Repere Programul

Cursurile noastre de vânzare cu amănuntul și de fabricație manager se concentreze pe dezvoltarea strategiilor de creare și operarea unei mici afaceri de succes sau de fabricare a porni. abilități de proiectare a produsului, de vânzări și servicii pentru clienți va ajuta pe elevi să creeze nișă lor în industrie. Fiecare curs certificat încorporează elemente diferite de a educa elevii cu privire la proficiencies necesare pentru a avea succes în lumea de vânzare cu amănuntul și de fabricație. Fiecare curs poate fi completat în mod individual sau combina toate cele șase cursuri, inclusiv un stagiu de muncă de co-op, pentru un program de absolvire completă.

Defalcarea cursului: 60 ore per curs, plus un stagiu de muncă de co-op. 300 oră Locație: On Campus și campus prin satelit

PROGRAM REZUMAT

NUME PROGRAM: Retail & Producție Programul

Orele de program: 600 (Full Time) Lungimea de studiu: 12 luni Credite: 26 Acreditari: Certificat CIC eligibilitate: permis de un an de studiu și de muncă co-op. Muncă și permisele de studiu expiră la absolvire.

Cerințe de intrare: în vârstă de minimum 18 ani și competență în limba engleză. Datele de admisie: Martie, iunie și octombrie

Cursuri în cadrul Programului Retail & Producție Manager:

Mecanic bicicletă

Parcuri de biciclete sunt țâșni peste tot America de Nord. Odată cu explozia participanților, necesitatea, mecanicii de biciclete specializate de înaltă calificare a crescut. Elevii din acest curs vor fi instruiți cu privire la toate aspectele legate de întreținere și de vânzări de biciclete pentru a deveni o parte din acest domeniu în creștere. Conținutul cursului se va concentra pe tehnici moderne de constructie biciclete, reparatii, customer service și vânzări. Elevii vor fi instruiți cu privire la geometria de proiectare biciclete, reparații și întreținere, precum și practicile de afaceri generale.

Acest curs de nivel profesional este conceput pentru studenții cu experiență limitată sau nici un magazin de biciclete. Acest curs oferă, de asemenea, o bază solidă pentru cei care doresc să înceapă și să dețină un magazin de biciclete. Prin munca curs de laborator hands-on regizat de către instructorii noștri, elevii vor primi un studiu de componentă de componente de biciclete și de reparații.

Schi & Snowboard Productie

În acest curs, studenții vor fi introduse la elementele de bază ale schi și construcții snowboard. Ca parte a curriculum-ului, elevii vor crea un schi personalizat sau snowboard "marcă", cu instrucțiuni de la constructorul de schi Greg Funk. Fiecare elev va învăța schi & snowboard clădire dintr-o abordare hands-on, folosind mașini standard în industrie. În plus, elevii vor crea elemente de marketing, programul de funcționare și de producție și de design grafic marca lor unic a lui. La plecare, studentul va fi finalizat un plan de afaceri, ca parte a proiectului lor finală.

Amenajarea portbagajului

Dispunând de mașini și tehnici de stat-of-the-art, elevii vor învăța fiziologia și mecanicii de amenajare de încărcare. Elevii vor învăța cum de a diagnostica, evalua și fabrica de soluții pentru a boot-montaj probleme. Elevii vor folosi mai multe tehnici și mașini de fabricare a brant competente, în toate aspectele de amenajare de încărcare. De formare va include coajă și reparații de linie, îmbunătățiri de performanță și de vânzări de boot. Ca parte a cursului, studenții vor crea un plan de afaceri mici și de a înțelege managementul afacerilor de bază. Acest curs îi ajută elevii să înceapă o carieră de succes în echiparea de pornire și se adresează studenților care doresc să înceapă propria lor magazin.

Schi & Snowboard Tuning

Elevii vor învăța abilitățile și caracteristicile necesare pentru a avea succes în lumea de tuning de schi și snowboard. Dispunând de state-of-the-art mașini și tehnici elevii vor învăța modul de a diagnostica, evalua și de a genera soluții pentru nevoile de tuning și situații. Elevii vor folosi mai multe tehnici și utilaje pentru a fi competente în toate aspectele de tuning. Ca parte a cursului, studenții vor crea un plan de afaceri mici și de a înțelege managementul afacerilor de bază. Acest curs îi ajută elevii să înceapă o carieră de succes în tuning se adresează studenților care doresc să înceapă propria lor magazin.

Business Sport

Lansarea unei afaceri mici necesită persoane fizice care desfășoară activități de pornire capabile să gestioneze operațiunile de vânzare cu amănuntul și cu ridicata pe cont propriu. Elevii vor învăța cum să planifice și să organizeze o operațiune de afaceri mici, fie pentru vânzare cu amănuntul sau cu ridicata, precum și să evalueze cu amănuntul și peisajului en-gros. Elevii vor fi cufundat în cunoștințe de vânzare cu amănuntul și en-gros de la facultate, care sunt mici proprietari de afaceri și / sau reprezentanții de marcă.

Co-op experiență de lucru

Studenții înscriși la programe cu normă întreagă să completeze un minim de 300 de ore de experiență de lucru Co-op cu un angajator legat de domeniul lor de studiu. A FOST are legături comerciale cu întreprinderi din Whistler care oferă studenților șansa de a exersa abilitățile lor într-un cadru din lumea reala. Aceste întreprinderi sunt adesea în căutarea viitorilor angajați și co-op curs de experiență de lucru permite studenților posibilitatea de a impresiona angajatorii locali. A fost și elevii lucrează împreună pentru a găsi o destinație de plasare adecvată și acest curs face parte din elevii de clasa de ansamblu se va realiza.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Whistler Adventure School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Price
7,500 CAD
Studenți canadieni; $ 12.000 CAD studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date