Certificat în aptitudini culinare - formare bucătar

Fanshawe College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Certificat în aptitudini culinare - formare bucătar

Fanshawe College

Certificat în Culinară Talent - Formare Chef

O carieră în arta culinară este o oportunitate rara de a combina creativitatea de gătit cu satisfacția că vine de la a face pe oameni fericiți. Dacă sunteți în căutarea de a transforma hobby-ul tau de gătit într-o carieră, sau dacă sunteți interesat în a lua deja impresionant setul de calificare culinară la nivelul următor, programul culinare Competențe vă va primi pe drum.

Gătit este o artă, și oferind instrumentele necesare pentru a prospera în fascinanta lume a bucătăriei profesionale este ceea ce acest program este vorba. Vei dezvolta abilități de cuțit, în timp ce de reglaj fin abilitățile de stoc, supa, coacere și braising. Veți afla, de asemenea, despre turism și restaurant de afaceri, de cumpărare și planificare meniu, carne și teoria de coacere.

Modern cunoscator alimentar este sofisticat si educat, iar cererea pentru surse de alimentare locale și durabile, nu a fost niciodată mai importantă. Atunci când absolvent, veți avea experiența de a servi această piață în curs de dezvoltare cu cunoștințe și expertiză. Puteți alege să se specializeze în continuare cu un al doilea an de școală în cadrul programelor de panificatie si patiserie Arte culinare de management Managementul sau Fanshawe lui. Sau puteți alege să intre în industrie, în bucătărie sau de catering companie profesionala.

Cu programul culinare Talent, orice este posibil.

Descrierea programului

Programul culinare este o introducere Competențe în lumea provocatoare și interesantă de gătit profesionale. În cazul în care vă puteți bucura de gătit și creativitatea oferă, acest program vă va oferi elementele de bază necesare pentru succesul în carieră. Vei invata prin ample hands-on de instruire, teoria, metodele și tehnicile de preparare a produselor alimentare, cum ar fi abilități de cuțit, stocurile și supe, prăjire, braising și coacere. Măiestria culinară este piatra de temelie pentru o multitudine de oportunități de carieră.

Alte informații

Studenții care finalizează cu succes cerințele pentru un colegiu Certificat Ontario din programul culinare Competențe și doresc să se extindă abilitățile și educația lor, prin studiul vinurilor, preparate din bucătăria internațională și complexitatea bucătăriei de patiserie precum și a spori abilitățile lor manageriale ar putea dori să continue în al doilea an al programului de management culinar pentru a finaliza cerințele pentru Diploma Ontario College. Studenții care doresc să urmeze acest lucru trebuie să completeze un "Cerere de Transfer Programul" formular disponibil de la Biroul grefierului, Camera E1012.

Învățare Rezultate

 1. oferă o pregătire culinară fundamentală și de prezentare pentru o varietate de medii de servicii alimentare, folosind o serie de tehnici clasice și contemporane.
 2. se aplică produselor alimentare de bază și știința se coace la prepararea hranei pentru a crea un produs final dorit.
 3. contribuie la monitorizarea și aderarea altor persoane la furnizarea unui mediu de bucătărie wellmaintained și la serviciul de produse alimentare și băuturi, care sunt lipsite de bacterii dăunătoare sau a altor contaminanți, care aderă la normele de sănătate, de siguranță, salubritate și de manipulare a alimentelor.
 4. să asigure funcționarea în condiții de siguranță a bucătăriei și toate aspectele legate de preparare a produselor alimentare pentru a promova spațiile de lucru sănătoase și utilizarea responsabilă, eficientă a resurselor.
 5. sprijini dezvoltarea de opțiuni de meniu care să reflecte cunoștințele de nutriție și de ingrediente alimentare, de a promova starea generală de sănătate și bunăstare, pentru a răspunde la o serie de nevoi nutriționale și preferințele și modificările adresei pentru diete speciale, alergii alimentare și intoleranțe, după cum este necesar.
 6. să aplice principiile fundamentale de afaceri și a industriei recunoscute a costurilor și a practicilor de control al operațiunilor de servicii alimentare pentru a promova o operațiune fiscal responsabil
 7. aplica cunoștințele de bază ale durabilității *, etice și locale de aprovizionare alimentară și securitatea alimentară la prepararea produselor alimentare și de gestionare bucătărie, recunoscând potențialul impact asupra producției de alimente, alegerea consumatorilor și operațiuni în cadrul industriei serviciilor alimentare.
 8. utiliza tehnologia, inclusiv echipamente de bucătărie contemporane, pentru producția de alimente și de promovare.
 9. Efectua în mod eficient ca membru al unei echipe de produse alimentare și de preparare a băuturilor și a serviciilor și să contribuie la succesul unei operațiuni de alimente de serviciu, prin aplicarea de auto-gestionare și abilități interpersonale.
 10. să dezvolte strategii de învățare personală și profesională continuă, pentru a se asigura moneda cu și capacitatea de reacție la noile tehnici culinare, reglementările și practicile din industria serviciilor alimentare.

