Buenos Aires - imersiune spaniolă avansată

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

buenos aires

De ce Buenos Aires?

Citiți, scrieți și vorbiți bine spaniola - atunci de ce să nu vă duceți educația la nivelul următor? Trăiește și studiază în străinătate în Buenos Aires, unde localnicii sunt deschiși și interesați să vorbească spaniolă cu tine și să te ajute să înveți limba, istoria și cultura.

Ce veți studia

Special conceput pentru studenții cu competență avansată de limbă spaniolă, programul nostru vă permite să vă dezvoltați abilitățile de limbă în timp ce vă cufundați în cultura Argentinei. Veți avea, de asemenea, ocazia să participați la Simpozionul nostru academic, pe care Centrul nostru îl găzduiește la sfârșitul semestrelor de toamnă și primăvară, pentru a oferi șansa studenților de a conduce și de a-și împărtăși cercetările cu colegii IES Abroad , profesorii, personalul și chiar familiile gazdă. . Aceasta este o oportunitate excelentă pentru mintea academică, care dorește să-și perfecționeze abilitățile de cercetare, scriere sau prezentare sau pentru cei care doresc să-și îmbunătățească aplicațiile de școală absolventă. Oh, și vei ajunge să te lauzi că vei fi publicat!

Vă puteți înscrie la cursuri la universități locale, inclusiv Universitatea Torcuato di Tella, Universidad de Buenos Aires și Pontificia Universidad Católica Argentina, unde veți experimenta sistemul educațional argentinian de primă mână și veți beneficia de acces la activitățile studenților locali.

Viata de zi cu zi

Buenos Aires va fi clasa ta. În timpul semestrului dvs. în Buenos Aires, veți participa la mai mult de 30 de evenimente culturale și excursii, ducându-vă în și în jurul orașului pentru a experimenta viața ca student local și pentru a înțelege mai bine culturile orașului. Perfecționați-vă abilitățile de spaniolă și faceți-vă prieteni noi în timp ce discutați cu studenți locali între ore. Bucurați-vă de evenimente sociale la Centrul IES Abroad cu parteneri de limbi străine și studenți argentinieni.

Puteți adăuga experiență de muncă internațională în CV-ul dvs. în timp ce câștigați credit participând la un plasament de stagiu și însoțind un seminar academic fără costuri suplimentare. De asemenea, vă puteți înscrie la un curs de învățare a serviciilor care vă ajută să înțelegeți unele dintre problemele sociale cele mai presante din Buenos Aires, contribuind în același timp la abilitățile dvs. către o soluție bazată pe comunitate.

Vrem să vă simțiți acasă în Buenos Aires, deci facem tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din oraș. De la locuințe la evenimente culturale, treaba noastră este să vă asigurați că aveți experiența cea mai autentică în străinătate posibilă.

Academicienii

Misiunea noastră este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studiu în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai înaltă calitate.

Oferim cursuri unice care explorează limba, istoria și cultura Argentinei, precum și alte subiecte, printr-o abordare aprofundată și practică. Profesorii noștri de nivel mondial și opțiunile de curs de la universități locale de prestigiu îți îmbunătățesc experiența academică și îți oferă noi perspective în fiecare zi la curs.

În Buenos Aires, trebuie să luați 15-19 ore de credit pe semestru.

Vă personalizați propria experiență academică selectând dintre următoarele componente de program necesare și opționale:

 • IES Abroad Curs de limba spaniolă (obligatoriu, 4 credite)
 • Curs de studii în zona de astăzi la Universitatea Católica Pontificia Argentina (UCA) (necesar *, 2 credite)
 • Cursuri de studii din zona de învățare spaniolă din IES Abroad (opțional, 3 credite fiecare)
 • Cursuri de predare spaniolă la universități locale (opțional, credite foarte)
 • Pontificia Universidad Católica Argentina (UCA)
 • Universidad de Buenos Aires (UBA)
 • Universidad Torcuato di Tella (UTDT)
 • Plasament la stagiu și seminar (opțional, 3 credite)
 • Plasament serviciu-învățare și seminar (opțional, 3 credite)

