ASC in afaceri este o acreditare colegiu pentru studenții care au absolvit o anumită succesiune de cursuri de credit care pregătesc și le califică pentru transferul la un colegiu de patru ani. Acest certificat este, de asemenea, conceput pentru a oferi studenților Windward Community College, cu o recunoaștere a realizărilor lor și de a servi, de asemenea, ca o indicație a potențialilor angajatori că studenții care au obținut un ASC au abilități specifice de afaceri condiție prealabilă.

Acest certificat este format din 24 de credite. Secvența de cursuri necesare pentru ASC în Business este conceput pentru a oferi o bază în contabilitate, economie, informatică, precum și comunicări scrise și orale, în timp ce, de asemenea, se califică pentru articularea sub formă de credite de transfer la programe de studii de afaceri colegiu de patru ani. A se vedea catalogul colegiului pentru descrieri individuale de curs pentru condiții prealabile.

Vă rugăm să rețineți că finalizarea secvenței de cursuri necesare nu se califică în mod automat un student pentru intrarea într-un program de patru ani de colegiu. Pot exista și alte cursuri necesare de către colegii individuale. A se vedea, consilierul tău CEB sau verifica respectarea cerințelor aplicabile ale programului instituției de patru ani sau catalogul său actual.

Programul Rezultate

După finalizarea cu succes a acestui certificat, studenții vor fi capabili să:

 • Utiliza aplicațiile informatice adecvate pentru a produce documente de nivel profesional, inclusiv foi de calcul tabelar, prezentări, baze de date, și pagini web electronice pentru a îmbunătăți comunicarea eficientă.
 • Să înțeleagă și să aplice abilitățile contabile de bază, cum ar fi înregistrarea, postarea, sintetizarea și interpretarea datelor financiare ale unei organizații.
 • Să dezvolte o înțelegere de lucru a aptitudinilor necesare pentru gestionarea eficientă a unei întreprinderi, incluzând, dar fără a se limita la comunicațiile, tehnice relații administrative, umane, și rezolvarea problemelor.
 • Să dezvolte o înțelegere de bază a aspectelor etice și morale implicate în și legate de utilizarea tehnologiei informatice, utilizarea abuzivă a informațiilor contabile, precum și problemele de angajare a femeilor și a altor grupuri minoritare.

Sunteți eligibil pentru a aplica dacă:

 • Sunt 18 ani sau mai în vârstă, sau
 • Au câștigat un liceu din SUA diplomă, GED sau echivalare

Cerințe Student internaționale și informații

Depune o cerere în cazul în care sunteți:

 • Nu în prezent înscriși la oricare dintre campusuri sistem UH
 • Un student de colegiu pentru prima dată
 • Un student se întoarce (o persoană care a participat anterior, dar nu este în prezent înscriși în orice alt campus UH)
 • Un student de transfer (o persoană care este în prezent sau a fost anterior înscris la o instituție non-UH)
 • Transfer de căutare Credit - Sistem UH Curs de transfer Baza de date
 • Un student la Early Start Recunoaste sau Running (un elev de liceu sau superior admiși sub regimul de admitere timpurie sau Rularea programului Start)
Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Windward Community College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
- Rezident 126 $ pe credit, non-rezident 340 $ pe credit
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019