Proiectat pentru cei care doresc să realizeze un nivel ridicat de specializare în bucătăria italiană. Cursul permite studenților să dobândească abilități extrem de calificate care să le permită să inventeze și de a propune un meniu care se înalță valoarea găsite în tradiția culinară italiană a produselor.

Curs capacele

  • Industria culinare
  • Profesia Chef
  • Organizarea și gestionarea stocurilor și livrărilor
  • Organizarea de strategii de marketing specifice industriei culinare
  • Reglementări practică de igienă - HACCP
  • Planificarea și construirea de noi meniuri
  • Crearea și dezvoltarea de rețete pentru specialități culinare complexe
  • Realizarea de mâncăruri tradiționale italiene și regionale
  • Preparatul de: Aperitive calde și reci și Starters, primele cursuri (paste, orez și supă feluri de mâncare), feluri principale, diferite tipuri de aluat și ouă și / sau cursuri și feluri de mâncare pe bază de brânză,
  • Produse în cadrul patiserie, copt, și de luare înghețată
  • De lucru ca un angajat sau execută propria afacere
  • De gestionare a resurselor umane și munca în echipă
  • Organizarea de lucru în bucătărie
  • Igiena, curățenia și siguranța la locul de muncă
  • Evaluarea calității serviciilor oferite clienților
Program predat în:
Engleză
Italiană

Vezi 3 mai multe cursuri de la La Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
Price
10,000 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date