Citește Descrierea Oficială

106195_rsz_106138_img_8854.jpg

Class'Art este un program intensiv de învățare de un an pentru a oferi o bază solidă studenților care intenționează să continue studiile în școlile academice sau profesionale din întreaga lume sau să ajute la perfecționarea abilităților de observare a artiștilor cu o practică existentă. Exercițiile sunt concepute pentru a încuraja un proces rațional pentru traducerea fenomenelor vizuale cu linie și valoare. Curriculumul riguros este centrat pe studiul tradițional al turnărilor de tencuială și al desenării din modelul viu.

Exerciții de Hall

1) Copii din tablă de foiță

Răspândit în complexitate, această serie de copii va fi realizată în grafit pentru a ajuta elevul să stabilească un proces de blocare rațional, dezvoltând instrumente vizuale cum ar fi măsurători comparative, forme abstracte și înclinări pe planul imaginii.

2) Copii figura plăcuță

O serie de copii de grafit ale studiilor despre figura lui Bargue va continua să perfecționeze procesul de blocare a studenților, introducând noi considerații, cum ar fi gestul, suprapunerea conturului și anatomia conceptuală.

3) Blocarea blocurilor

Acest exercițiu de grafit inițiază o tranziție de la copierea formelor plane pe planul imaginii pentru a traduce volume tridimensionale în spațiu.

4) Desenul distribuit (blocarea și redarea formei)

În plus, aceste studii de grafit pe termen lung încep cu descrierea liniară precisă a contururilor, a modificărilor planului și a formelor de umbră, apoi se trece la descrierea volumului dimensional utilizând valori modulate cu atenție, acordând prioritate analizei optice conceptuale.

106198_rsz_20181205mdnq5c2nebesaguu_fqxmq_large.jpg

Figura Exerciții Studio

1) Blocarea imaginilor scurte

De la 20 de minute la 180 de minute, aceste exerciții grafite continuă să solidifice procesul de blocare al elevului, concentrându-se pe capturarea rapidă a gesturilor dinamice și a proporțiilor modelului viu.

2) Desenarea lungă a figurii (blocarea și redarea formei)

De la 30 la 60 de ore, aceste studii avansate de grafit sintetizează toate abilitățile dobândite în exercițiile anterioare (modelare liniară în bloc și modelare conceptuală), cu un accent suplimentar asupra anatomiei structurale și portretizării.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare December 15, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date