* Necesar dacă nu este înscris la un alt curs UCA

Simpozionul academic

Pe tot parcursul semestrului, puteți alege să lucrați cu facultatea la un proiect de cercetare specific și sunteți invitați să vă prezentați lucrarea (în engleză sau spaniolă) întregii comunități din centru. Lucrările se pot baza pe proiecte specifice legate de cursuri academice sau pe experiența studenților în străinătate și sunt publicate la sfârșitul semestrului. Aceasta este o oportunitate minunată pentru a vă perfecționa abilitățile de cercetare, scriere și prezentare publică, care vor fi o experiență bună, atât din punct de vedere academic, cât și profesional.

Cursuri

Aceasta este o listă a ofertelor de curs planificate. O listă finală de oferte de curs vă va fi pusă la dispoziție în contul MyIESabroad.

 • Efectuarea patagoniei: o abordare interdisciplinară
 • Mediul și societatea argentiniană: percepții și provocări
 • Seminar de stagiu
 • Poezia argentiniană din secolul XX: de la cultura scrisă la cântec popular
 • Literatura argentiniană și formarea identității naționale
 • Seminar de învățare a serviciilor
 • Limba spaniolă în context: independent în străinătate
 • Limba spaniolă în context: competențe emergente în străinătate

Instituția partener (e)

Pentru a-ți îmbunătăți dezvoltarea lingvistică, trebuie să urmezi cel puțin un curs universitar partener. Ofertele de curs variază în funcție de semestru, iar listările finale ale cursului nu sunt disponibile decât înainte de începerea semestrului. Din acest motiv, vă veți înregistra la cursurile universitare partenere pe site.

Când vă înscrieți la un curs la o universitate parteneră, veți face naveta la curs, așa cum fac studenții locali.

Universidad de Buenos Aires (UBA)

Universidad de Buenos Aires este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase universități publice din Argentina. IES Abroad are un parteneriat cu Facultatea de Ciențe Sociale din UBA. Cursurile sunt disponibile în disciplinele de mai jos. Ofertele de curs finale și cerințele specifice ale cursului vor fi oferite la fața locului.

 • Comunicații
 • Relațiile de muncă
 • Stiinte Politice
 • Sociologie

Locație

Spre deosebire de campusul universitar tipic din SUA, UBA nu are campusul principal. Universitatea este formată din mai multe unități academice independente (Facultate), care sunt împrăștiate în diferite cartiere din Buenos Aires. Facultad de Ciencias Sociales este amplasat la aproximativ 20 de minute de mers de centrul IES Abroad și de majoritatea locuințelor IES Abroad .

Universidad Torcuato di Tella (UTDT)

Universitatea Torcuato Di Tella este o mică universitate privată care atrage studenți din toată America de Sud. Din cauza rigurozității academice puternice a acestei universități, trebuie să fiți într-o stare academică bună și să aveți minim cinci semestre de spaniolă pentru a vă înscrie la cursuri. De asemenea, trebuie să efectuați performanțe la o evaluare a limbii spaniole și să depuneți materiale suplimentare de cerere.

Pentru o listă de cursuri disponibile ca student internațional la UTDT, accesați catalogul cursurilor acestora.

 • Arhitectură
 • Afaceri
 • Economie
 • Guvern / științe politice
 • Istorie
 • Relatii Internationale
 • Lege
 • Marketing
 • Stiinte Sociale

Locație

Clădirile universitare sunt situate în cartierul Belgrano, în partea de nord a Buenos Aires. Timpul de transfer de la UTDT până la Institutul din IES Abroad Buenos Aires Center este de 45 de minute.

