Biologie și științe marine

University of Algarve

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Biologie și științe marine

University of Algarve

University of Algarve Campusul de mijloc de sezon va avea loc în săptămâna 10 - 16 iunie. Programul este GRATUIT și include cursuri de dimineață și activități sportive și culturale în după-amiaza (excursii cu barca, drumeții, vizitarea unor locuri de interes cultural etc.). Sunt incluse cazare și toate mesele. Călătoriile de întoarcere și întoarcere sunt responsabilitatea exclusivă a studenților. Participanții trebuie să aibă vârsta de 18 ani sau mai mult.

PUBLIC ȚINTĂ

Acest curs este destinat studenților dintr-un program de învățământ superior de prim nivel (de preferință, dar nu exclusiv studenți, în ultimul an de absolvire) în domeniul științelor naturii, mediului și tehnologiei. Cursul se adresează, de asemenea, studenților absolvenți și tinerilor cercetători care caută în prezent un program post-absolvire (și anume programe de masterat) orientat spre științele marine și biologice. Elevii trebuie să fie fluent în limba engleză. Nu este obligatoriu să vorbești portugheză.

SCOPURI PRINCIPALE

Scopul principal al cursului este de a oferi perspective și abordări practice pe teme ce vor fi dezvoltate în continuare la programele de masterat legate de științele marine, acvacultura, biologia marină, științele de coastă, microbiologia și biologia moleculară. Cursul are scopul de a fi practic și studenții vor avea interacțiune cu domeniile de cercetare și aplicații științifice în curs de dezvoltare la Universitatea din Algarve și centrele de cercetare asociate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare April 23, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iunie 2019
Duration
Durata
7 zilele
Locations
Portugalia - Faro, Faro District
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iunie 2019
Portugalia - Faro, Faro District
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala