ESL WS Programul este format din șase (6) cursuri generale în engleză, care servesc drept abilitățile fundamentale studenții trebuie să aibă succes în comunicarea în limba engleză. Acest program combină șase cursuri bazate pe clasă pentru a finaliza ESL WS certificat. Elevii vor fi evaluate pe abilitățile lor lingvistice actuale, pentru a fi plasate în curs de corect a fost ESL.

A fost engleza Program de Program

Săptămânal: Luni, miercuri, vineri Ore de clasă: 18 ore pe săptămână, în ore de clasa + 10 teme pe săptămână Elevii sunt încurajați să-și petreacă timpul liber se confrunta cu tot ceea ce Whistler și zonele înconjurătoare trebuie concerte Ofertă, festivaluri, viata de noapte, drumeții, ciclism și schi sunt oportunități de a practica toate marile engleza abilităţile cu prietenii din întreaga lume! Costul de școlarizare: 540 $ pe curs

Test online. Elevii pot fi supuse re-testare la sosire. O copie a rezultatelor trebuie să fie depuse împreună cu cererea. Gramatică și testare on-line la nivel Vocabular

ENGLEZA DE BAZĂ

Scrie și punctuate fraze simple și compuse folosind adecvat și salvat de prezenta Timpurile. Să demonstreze utilizarea sporită a vocabularului englez de bază. Povestiri și articole să înțeleagă scrise la nivel de bază în limba engleză. Ascultare Utiliza / abilități de vorbire pentru a comunica în activitățile de zi cu zi. Să demonstreze Îmbunătățirea cuvântului, inclusiv sunete, ritmul și intonația.

HIGH BASIC ENGLISH

Face distincția între părți de vorbire. Povestiri scurte și înțelege articole academice scrise la nivel înalt de bază. Scrie paragrafe simple, organizate în jurul unui singur subiect. Să demonstreze capacitatea de a utiliza abilitățile de ascultare / de vorbire pentru a comunica și de a clarifica în activitățile de clasă și viața de zi cu zi, la un nivel de bază ridicat.

LOW INTERMEDIARUL ENGLISH

Scrie, verbalizeze, și edita propoziții și întrebări în forme pozitive și negative folosind corespunzătoare Timpurile. Folosiți propoziții cu verbe modale și expresii înrudite. Să organizeze și să dezvolte paragrafe. Scrie propoziții simple și compuse care sunt corect gramatical. Crește capacitatea de a utiliza vocabularul precis, clar, și vii în scris. Citiți și să înțeleagă rapid și cu acuratețe o varietate de material intermediar scăzut. Să recunoască și să demonstreze abilitatea de a folosi stres silabă, stres teză, și stresul focal. Informații prezente oral. Să demonstreze capacitatea de a scrie și a vorbi propoziții și întrebări în forme pozitive și negative, folosind gramatica de nivel intermediar.

INTERMEDIARE ENGLISH

Se aplică utilizarea verbelor comune urmate de gerunds sau complementarele infinitiv. Exemple de utilizare se aplică cu clauzele adverbial. Să demonstreze abilități de înțelegere îmbunătățite cu lecturi la un nivel intermediar. Să demonstreze cunoașterea sporită a vocabularului englez. Aplică punctuație pentru scris. Să demonstreze și să scrie paragrafe bine formate folosind structuri gramaticale de nivel și de teză intermediare corespunzătoare. Se aplică și de a folosi ascultare / abilitățile de vorbire pentru a participa și de a iniția conversații intermediare și de nivel de discuții academice.

HIGH INTERMEDIARUL ENGLISH

Să demonstreze abilități de scriere și de a folosi în mod corect în vorbire toate timpurile prezente, trecute și viitoare verb. Demonstreze simplu, compus, și unele fraze complexe. Redefiniți punctul de organizare într-o varietate de stiluri retorice. Un proces pentru a înțelege genera, scrie și edita sarcini. Îmbunătăți mecanica de capitalizare și semnele de punctuație. Texte la un inteles la nivel înalt intermediar. Să demonstreze capacitatea de a efectua conversații pe o varietate de subiecte cu ezitari ocazionale. Să demonstreze utilizarea abilităților de ascultare / de vorbire pentru a participa într-un cadru academic simplu.

ENGLEZĂ AVANSATĂ

Exemple de a genera complexe. Se apropie de utilizarea limbajului idiomatice. Texte la un inteles nivel de pre-colegiu. Întrebuința abilități de citire pentru a evalua, analiza, parafraza, și să rezume texte. Să demonstreze și să folosească internetul și biblioteca pentru a găsi informații. Compuneți bine organizate, în mod clar, s-au concentrat eseuri bine dezvoltate. Să demonstreze, și fraze compuse complexe simple în scris. Demonstreze abilitățile de auto-editare (în mod regulat). Să demonstreze și de a folosi ascultare / abilități de vorbire pentru a funcționa într-un cadru academic interactiv cu probleme minime de înțelegere. ** Pentru a fi plasate în orice ESL WAS curs de toți studenții vor fi necesare pentru a lua noastre de evaluare engleză on-line gratuit. Studenții care doresc să se alăture unui an de studiu și de vize program de lucru aplicabil trebuie să atingă următorul nivel de limba engleză: TOEFL / IELTS- General 4.5, Cambridge de testare, a fost minim B1 sau echivalent. Studenții care nu îndeplinesc cerințele de intrare în engleză WS poate fi acceptat într-un program de vize aplicabil sub rezerva educației suplimentare ESL; WS va recomanda intre 4-12 saptamani suplimentare de ESL bazate pe punctajul de evaluare on-line studenți.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Whistler Adventure School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 lună
Price
540 CAD
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date