Pontificia Universidad Católica de Argentina (UCA)

Fondată în 1958, Pontificia Universidad Católica Argentina este o universitate de renume recunoscută la nivel internațional. UCA înscrie aproximativ 22.000 de studenți, găzduind aproximativ 700 de studenți internaționali în fiecare an din 40 de țări. Vă veți înscrie la cursul Argentina Today, sau la cel puțin un alt curs universitar. Cursuri suplimentare sunt disponibile în disciplinele de mai jos:

 • Afaceri
 • Filozofie
 • Psihologie
 • Social, politic

Locație

Campusul universității din Buenos Aires este situat în cartierul la modă Puerto Madero, care este zona istorică pe malul apei de-a lungul Rio de la Plata. Timpul de deplasare de la UCA la Institutul de IES Abroad Buenos Aires este în mod normal de 20-30 minute cu mijloacele de transport în comun.

Serviciu de invatat

Participarea la o experiență de învățare a serviciilor în Buenos Aires este o oportunitate de a da înapoi comunității, obținând o înțelegere mult mai profundă a culturii și societății orașului. Lucrând alături de localnici pentru a atinge un obiectiv comun, veți experimenta în primul rând unele dintre problemele sociale care afectează Buenos Aires în timp ce vă contribuiți la abilitățile dvs. către o soluție bazată pe comunitate.

O experiență de învățare a serviciului constă în timpul petrecut cu o organizație locală, însoțit de un seminar academic de învățare a serviciilor de credit. Prin intermediul seminarului, ați structurat timp pentru reflecție și discuții, și chiar pentru cercetare, cu privire la problemele comunității dvs. gazdă.

Plasările posibile pot include organizații care se concentrează pe advocacy pentru persoanele cu dizabilități, sănătatea comunității, tineretul cu risc, locuința și alte probleme sociale prezente în Buenos Aires.

Îți îndeplinești cel puțin opt ore pe săptămână sau un total de 112 ore pe tot parcursul semestrului la plasamentul Service Learning.

Oportunități de voluntariat

Când faceți voluntariat în Buenos Aires, aveți șansa de a face diferența în comunitatea locală, în timp ce întâlniți oameni noi și câștigați o nouă perspectivă asupra lumii. Dacă sunteți pasionați de voluntariat în străinătate, anunțați personalul de la fața locului la începutul mandatului. Oportunitățile trecute din Buenos Aires includ voluntariatul la un ONG a cărui misiune este combaterea sărăciei, ajutând la îmbunătățirea condițiilor de viață și oferind locuințe persoanelor defavorizate. Puteți participa o dată sau pe tot parcursul semestrului.

stagii

Internarea în timp ce studiați în Buenos Aires vă oferă o experiență de muncă plină de satisfacții, cu o mulțime de beneficii de lungă durată în carieră. Tu vei:

 • Adăugați experiență internațională de lucru în CV-ul dvs.
 • Obțineți experiență și abilități reale de muncă
 • Construiți-vă încrederea

Toate stagiile noastre sunt supravegheate și câștigă IES Abroad Credit în IES Abroad . Participați la un seminar pentru a completa experiența practică pe care o obțineți în timpul stagiului.

Destinații de plasare personalizate

După ce vă indicați interesul pentru un stagiu, lucrăm împreună cu dvs. pentru a găsi destinația de plasare a stagiilor ideale care să vă îndeplinească obiectivele academice și de carieră. Am pus studenții cu o mare varietate de organizații și companii. Dacă nu lucrăm în prezent cu o afacere sau cu o organizație din domeniul dvs. de interes, vom căuta o destinație de plasare potrivită pentru dvs.

Exemple de plasare

Studenții din trecut au internat în următoarele domenii. Nu vezi campul tău afișat aici? Doar discutați cu consilierul dvs. IES Abroad - stagii noi sunt mereu adăugate.

 • Arte
 • Afaceri
 • Educaţie
 • ziaristică
 • Sănătate Publică

Excursii

Chiar dacă aventura dvs. începe în Buenos Aires, excursiile noastre pe teren vă duc dincolo de oraș pentru a descoperi cultura și tradițiile țării dvs. gazdă. (Unele dintre aceste călătorii pot necesita un cost suplimentar.) IES Abroad organizează, de asemenea, peste 30 de evenimente culturale și excursii în fiecare termen.

Destinațiile posibile pot include:

Jujuy

4 zile | Fall

Experimentați provincia Jujuy, în apropierea graniței cu Bolivian, și implicați activități precum drumeții pe poalele andine și apartamentele de sare din Salinas Grandes. În timp ce este acolo, bucurați-vă de bucătăria și cultura locală unică, inclusiv de muzica și dansul folclor local.

Colonia

1 zi | Fall

Călătoriți peste River Plate în Uruguay pentru a vizita orașul Colonia, vechi de 300 de ani. Un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cartierul istoric al Coloniei reflectă vechile stiluri coloniale spaniole și portugheze, cu străduțele sale pietruite înguste și rămășițele fortului său inițial și punctate cu cafenele pitorești, unele cu vedere la râu spre Buenos Aires, la distanță.

Luján

1 zi | Fall

Vizitați orașul Luján, cu celebra sa catedrală, unde vin pelerini din toată țara. Bucurați-vă de câmpurile deschise din marea provincie Buenos Aires, apoi petreceți a doua zi la o estancia (fermă).

San Isidro

1 zi | Fall

Turul San Isidro, unul dintre cele mai frumoase suburbii din Buenos Aires, cunoscut pentru bogăția și tradiția sa. Faceți un tur ghidat pe jos prin piața principală a orașului cu catedrala neo-gotică și târgul de artizanat. Faceți un tur al Muzeului Villa Ocampo, casa scriitoarei Victoria Ocampo și a unuia dintre Patrimoniul Mondial UNESCO.

Notă: Destinațiile, activitățile și durata sejurului IES Abroad pot varia în funcție de termen și de disponibilitate.

Excursii legate de curs

Călătoriile legate de curs sunt călătoriile academice asociate cursurilor. Acestea sunt organizate pentru a completa cursurile IES Abroad și pentru a contribui la o cunoaștere generală a culturii și societății argentiniene. Participarea se bazează pe înregistrarea cursului.

Exemple anterioare de călătorii legate de cursuri scurte includ:

 • Tur turistic de graffiti urban
 • Muzee cheie din Buenos Aires
 • Tururi istorice în cartier
 • Teatre din Buenos Aires, inclusiv Opera din Colón
 • O vizită în Palacia Paz

Călătorie extinsă legată de curs

Studenții din cursul The Making of Patagonia călătoresc în orașul Bariloche din Patagonia, o regiune din sudul Argentinei, care este renumit pentru frumusețea pitorească sub formă de deșerturi, stepe și pajiști. În timpul acestei călătorii multiday, legate de curs - care este disponibil cu un cost suplimentar - studenții studiază comunitățile și culturile indigene din regiune.

Viata de zi cu zi

O parte din a te face să te simți acasă în Buenos Aires face tot posibilul pentru a te ajuta să te simți în siguranță și îngrijit. Fie că este vorba despre un program de orientare care te face să te simți pregătit, locuințe bine amplasate și confortabile, sau excursii pe teren care te duc în locuri de pe calea bătută - ne referim la serviciile noastre pentru studenți.

Orientare

Programul începe cu o orientare care vă prezintă personalul nostru din Buenos Aires, colegii de studenți și orașul Buenos Aires.

Instrucțiunile de limbă și o introducere în spaniolă colocvială în Argentina sunt componente suplimentare ale orientării.

De asemenea, primiți consultanță și înregistrare academică pentru IES Abroad și cursuri universitare partenere.

Orientarea noastră cuprinzătoare

carcasă

Vrem să vă asigurați că cea mai mare provocare este să decideți care repere să vedeți mai întâi sau să descoperiți cea mai bună cafenea - să nu găsiți un loc unde să vă simțiți confortabil. Facem tot posibilul pentru a localiza locuințe care reflectă modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca atunci cand pleci din Buenos Aires, se va simti ca acasa.

Casele de casă - Locuiți cu o familie sau o doamnă într-o casă particulară. Aceste reședințe sunt situate central în întregul Buenos Aires. Să trăiești în casă este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți fluența limbii și de a te cufunda în cultura locală. Douăzeci de mese sunt furnizate pe săptămână, iar fiecare student va avea propria cameră.

Activitati extracuriculare

descoperiri

Redefiniți modul în care trăiți și învață în Buenos Aires prin evenimentele și activitățile noastre culturale, cum ar fi:

 • O vizită la o piață plină de viață, locală din cartierul Mataderos
 • Invitații lectură despre istorie, politică și probleme contemporane
 • Tururi din San Telmo, Recoleta și Teatro Colón
 • O seară incitantă la Madero Tango Dinner și Tango Show

Cost

Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Vara anului 2020

Termen învățământ carcasă Asigurare Total
Vara 2020 $ 13.345 $ 3,155 $ la 230 $ 16.730

An academic

Termen învățământ carcasă Asigurare Total
An academic $ 23.530 $ 6.180 $ la 550 $ 30.260

burse de studiu

Burse specifice programului

Bursa de studii John Gearen din Dublin sau Regiuni în curs de dezvoltare

Până la 1.000 USD; acordat 2 studenți în fiecare an.

John Gearen, membru al consiliului de administrație al IES Abroad timp de mai mulți ani și președinte al consiliului de administrație timp de șase ani, este un avocat principal și imobiliar Rhodes Scholar, care este implicat în numeroase cauze filantropice. Domnul Gearen a înființat cu generozitate această bursă pentru a sprijini studenții care au interesul să studieze într-un centru IES Abroad într-o regiune în curs de dezvoltare a lumii (Argentina, Chile, China, Ecuador, Irlanda, Maroc sau Africa de Sud).

Dr. William Louis Gaines Bursă de istorie sau relații internaționale bazate pe necesități

Până la 1.875 dolari; acordate 4-6 elevi în fiecare an.

Această bursă este numită în onoarea Dr. William Louis Gaines, președintele IES Abroad din 1974-1992. Dr. Gaines s-a dedicat consolidării cadrului academic IES Abroad , lărgirea sferei de amplasare a IES Abroad din IES Abroad și asigurarea fundației financiare a organizației.

Deschis studenților cu studii majore în istorie sau relații internaționale.

Bursă pentru probleme urbane Adelyn Dougherty Leander

Până la 3.000 USD; acordate 4-6 elevi în fiecare an.

Deschis pentru studenții care au un interes în studiile urbane (nu este necesară o majorare în studiile urbane).

William E.

Intervale de până la 1.000 USD; acordate 4-6 elevi în fiecare an.

Aceste burse sunt destinate studenților interesați să studieze într-o țară de limbă spaniolă.

Bursă înzestrată cu diamante Kathleen Kervin

Până la 2.000 USD fiecare; acordate 4-6 elevi în fiecare an.

Kathleen Diamond este consultant, antreprenor și lider de afaceri în industria serviciilor lingvistice. În 1979, a fondat Enterprise Learning Enterprises, Inc. (LLE®), o companie cu servicii complete de limbă cu sediul în Washington, DC. Ea este recunoscută ca o pionieră timpurie în Interpretarea telefonică, lansând LLE-LINK la începutul anilor 1990. În următorii 20 de ani, sub conducerea ei, compania s-a transformat într-o corporație dinamică, multimilionară, deservind o gamă largă de clienți, atât în sectorul privat, cât și în cel public, din Statele Unite și din întreaga lume. În 2009, dna.

Centrul nostru

Centrul IES Abroad Buenos Aires Center este situat în centrul Buenos Aires, la câțiva pași de Plaza San Martin și Cimitirul Recoleta.

Caracteristicile includ:

 • Săli de clasă
 • Salonul studenților
 • Biblioteca și sala de studiu de grup
 • Chicinetă
 • Birouri de personal
 • Acces la internet de mare viteză și imprimantă
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Citeste mai mult

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Citește mai puţin
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlin , Buenos Aires , Cape Town , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londra , Madrid , Milano , Nagoya , Nantes , New York , Grozav , Paris , Oxford , Quito , Rabat , Roma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Viena , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Mai mult Mai Puțin