Read the Official Description

Ca un student international, toamna nostru Academic Podul Programul de la IEC vă va oferi abilitățile academice și încrederea personale care aveți nevoie pentru a începe primii doi ani de diplomă de licență dumneavoastră, la Diablo Colegiul Valley (DVC).

Termenul limită: 11 septembrie Orientare Obligatoriu: 22 octombrie si 23 clase: douăzeci și șase octombrie - 10 decembrie

Program include:

  • Engleză 162 - Limba, Literatura si Cultura (3 unități)

Și una dintre următoarele:

  • Antropologie 130 - (3 unități)
  • Științe Politice 120 - (3 unități)
  • Sociologie 120 - (3 unități)
  • Clase sunt pre-selectate de către IEC. Elevii nu sunt capabili de a alege.

Ca un student international, toamna nostru Academic Podul Programul de la IEC vă va oferi abilitățile academice și încrederea personale care aveți nevoie pentru a începe primii doi ani de degreeat licență dvs. Diablo Colegiul Valley (DVC). Podul Programul Academic este conceput pentru a vă permite să tranziția cu succes la studiu din afara SUA pentru un program academic cu normă întreagă. Podul include 2 cursuri academice pre-selectat care vă oferă 6 unități de credit universitate, care sunt transferabile și conta gradul dvs. de anul licență de patru, la toate din California State si de la Universitatea din California campusuri. Nu numai ca vei primi un avans de pe diplomă de licență dumneavoastră, dar șase săptămâni Academic Podul Programul include, de asemenea:

Sesiuni de studiu:

Fiecare curs Podul Academic include o sesiune de studiu care elevii participa pentru asistenta suplimentara, tehnici de studiu, și tutoring cu muncă și temele misiunilor ce le revin în clasă. Sesiuni de studiu sunt supravegheat de consilierii de inalta calificare a cadrelor didactice care lucrează în strânsă colaborare cu instructorii de curs Podul Academic. Sesiuni de studiu sunt o parte fundamentală a Podul Programului Academic și participarea la sesiuni de studiu asigură rezultatele elevilor.

Academice Seria de succes Seminarii:

O dată pe săptămână elevii vor avea o oră academic de succes Seria Seminar cu accent pe cheile succesului student la DVC și dincolo. Academice Seria de succes Seminarii sunt prezentate de către personalul DVC, facultate, iar absolventii internaționale studențești. Subiecte din trecut au inclus Time Management, Transferul de la DVC, Cercetarea Out-of-stat și universități private pentru Transfer, DVC International Student Club si importanta de a fi social Implica On-Campus.

Vizite Campus:

Excursii campus din San Francisco Bay Area pot include UC Berkeley, UC Davis, și Universitatea de Stat din San Francisco.

Pre-înregistrare pentru DVC clase toamna sau primavara semestru: Studenții care sunt admise în Programul de Podul au posibilitatea de a finaliza orientarea academică online și registru pentru clasele pentru următorul semestru devreme. Asistența este oferită de către personalul IEC și ISAS, precum și Mângâietorul Student Academic DVC International.

Activități:

Podul Programul Academic nu este doar despre studiul și învățare, dar sunt multe activități sociale incluse. În trecut, activitățile au inclus tururi ale San Francisco, Sacramento, Napa Valley, Santa Cruz, Parcul National Yosemite, precum și gratuite Film Days, Laser Tag, Bowling, Înot, Hiking, si multe altele.

Cerințele de admitere:

  1. Completat de aplicare DVC originale (inclusiv pagina 6 pentru solicitanții de pod).
  2. Programul IEC 400 dolari nerambursabil taxă de plasare 3. Dovada de competență de limba engleza (scor minim TOEFL de 490 PBT sau 57 IBT, 5.5 IELTS, IEC Advanced B absolvent, ELS Level 109, sau ITEP 3.5) 4. Extras de cont de la sponsor, indicând un minim de 23.578 dolari disponibile pentru cheltuieli de 5. 50 dolari aplicație DVC taxă de procesare 6. Copie a pașaportului 7. 18 ani sau absolvent de liceu, cu dovada îndeplinirii liceu (transcrieri oficiale) Numai TOEFL PBT teste realizate in Statele Unite sunt acceptate pentru admitere.
Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by International Education Center At Diablo Valley College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Price
Free
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline