Certificat în filmul digital

afilm International Film Workshops

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Certificat în filmul digital

afilm International Film Workshops

Programul Feature Film este conceput în mod unic pentru persoanele care doresc să urmeze o pregătire și o educație profesională și profesionistă, în calitate de filme contemporane. În 8 luni veți trage un film de lung metraj, în măsura în care suntem conștienți că este singurul curs de acest gen din lume.

Acest program profesional este conceput pentru persoane cu pasiune, creativitate, determinare și un angajament real de a câștiga o carieră de durată ca povestitor în film. Acesta vă oferă o oportunitate unică de a câștiga experiență de primă mână cu privire la ceea ce este nevoie pentru a face un film de lung metraj.

Pentru urmatoarele opt luni veti face parte dintr-o echipa mica de productie cu un singur scop comun; pentru a realiza un film de lung metraj. Experții din industrie vor lucra împreună cu dvs., încurajând și îndrumați un mic grup de studenți pasionați și selectați în mod special pentru a face un film pentru a lua festivaluri. Filmul va fi împușcat pe o locație în și în jurul orașelor uimitoare din Barcelona și Sitges, care lucrează atât în ​​aer liber, cât și în condiții de iluminare controlate în interior. Veți face parte dintr-o echipă internațională care se află într-o călătorie prin arta regizării / producției / cinematografiei / scenariului / designului de producție / editare și sunetului.

Afilm lucrează cu agenții profesionale care acționează, firmele de păr, machiaj și propulsie.

Intensiv și practic

Acest program este complet unic și vă oferă ocazia de a învăța toate etapele de împrăștiere prin a face. Elevii vor întreprinde un număr semnificativ de ateliere practice, creative și tehnice în grupuri sau subgrupuri și vor fi apoi rugați să își pună cunoștințele în practică. Cursul este rapid, intensiv și absorbit. Scopul nostru principal este de a oferi studenților instrumentele, mentalitatea și sprijinul de care au nevoie pentru ao face în lumea reală.

Până la sfârșitul programului, elevii vor fi evoluat profesional, vor lucra cu lideri din industrie, vor avea o experiență de lungmetraj, un plan de carieră și un showreel al muncii lor, precum și o lungime care va fi luată la festivalurile de film. Aceasta este o caracteristică distinctivă a programelor Afilm.

Perspective de perspectivă

Absolvenții vor avea toate competențele cheie necesare pentru a accesa și a lucra în industria cinematografică. Ca absolvent alm, veti fi intr-o pozitie unica de a lucra la un film real. Veți fi, de asemenea, antrenat cu abilități comerciale și de networking pentru a ieși și a găsi un loc de muncă și a crea propriile dvs. proiecte de film.

MENTORING

La sfârșitul cursului, elevii sunt invitați să împărtășească un proiect pe care sunt pasionați de a face legătura cu industria. Prin intermediul unui proces de selecție, lectorii afiliați vor oferi apoi un program de mentorat pentru a sprijini realizarea proiectelor selectate.

Alumni

Datorită experienței intense de lucru studenții formează legături strânse de prietenie și avem o rețea profesională de absolvenți profesioniști. Așa că mulți dintre foștii noștri studenți se ocupă de afaceri de succes și de a face valuri în industria cinematografică. Verificați la ce lucrează absolvenții.

Companie de productie

Unii dintre cei mai buni studenți au lucrat alături de noi la Afilm Studio, compania de producție afilm, o entitate surori în care producem, direcționăm și creăm filme pentru clienții din industrie.

INFORMAȚII IMPORTANTE
La participarea la program se percepe exact același lucru pentru localnici ca și pentru internaționali / odată acceptat, oferim toate documentele de asistență necesare / dacă viza este refuzată, acordăm o rambursare de 100% (minus comisioanele bancare (deși avem aproape 100% rată)

Cerința privind vizele studenților din afara UE / SEE
Dacă nu sunteți rezident în UE sau SEE, va trebui să solicitați o viză de student spaniol. Este responsabilitatea dumneavoastră să se aplice pentru această viză și este foarte important să începeți procesul de solicitare a vizei mai devreme, deoarece poate dura o lungă perioadă de timp. Consultă cel mai apropiat ambasada sau consulatul spaniol pentru mai multe informații.

Oportunitate egala
Afilm salută cererile din partea studenților cu dizabilități. Este important să ne anunți în procesul de aplicare dacă aveți vreun handicap pe termen lung care ar putea avea un impact asupra studiilor, astfel încât să ne putem pregăti pentru dvs.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,500 EUR
+ 21% TVA (Total: 11.495 €) Plata unică ..
Locations
Spania - Sitges, Catalonia
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Spania - Sitges, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala