Cauta partener (M & A), în Asia

Curs Prezentare generală


In acest seminar de doua zile va lucra cu unul dintre lume "e mai de seamă gânditori strategice pentru a afla cum de a efectua o căutare partener profesionist şi eficient (M & A) din Asia. Cursul se concentrează pe o abordare structurată pentru a te instrui cu privire la diferitele etape de la identificarea potenţialelor ţinte care se potrivesc în compania dvs. 's portofoliul de a selecta profesional, obiectivele-cheie (de lungă listă / shortl-ist) în Asia pentru M potenţial & A ' s. Acesta evidenţiază dovedite companie procesele de identificare ţintă, criteriile de selecţie şi de abordări adecvate de comunicare şi de succes din Asia, pentru a permite participanţilor la seminar pentru a gestiona cu succes a proceselor de partenere de căutare în Asia.

&nbsp

&nbsp

De ce vă va participa?


Fuziuni şi Achiziţii din Asia de activitate a condus la niveluri fără precedent în ultimii ani. Mai mult decât atât, M & A 's sunt un element cheie al multor firme ' strategii pentru a maximiza valoarea şi de a crea un avantaj competitiv durabil. Cu toate acestea, multe achiziţii eşua. Acest seminar de două zile vă trenuri pe cele mai noi tendinţe în căutare de parteneri, în Asia, prin echiparea tu cu instrumentele potrivite pentru a identifica M dreapta & O ţintă care să permită companiei dvs. pentru a economisi timp, costuri şi valoros în timpul procesului de căutare şi de a ajuta compania dumneavoastră să staţi în faţa a dumneavoastră concurenţi din Asia.

&nbsp

&nbsp

Nu vrei să

&nbsp

  • Boost dvs. de afaceri, prin dobândirea un jucator interesant local sau regional, în Asia?
  • Definiţi M & A dumneavoastră optimă portofoliu prin riguroase de piaţă, bazată pe analiza?
  • Identificarea companiile potrivite ţintă din Asia, care se potrivesc în M & A de portofoliu?
  • Îmbunătăţiţi dvs. M & A capacităţile companiei, prin dezvoltarea unui proces profesional şi holistică pentru achiziţionarea şi redistribuirea resurselor şi a capacităţilor?
  • Selectaţi dintre companiile cele mai potrivite ţintă (lista scurtă) de la o multitudine de companii ţintă potenţiale (de lungă lista), în Asia, prin aplicarea parametrilor de hands-on şi dovedit de selecţie?
  • Aflaţi cum să evalueze produsele de top, companiile listate la bursa ţintă mult mai în detaliu şi modul corect de abordare a acestora?

Vezi 7 mai multe cursuri de la Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
2 zilele
La zi
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020