Bazele bucătăriei franceze - 6 săptămâni
Ecole Lenôtre
Informatie cheie
Locația campusului
Rungis, Franţa
Limbi Străine
Franceză, Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
6 - 6 weeks
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 8.381 / per course *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* TVA fără TVA
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Școala Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi o formare de ultimă oră pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde înalte de performanță și excelență.
Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele cerințe preliminare:
- În vârstă de 18 ani sau peste
- Cunoștințe minime în limba franceză (nivel B1)
- Cunoașteți elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu de preparare a alimentelor
- Cunoștințe minime de bază în raționament elementar (aritmetică și logică)
- O dorință de a intra în sectorul profesional al meseriilor alimentare
Învățarea cunoștințelor și a tehnicilor se face prin practică în sălile de clasă. Teoria este integrată în practică, permițând o mai bună înțelegere a tehnicilor și implementarea imediată.
Program
Scopul acestei formări este de a permite studenților să dobândească cunoștințe profesionale de bază în bucătăria franceză, în 6 săptămâni. Școala Lenôtre vă transmite gesturile de bază și tehnicile esențiale în bucătărie.
Lecții practice: 6 săptămâni
- Realizați rețete de bază : sosuri, vinaigrette, maioneze, stocuri etc.
- Faceți startul de bază : supe, quiches, salate etc.
- Faceți mâncăruri de pește și fructe de mare : moules marinières, whiting à l'Anglaise, sole bonne-femme etc.
- Asigurați preparate din carne: carne de pasăre friptură, carne de vită, carne de vită, castraveți, carne la grătar etc.
- Faceți mâncăruri de legume în conformitate cu carnea focală sau peștele
- Realizați deserturi clasice : torturi de fructe, chouxuri pline, deserturi stratificate, moka, bavarois etc.
- Evaluarea progresului
Punctele forte ale noastre
- 6 săptămâni de pregătire intensivă
- Cursuri limitate la 12 participanți
- Rata de succes de 100%.
Semintele următoare sunt:
- 26 februarie 2024
- 2 septembrie 2024
Pentru mai multe informații, formularul de înscriere, programul,... vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected]. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la ECOLE LENÔTRE.
Taxa de școlarizare a programului
Galerie
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Introducere în noțiunile fundamentale ale patiseriei franceze (certificat)
- Paris, Franţa
Stăpânirea elementelor de bază ale bucătăriei și patiseriei franceze (certificat)
- Dijon, Franţa
Introducere în Fundamentele Bucătăriei Franceze (Certificat)
- Paris, Franţa