Bucătar-șef

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bucătar-șef

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Proiectat pentru cei care doresc să realizeze un nivel ridicat de specializare în bucătăria italiană. Cursul permite studenților să dobândească abilități extrem de calificate care să le permită să inventeze și de a propune un meniu care se înalță valoarea găsite în tradiția culinară italiană a produselor.

Curs capacele

  • Industria culinare
  • Profesia Chef
  • Organizarea și gestionarea stocurilor și livrărilor
  • Organizarea de strategii de marketing specifice industriei culinare
  • Reglementări practică de igienă - HACCP
  • Planificarea și construirea de noi meniuri
  • Crearea și dezvoltarea de rețete pentru specialități culinare complexe
  • Realizarea de mâncăruri tradiționale italiene și regionale
  • Preparatul de: Aperitive calde și reci și Starters, primele cursuri (paste, orez și supă feluri de mâncare), feluri principale, diferite tipuri de aluat și ouă și / sau cursuri și feluri de mâncare pe bază de brânză,
  • Produse în cadrul patiserie, copt, și de luare înghețată
  • De lucru ca un angajat sau execută propria afacere
  • De gestionare a resurselor umane și munca în echipă
  • Organizarea de lucru în bucătărie
  • Igiena, curățenia și siguranța la locul de muncă
  • Evaluarea calității serviciilor oferite clienților
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Apr. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Price
Preţ
10,000 EUR
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Data începerii : Apr. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Apr. 2019
Italia - Florence, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala