Certificari ITIL® - fundatie, intermediar, expert

Zeus Consulting

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Certificari ITIL® - fundatie, intermediar, expert

Zeus Consulting

Abordarea cea mai larg stabilit pentru Managementul Serviciilor IT din lume. Abilități IT singur nu mai sunt un avantaj pentru un profesionist IT sau o societate. Profesioniști trebuie să combine expertiza IT cu pătrundere de afaceri și să se concentreze pe îmbunătățirea serviciu continuu. ITIL® poate livra economii mari de costuri pentru o organizație, prin promovarea utilizării optime a activelor sale - procese oameni și tehnologie.

Zeus Consulting ofera un portofoliu complet de cursuri de formare ITIL inovatoare, de la sensibilizare, Fundația și niveluri intermediare până la certificarea de experți la nivel.

Ce este ITIL®?

ITIL® (Tehnologii Informaționale Infrastructure Library) este abordarea cea mai larg stabilit pentru Managementul Serviciilor IT din lume, cu mai mult de 1.500.000 de persoane certificate. Dezvoltat de către Oficiul britanic al Guvernului Comerț (OGC), ITIL este pe deplin compatibil cu standardul ISO / IEC 20000, primul serviciu de standard internațional de management pentru certificare organizațională și conformitatea.

Cine este ITIL® pentru?

  • Profesioniștii IT care sunt implicate în furnizarea sau sprijinirea servicii IT - profesioniștii de afaceri care au nevoie pentru a înțelege în continuare modul în care poate ajuta la maximizarea potențialului lor de afaceri

Schema de calificare ITIL®

Fundația ITIL®

Acest nivel este potrivit pentru persoane fizice care au nevoie de o înțelegere de bază a cadrului de ITIL și cum pot fi utilizate pentru a îmbunătăți calitatea managementului serviciilor IT din cadrul unei organizații.

ITIL® Intermediar

Acest nivel este potrivit pentru cei care au nevoie de o înțelegere mai profundă a ITIL Management Service practică și cum poate fi pus în aplicare pentru a îmbunătăți calitatea managementului serviciilor IT din cadrul unei organizații.

ITIL® Expert

Acest nivel se realizează prin acumularea de 22 de credite prin primele două niveluri ale sistemului.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Arabic
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 20 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Emiratele Arabe Unite - Dubai, Dubai
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Emiratele Arabe Unite - Dubai, Dubai
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala