Read the Official Description

Ce este CeRER®?

(Pretul nu include TVA) Daca sunteti un consultant ipotecar calificat care doreste sa-ti extinda abilitatile si sa ofere clientilor mai multe optiuni, atunci certificatul de eliberare a capitalului reglementat (CeRER®) va aduce un plus de plus CV-ului. CeRER® este o calificare QCF de nivel 3 specifică Regatului Unit și respectă standardele stabilite de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA).

Piața de lansare a acțiunilor este în creștere rapidă, fiind capabilă să ofere proprietarilor de case acest serviciu suplimentar se dovedește a fi o alegere populară. Acest curs de studiu de o zi este alcătuit din doar două unități sub un singur modul și are scopul de a vă dezvolta înțelegerea pieței de lansare a acțiunilor, inclusiv aspectele juridice și de reglementare ale acestui domeniu de specialitate.

Conținutul cursului

Calificarea CeRER® este o cursă de 1 zi desfășurată într-una din cele trei locații din Marea Britanie. Cursul acoperă programele complete de eliberare a capitalurilor proprii și este condus de un expert instructor Simply Academy, oferind studenților cea mai bună posibilitate de școlarizare pentru a finaliza acest curs.

CeRER® este alcătuit din două unități obligatorii care sunt evaluate în cadrul unui singur modul:

Modulul CeRER®

  • Unitatea 1 - Bazele eliberării capitalurilor proprii (FOER)
  • Unitatea 2 - Soluții de eliberare a capitalului propriu (EQRS)

Acest modul culminează cu o examinare de două ore, care constă în întrebări cu răspunsuri multiple.

Cine este acest curs pentru?

Acest curs CeRER® Fast Track este potrivit pentru consilierii calificați CeMAP® (sau echivalenți) care doresc să extindă serviciile pe care le pot oferi clienților săi. Cursul vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a finaliza examenul CeRER® și pentru a deveni un consilier complet în materie de eliberare a acțiunilor. Pentru a se înscrie, este esențial ca candidații:

  • Sunt deja certificate CeMAP® (sau echivalente)
  • Au vârsta de 17 ani sau mai mult
  • Au un nivel bun de limba engleza si matematica

De ce să studiezi cu Simply Academy?

Pur și simplu Academia este un important furnizor de servicii educaționale financiare. Proiectăm soluții de formare pentru persoane fizice și clienți corporativi din întreaga lume. Sprijinul nostru pentru învățare a fost acordat de către organismul de atribuire a programului CeMAP® și suntem parteneri de încredere atât ai Academiei Naționale de Ticuri pentru Servicii Financiare, cât și ai Parteneriatului pentru Abilități Financiare și Juridice.

Durata și prețuri

  • Data de începere - Contactați pentru disponibilitatea cursului
  • Durata - 1 zi (studiu din Regatul Unit)
  • Preț - £ 245 GBP
  • Contactați - support@simplyacademy.com
Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by Simply Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
245 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date