Călătorie curs de fotografie

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Călătorie curs de fotografie

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Plăcerea excursie este tratată ca o experiență de viață care îmbogățește persoana, deci cu inițierea și sursă de cunoaștere. O activitate distractiva că înregistrarea imagine este una dintre cele mai mari atractii.

Călătorii și fotografiere sunt inseparabile pentru marea majoritate Globetrotters; Cu toate acestea, motivațiile lor sunt diferite: păstra o memorie, spune și altora experiența ta, sort, lecții învățate de catalog, simt provocarea de a descoperi bucuria de a crea ...

Acest curs Fotografie de călătorie oferă tehnice, compoziția, expresive și narative abilitățile necesare pentru ca participanții să poată să fotografieze pe baza unor interese și compune o poveste de valoare a locului vizitat.

Abordarea genuri fotografice, cum ar fi portrete, peisaj, arhitectura, divertisment sau sport, elevii câștiga o mulțime de cunoștințe, judecată și securitate acțiune pentru a le permite să se ocupe cu ușurință la cele mai multe situații.

Cursul încurajează o viziune mai profundă și mai mult personal pe această temă fotografiat, acordând prioritate de calitate peste cantitate. Pentru a face acest lucru, aceasta afectează criteriile de editare, esențiale pentru coeziune și coerență face rezultat sugestiv.

Îngropa în orientări privind organizarea călătoriei, respectând noile societăți, modele de comportament pentru a trezi empatie, tactici pentru a evita privire superficială sau chei pentru un interviu improvizat.

În cele din urmă, sugerează acele contribuții care îmbogățesc produsul final: includerea de texte, este posibil mărturie sau interviuri, sunete colectate, generat de documentare ...

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Duration
Durata
4 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
605 EUR
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala