expune studentului la aspectele cele mai relevante de management al afacerii și administrație, oferind în același timp studenții cu instrumentele necesare pentru o cariera in afaceri. Acest program oferă, de asemenea, studentul hands-on de formare în domeniile-cheie de contabilitate și salarizare financiară, software de aplicație de afaceri, precum și în implementarea și operarea sistemelor computerizate de contabilitate. Practic, mai degrabă decât teoretică este subliniat. Absolvent de succes va avea abilitățile necesare pentru a păstra un set de cărți, atât manual, cât și pe un sistem computerizat.

Certificare:

Salarizare acord Practitioner (PCP), certificarea este fundamentul pentru o cariera in salarizare. Acesta oferă candidaților cu conținutul legislativ necesar pentru a păstra o organizație respectă pe tot parcursul ciclului anual de salarizare, de a comunica în mod eficient informațiile de salarizare tuturor părților interesate, și să înțeleagă funcția contabilă în care se referă la salarizare.

Microsoft Office Specialist (MOS) de certificare este lider IT de certificare din lume. Acest program se pregătește studenții pentru a scrie certificări standard de industrie în Word, Excel, PowerPoint și Access la orice centru autorizat de testare Certiport în lume.

Oportunități de carieră:

Necesitatea unor profesionisti bine pregatiti, contabilitate si salarizare competente nu a fost niciodată mai mare.

Lumea de afaceri este în continuă schimbare, cu oportunități pentru persoanele cu abilitățile necesare pentru a se adapta la aceste schimbări. Cariere în domeniul financiar, bancar, marketing, personal, contabilitate și management general sunt disponibile pentru absolvenți care au combinația potrivită de competențe proprii academice, unitate personală și dăruire. În plus, absolvenții acestui program de diplomă va avea abilități interdisciplinare, permițându-le să fie membri valoroși ai comunității de afaceri.

Cerințe de admitere academice:

diploma de liceu sau de echivalență de liceu (transcriere și / sau diplomă care urmează să fie transmisă Colegiului); sau studenții maturi care nu îndeplinesc condițiile necesare de educație pot fi luate în considerare pentru admiterea pe o bază individuală, dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

  • Solicitanții sunt de cel puțin 19 de ani, la momentul depunerii cererii;
  • Solicitanții au fost în afara de școală pentru cel puțin un an;
  • Solicitanții completează instrumentul de evaluare standardizat și a obține rezultatul de echivalență de liceu cu privire la toate subtests;
  • Solicitanții prezintă o copie certificată de clase pentru cel mai înalt nivel de educație atins.
Program taught in:
Engleză

See 7 more programs offered by Keyin College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline