Repere Programul

Marketing & Media Manager de program studenții noștri se vor proiecta si produce un portofoliu de foto și video de muncă într-o zonă de alegerea lor. Cu ajutorul acestor competențe nou dobândite, elevii vor planifica și implementa o strategie de marketing folosind internet marketing, social media si evenimente pentru a promova orice afacere sau produs la alegere. Fiecare curs poate fi completat în mod individual sau combina toate cele opt cursuri, inclusiv un stagiu de muncă de co-op, pentru un program de absolvire completă.

Defalcarea cursului: 45 ore per curs, plus un stagiu de muncă de co-op. 157.5 oră Locație: În campus

PROGRAM REZUMAT

NUME PROGRAM: Marketing si Media

Orele de program: 472,5 (Full Time) Lungimea de studiu: 12 luni Credite: 24,5 Acreditari: Certificat CIC eligibilitate: permis de un an de studiu și de muncă co-op. Muncă și permisele de studiu expiră la absolvire. Cerințe de intrare: în vârstă de minimum 18 ani și competență în limba engleză. Datele de admisie: Ianuarie Iunie și octombrie

Cursuri în cadrul Programului de Marketing & Media Manager:

FOTOGRAFIE

Odată cu apariția de social media, fotografia a devenit extrem de important pentru marketing de brand. Acest curs va preda de fotografie precum și activitatea de fotografie, în scopul de a ajuta pe elevi să creeze o operație media de succes. Cursul se va concentra pe abilitățile fundamentale necesare pentru a fi un fotograf de la a învăța cum să analizeze fotografii pentru a oferi produse profesionale. Principals de mici abilități de management de afaceri și de marketing vor fi îmbogățite cu hands-on de zile de laborator de fotografiere vale Whistler. Combinate, cursul oferă studenților posibilitatea de a deveni o parte a acestui interesant, element de fast-paced a industriei.

fotografii: Student produse vor fi evaluate atat pentru excelenta tehnica cat si calitatile estetice. instructorii noștri au aptitudinile necesare pentru a pregăti studenții pentru a crea oferte pentru o gamă largă de clientelă.

Editare foto

Fotografie de editare este curs gratuit la cursul nostru de fotografii. Cursul de editare foto învață elevii cum să transforme un portofoliu de imagini în fotografia digitală și instrumentele software utilizate de către profesioniști moderni. Elevii vor edita portofoliul de imagini de ajustare de corecție a culorilor, contrastul și rezoluția. Imaginile vor fi manipulate, restaurate, retușate, salvat și reprodus pe hardware-ul adecvat pregătit pentru prezentare.

videografie

Marci, cum ar fi Arcteryx, The North Face, și OR au creat campanii de marketing de succes folosind o rețea de film zăpadă sport. Acest curs educă studenții de pe principiile realizarea de filme incepand cu procesul de creare a propunerilor pentru livrarea unui produs, prin intermediul web și formate media. Cursuri va cuprinde mai multe zile de laborator de fotografiere și editarea cele mai bune din Whistler, cu instrucțiuni de la profesioniști de top din industrie. Elevii vor finaliza cursul cu un film de scurt metraj editat finit pentru a utiliza în portofoliul lor.

Editare video

Cursul de editare video învață elevii cum să transforme un portofoliu de film prime într-o poveste cu narațiune ce conține o continuitate tehnică și emoțională. Editare video hardware și software vor fi predate ca elevii să dezvolte o înțelegere a considerente estetice, inclusiv stilul, ritmul și conținutul emoțional. Lovitură video și editat de-a fost student Eric Frankhasuer

Internet Marketing & Social Media

Facebook, Instragram și Twitter conduce marketingul modern. Planurile de marketing se bazează pe personal de marketing specializat pentru a atrage consumatorii operațiunilor lor. Acest curs se pregătește studenții pentru a deveni manageri de internet marketing și social media, cu accent pe crearea de planuri integrate de marketing pentru clienti. Elevii vor cerceta, să evalueze și să pregătească planuri de marketing pentru un anumit brand sau regiune. În plus, elevii vor gestiona și elementele de piață social media ca parte a unui hands-on curriculum-ului dezvoltat pentru a oferi studenților lumea reală experiență. Afla cum o companie de rentabilitate a influența ajută linia de jos. Cursul Internet Marketing & Social Media este conceput pentru a oferi participanților cu o fundație de competențe folosite pentru a naviga în lumea de internet marketing, instrumente de social media și strategii. Elevii vor învăța tehnicile pe care le pot aplica imediat la locul de muncă.

