Certificat în Comunicare Access Realtime Translation (TARC)

CE ESTE ȘI COȘUL Captioning?

Realtime este utilizat în multe aplicații de astăzi, inclusiv raportarea judiciară, subtitrările, și căruța oferind. Access comunicare Realtime traducere (TARC) Furnizorii de lucru cu surzi și tare de auz în multe setări diferite, inclusiv corporative, educaționale, juridice și medicale; ei de multe ori lucrează în setările de învățământ, cum ar fi o universitate sau liceu, asistarea unei persoane care este greu de auz-de- la progresul prin școală. Cu noua tehnologie, furnizorii de CART pot lucra chiar și de acasă și de a trimite legende lor prin Internet individului în clasă. captioners de difuzare folosesc aceeași tehnologie ca și reporteri instanță pentru a crea textul care spectatorii de pe partea de jos a ecranului de televiziune. Ele pot legenda de evenimente sportive în direct, știri sau alte programe de televiziune.

SUNTETI CARIERĂ DE FORMARE gata? AFLA! IAU MACCORMAC "CARIERĂ DE FORMARE READINESS TESTUL"

Distracție, chestionar online durează 3 minute pentru a finaliza și veți primi un raport personalizat. Identifica punctele forte si stilului dvs. sociale, plus formarea și pozițiile pe care sunt cele mai potrivite pentru.

PROGRAM SCHIłA

Acest program Educație Continuă a fost proiectat special pentru reporteri care sunt interesați în creșterea potențialului lor de câștig de lucru, stimularea prerogativelor lor și impact asupra carierei lor. Întregul program de conține trei module, fiecare a avut loc în zilele de sâmbătă pentru a găzdui un program de lucru full-time. Modulele sunt după cum urmează:

MODULUL 1 (40 de ore de ceas)

 • Realtime de scriere 1

MODULUL 2 (40 de ore de ceas)

 • Realtime de scriere II
 • Proceduri si Tehnologie CART

MODULUL 3 (40 de ore de ceas)

 • Realtime de scriere III
 • Captioning & captioning Tehnologie

Prepararea de testare (10 ore de ceas)

 • Certificate Reporter: Realtime
 • Certified Realtime subtitrările

PROGRAMUL DE CONDUCERE

Pentru mai multe informații sau întrebări, vă rugăm să contactați Peg Sokalski-Dorchack

COȘ ȘI Captioning PE SCURT

CE ESTE ȘI COȘUL Captioning?

Coșul de cumpărături este un acronim care vine de la comunicare Access Realtime Traducere.

DE CE FURNIZORI ȘI CART CAPTIONERS DO?

Furnizorii de CART folosesc tehnologia de raportare instanță pentru a converti vorbire în text pentru a asista surd și greu de de- consumatori de auz în multe setări diferite, inclusiv corporative, educaționale, juridice, religioase și medicale. de multe ori acestea lucrează în medii de învățământ, cum ar fi o universitate sau liceu asistarea unei persoane care este auz surd sau greu-de- la progresul prin școală. captioners de difuzare folosesc tehnologii similare ca reporteri în instanță pentru a crea textul care spectatorii de pe partea de jos a ecranului de televiziune. Ele pot legenda de evenimente sportive în direct, știri sau alte programe de televiziune.

DE CE SĂ Ameliorare REALTIME SCRIEREA PROGRAM AT MACCORMAC?

Acest program Educație Continuă a fost proiectat special pentru reporteri care sunt interesați în creșterea potențialului lor de câștig de lucru, stimularea prerogativelor lor și având impact asupra carierei lor. Realtime este utilizat în multe aplicații de astăzi, inclusiv raportarea judiciară, subtitrările, și căruța oferind.

Perspectivele Angajării

Potrivit lui Ducker La nivel mondial, "Rata de creștere pentru captioners, în mod specific captioners in cos, va depăși procentul de creștere a ratei de reporteri instanță prin 2018. Ca atare, aceasta reprezintă o zonă de creștere, în general, pentru reporteri în instanță și captioners. "(2013-2014 Curtea de raportare Industrie Outlook Raport de Executiv Sumar, ducker.com)

CE POT FACE CU ACEST SKILL?

Furniza servicii de subtitrării pentru:

 • Educație
 • afaceri
 • programe de televiziune
 • servicii religioase
 • convenții
 • Întâlniri
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la MacCormac College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019