Caile de program

Pentru mai multe informații despre programul Pathways vizitati site-ul nostru.

 • Absolvenții acestui program care doresc să urmeze studii în continuare au numeroase posibilități de trecere în grade și alte diplome, atât aici, la Fanshawe College și din întreaga lume. Elevii sunt încurajați să caute diferite link-uri de pe site-ul web Turism și Ospitalitate și de a discuta programul de oportunități specifice turismului și ospitalității Student de succes Advisor.

Cerințe de admitere - 2017/2018

OSSD cu cursuri de la Colegiul (C), Universitatea (U), Universitatea / Colegiul (M), sau Deschidere flux (O), cu: - orice grad 12 Engleza (C) sau (U) - Orice Grad 11 Matematică * (C ), (U) sau (M)

SAU

Certificat de admitere și carieră academică (ACE)

SAU

Ontario High School Echivalența Certificat (GED), I:
Orice Grad 11 Matematică * (C), (U) sau (M)

SAU

Cuplu solicitantului în picioare în cursurile necesare menționate mai sus

Notă:

 • * Solicitanții care nu dispun de cerut matematică pot obține în continuare eligibilitate pentru admiterea prin completarea prealabilă modernizare corespunzătoare.

Cerințe de limbă engleză

Solicitanții ale căror limbă maternă nu este limba engleză se va cere să demonstreze competență în limba engleză de către una din următoarele metode:

 • Un Grad 12 Colegiul Stream sau Universitatea Stream engleză de credit de la un liceu din Ontario, sau echivalent, în funcție de programul de Cerințele de admitere
 • Test de limba engleza ca un test de limbă străină (TOEFL), cu un scor minim de 550 pentru testul pe suport de hârtie (PBT), sau 79 pentru testul bazat pe Internet (iBT), cu rezultatele testelor în ultimii doi ani
 • Sistemul internațional English Language Testare (IELTS) de testare cu un scor total de 6.0 cu nici un scor mai mic de 5,5, în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultatele testelor în ultimii doi ani
 • test de Canadian Academic English Language (CAEL), cu un scor total de 60, cu nici un scor mai mic de 50, în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultatele testelor în ultimii doi ani
 • O evaluare limba engleza (ELE) la Fanshawe College cu un scor minim de 70% în toate secțiunile testului, cu rezultatele testelor în ultimii doi ani
 • Fanshawe College ESL4 studenți / GAP5: grad minim de 80% în ESL4 Level / GAP5 8, 75% în ESL4 / GAP5 nivel 9, sau 70% în ESL4 / GAP5 Nivel 10

Pregătirea academică recomandată

 • Grad 11 Alimente și cultură (M)
 • Grad 12 Nutriție și Sănătate (C)
 • Tehnologie de comunicare Mediul digital (O) Grad 12 Informații și:: Tehnologia de comunicare Grad 11 Informare și Multimedia Solutions (C)
 • Orice grad 11 sau grad 12 Antreprenoriat (C) sau (O)
 • Grad 11 și gradul 12 ospitalitate și turism (C)
 • Limbile internaționale, de preferință franceză
 • Certificat academic și carieră Intrarea (ACE): Business sau un curs de matematică tehnice și de curs de calculatoare Competențe

Recomandat Pregătire personală

 • Să dezvolte un interes în prepararea produselor alimentare și de servicii, vizitând restaurante și hoteluri
 • Să dezvolte un interes în produsele alimentare și obiceiurile altor țări
 • Dezvoltarea abilitatilor de leadership
 • Genul de persoană care intră în domeniul ospitalității ar trebui să fie responsabil, arătos și ar trebui să se bucure de lucru cu oamenii într-o industrie provocator
 • Ocuparea forței de muncă în industria hotelieră ar fi un avantaj

Criterii de selecție candidate

În cazul în care numărul de solicitanți eligibili depășește spațiile disponibile în cadrul programului, criteriile de selecție Solicitantul va fi:

 1. Preferința pentru rezidenții permanenți din Ontario
 2. Primirea de aplicare până la 1 ianuarie (După această dată, Fanshawe College va lua în considerare candidații pe primul venit primul servit, până când programul este plin)
 3. Realizarea în cerințele de admitere

Cerințe post-admitere

Următoarele elemente sunt aplicabile programului:

 • Certificat Handlere valabil în siguranță alimentară

Oportunități de carieră

Există o cerere mare pentru bucătari instruiți calificați în industria alimentară și a băuturilor. Absolvenții pot aștepta să fie eligibile pentru o varietate de poziții de entry-level într-o gamă largă de servicii de alimentație, de la restaurant fast-food, la hoteluri precum și operațiunile de catering comerciale și industriale. Poziții obținute pot varia de la bucătari linie, bucătari prep, servere contra, bucătari asistenți, bucătari pentru micul dejun, brutari asistenți și mai mult.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Sept. 2019
Duration
Durata
30 săptămâni
Cu normă întreagă
Locations
Canada - London, Ontario
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Canada - London, Ontario
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Sept. 2019
Canada - London, Ontario
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala