Read the Official Description

O Boeing 737 este cel mai bine vandut avion de linie cu jet în istoria aviației și a fost fabricat de Boeing din anul 1967. Atat cu experienta si pilotii de pornire pot obține un rating de tip pe această aeronavă. AIS Academy Flight a dezvoltat un program de formare B737 Tip Rating-ul care conține instruirea asistată de calculator baised (CBT), procedura de formare din cabina de pilotaj precum și sesiuni practice de formare în simulator de mișcare completă.

formare adecvată

AIS Flight Academy oferă un tip Boeing 737 Rating-ul pentru un preț mare. Împreună cu partenerii noștri germani, scandinavi și britanici, vă oferim bine pregătiți și instructori cu experiență. Indiferent dacă aveți deja experiență cu jet sau tocmai a terminat antrenamentul de pilot, vă vom oferi o pregătire corespunzătoare în cabina de pilotaj Boeing 737.

cerinţe de intrare

În conformitate cu legislația europeană, un solicitant pentru primul curs de rating de tip trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: [...] Solicitantul este un pilot elev în curs de formare pe un curs de pregătire MPL sau să îndeplinească următoarele cerințe:

  • să aibă cel puțin 70 de ore de experiență de zbor ca PIC pe avioane;
  • dețin o IR multi-motor (A);
  • Au trecut ATPL (A) examenele teoretice, în conformitate cu prezenta parte; și
  • cu excepția cazului în care cursul pentru calificarea de tip se combină cu un curs MCC:
  • să dețină un certificat de absolvire a unui curs MCC pe avioane; sau
  • să dețină un certificat de finalizare MCC pe elicoptere și au mai mult de 100 de ore de experiență de zbor ca pilot pe elicoptere multipilot; sau
  • să aibă cel puțin 500 de ore ca pilot pe elicoptere multipilot; sau
  • să aibă cel puțin 500 de ore ca pilot în operațiuni multipilot pe avioane cu un singur pilot multimotor, în transportul aerian comercial, în conformitate cu cerințele privind operațiunile aeriene aplicabile.
Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by AIS Flight Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Price
8,499 EUR
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019