35 la suta din angajatori din SUA "folosesc social media (SM) pentru a promova compania lor." Asta potrivit unui nou sondaj CareerBuilder. "25 la suta dintre acesti angajatori", spune WebProNews, "folosesc social media pentru a se conecta cu clienții și de a găsi noi afaceri, în timp ce altele folosesc pentru a recruta și de cercetare potențialilor angajați (21%), sau de a îmbunătăți brandurile lor de angajare (13%)

Planificarea evenimentului

comunități s-au reorientat eforturile de resort de marketing pentru a utiliza evenimente pentru a aduce în turism. Ca rezultat, planificarea evenimentului a devenit un punct focal al planului de marketing complex de multe lui. Elevii vor învăța strategia de a compune un eveniment de succes, de la stadiul de propunere de livrare și de execuție. Elevii vor lucra cu lideri din industrie lumea reală în crearea de comunități de evenimente și indivizii pot fi mândri. Curriculum-ul va concentra pe elementele fundamentale care sunt esențiale în crearea de evenimente unice. Instruită de către producătorii de evenimente cu experienta (facultatea noastra), acest curs prezintă competențele necesare necesare producerii evenimentului și caracteristici perspectiva cheie. cronologie eveniment, știința costurilor de echilibrare cu obiective, managementul furnizor, planuri de management al riscului, comunicațiile, programele de producție și analiza post-eveniment și feedback-ul sunt încorporate în acest curs. Elevii de completare a cursului va pleca cu un kit de instrument funcțional de competențe pentru a permite rezolvarea în proiectarea, planificarea, coordonarea si executarea de evenimente problemă critică. Studenții sunt obligați să-și planifice un eveniment de la început până la sfârșit, ca parte a acestui curs.

În conformitate cu US News & World Report de listare la cele mai bune Cariere în 2012, Meeting, Convenția și planificator de evenimente este cotat ca # 1 cea mai bună carieră. În plus, Meeting & Event Planner este cotat ca fiind unul dintre cele mai # 4 locuri de muncă cu cea mai rapidă creștere pentru proiecții până în 2020.

Strategia de marketing

Funcții de marketing tradiționale sunt acum incluse în fișele de post ale aproape fiecare membru al unei companii. Cursul de strategie de marketing dezvoltă gândirea strategică pentru întreprinderi. Elevii vor analiza mediul competitiv și să planifice o strategie de marketing pentru succes. Elevii dobândi o înțelegere de marketing segmentare, direcționare și de poziționare pentru a crea un avantaj competitiv. abordări din lumea reală sunt evaluate și studenții poziționeze afacerea lor în mod eficient în piață.

Co-op experiență de lucru

Studenții înscriși la programe cu normă întreagă să completeze un minim de 157,5 ore de experiență de lucru Co-op cu un angajator legat de domeniul lor de studiu. A FOST are legături comerciale cu întreprinderi din Whistler care oferă studenților șansa de a exersa abilitățile lor într-un cadru din lumea reala. Aceste întreprinderi sunt adesea în căutarea viitorilor angajați și co-op curs de experiență de lucru permite studenților posibilitatea de a impresiona. A fost și elevii lucrează împreună pentru a găsi o destinație de plasare adecvată și acest curs face parte din elevii de clasa de ansamblu se va realiza.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Whistler Adventure School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Price
10,000 CAD
Studenți canadieni; $ 14,000 CAD studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date