Scopul acestui subiect certificat Academic in desen si pictura este de a oferi formare pre-profesională pentru studenții de planificare o carieră în Arte Vizuale din domeniile de desen și pictură. Certificatul ar îndeplini obiectivele studenților care intenționează să (1), transferul la o instituție de 4 ani și câștiga un Bachelor of Fine Arts grad (BFA) și / sau, (2) să devină un artist profesionist care prezintă în galerii și completarea comisiilor portrete , și / sau, (3) introduce o cariera in arta comerciala.

Ieși din Portofoliu opinie

Finalizarea certificatului Subiect Academic Art: Desen si Pictura necesita o revizuire a portofoliului. Studentul trebuie să se consulte cu facultatea full-time în desen și pictură în curs de pregătire pentru revizuire său portofoliu de ieșire. O comisie de revizuire va fi format format din doi membri ai facultăților în desen și pictură. Prezentarea portofoliului va avea loc în săptămâna următoare vacanța de primăvară, sau la sfârșitul primei sesiuni de vară, în cazul în care studentul a completat Windward Atelier ca cursul său de artă ultimul studio.

Portofoliul de ieșire al elevului trebuie să includă șase până la opt desene și trei până la patru picturi care demonstrează că studentul și-a dezvoltat abilitățile sale în desenul de observație și figurativ și pictură. Munca unui student trebuie să treacă analiza de portofoliu, pentru a primi certificatul Subiect Academic. Analiza de portofoliu este Capstone Subiectul certificatului Academic art: desen si pictura.

Programul Rezultate

După finalizarea cu succes a acestui certificat, studenții vor fi capabili să:

 • Schițe precise și picturi din observație.
 • Aplicați elementele vizuale ale principiilor de proiectare ale echilibrului, ritm, puncte focale linie, forma, lumina si umbra, culoarea, textura, și, mișcare implicit, și unitatea în opere de artă.
 • Desena figura umană cu acuratețe și expresivitate.

Sunteți eligibil pentru a aplica dacă:

 • Sunt 18 ani sau mai în vârstă, sau
 • Au câștigat un liceu din SUA diplomă, GED sau echivalare

Cerințe Student internaționale și informații

Depune o cerere în cazul în care sunteți:

 • Nu în prezent înscriși la oricare dintre campusuri sistem UH
 • Un student de colegiu pentru prima dată
 • Un student se întoarce (o persoană care a participat anterior, dar nu este în prezent înscriși în orice alt campus UH)
 • Un student de transfer (o persoană care este în prezent sau a fost anterior înscris la o instituție non-UH)
 • Transfer de căutare Credit - Sistem UH Curs de transfer Baza de date
 • Un student la Early Start Recunoaste sau Running (un elev de liceu sau superior admiși sub regimul de admitere timpurie sau Rularea programului Start)
Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Windward Community College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
- Rezident 126 $ pe credit, non-rezident 340 $ pe credit
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019